sysasysa Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Skvělý. Akorát škoda toho tuningu. Jenom nastavování to bude trochu složitý na mě :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 previewKdy se sny stávají realitou? Když to nejméně čekáme. .... příště snad dej jen odkaz... takhle to vypadá příšerně jen bych chtel upozornit na nazev topicu. Hra se jmenuje jen Gran Turismo žádný oficiální název hra zatím nemá... a na začátku se jmenovala GT Mobile, takže sem ten název prozatím nechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 žádný oficiální název hra zatím nemá... a na začátku se jmenovala GT Mobile, takže sem ten název prozatím nechaltady píšou že tvůrci řekli že to bude jen gran turismo http://www.hrej.cz/novinky/2009/06/09/psp-verze-gran-turisma-cili-na-nove-hrace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Nový videa http://www.youtube.com/watch?v=tXnXHxGQPm0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Overseer Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Ty poslední videa vypadají hodně slušně, zatím to vypadá na pořádnou pecku, možná lepší než BurnOut série. I když porovnání těchto dvou her je zcestné, když se v jednom připadě jedná o simulaci a v druhém o arkádu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d4w1d3k Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Rally Ford RS200 na PSP slim zT3Wdi-XO18 :blink2: Jé,tato trať je z Gran Turisma 4.Jinak to vypadá opravdu dobře 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Ty videa jsou luxus, a je to hraný na 3000, vypadá to stejně jako PSP Go, takže už je jasny, že PSP Go nebude mít žádnej lepší HW, sem docela zvědavej, jestli si to PSP Go někdo koupí ...;) BTW, možná by se mohl prodávat bundle PSP Go! + GT Mobile, ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Ta byla i v GT 3 , pamatuji si jak jsme ji furt s tatou hrali na ps2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Ty videa jsou luxus, a je to hraný na 3000, vypadá to stejně jako PSP Go, takže už je jasny, že PSP Go nebude mít žádnej lepší HW, sem docela zvědavej, jestli si to PSP Go někdo koupí ...;)BTW, možná by se mohl prodávat bundle PSP Go! + GT Mobile, ;) za 1. to že to má jinej hw bylo jasný od představení za 2. proč by si to nikdo nekoupil? já do toho jdu hned, dávno sem chtěl PSP bez UMD mechaniky a konečně je budu moct nosit všude protože je takhle malý. za 3. to, že vychází GT Mobile spolu s PSP Go má i své důvody. Ano, jako bundle se to bude prodávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Bylo uz nejake GT na PSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Bylo uz nejake GT na PSP ? maximalne tak emulovany z psx, na psp nic gt nevyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 http://gamersyde.com/gallery_10860_en.html Galerie obrázků přímo z hraní, nice ;) @GameEs : Taky bych do toho šel, kdybych neměl debilní rodiče a prázdnou kapsu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Chci to, chci to, chci to, chci to... Tyvole já to chci... škoda že příchod tohodle=začátek mučení se ve škole:( Kdyby to uteklo předem jako rock band(třeba teď) tak by to bylo super na prázdniny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Souhlas, ze na prazdniny by to bylo lepsi.. Ale co se da delat.. budme radi, alespon za toto :) Alespon se behem skolniho roku budeme moci tesit na neco jineho, nez na Vanoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 a taky alespoň není konec prázdnin jenom špatnej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 hm teda nic moc...každej má svůj názor a podle mě to bude hrozý (stejně jako všechny NFS na PSP)...krom toho ze závodních her nejsem nějak nadšenej že bych je musel furt pařit ptz to je o ničem, jediná závodní hra která mě na PSP fakt bavila a dohrál sem ji do konce byla RIDGE RACER 2 (aspon je originální a zábavná)...toť můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 hm teda nic moc...každej má svůj názor a podle mě to bude hrozý (stejně jako všechny NFS na PSP)...krom toho ze závodních her nejsem nějak nadšenej že bych je musel furt pařit ptz to je o ničem, jediná závodní hra která mě na PSP fakt bavila a dohrál sem ji do konce byla RIDGE RACER 2 (aspon je originální a zábavná)...toť můj názor Ty si ale kus vola :) Proč by to mělo být hrozný ? Viděl jsi někdy hrozné Gran Turismo ? A dělají na tom už dlouhou dobu na to, abyto bylo hrozný .. btw, GT nemá nic společného s NFS a nikdy si nejspíš GT nehrál, tak neříkej, jaká to bude blbost .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Nikdo z vas to nehral, vydane to jeste neni, tak nevim, proc nenechat nekoho vyjadrit, ze to muze byt blblost. Muze. Muze to byt podelane, je spousta veci, co se tam muze zkazit. Grafika nemusi byt tak bomba, ovladani take ne... Muze nas to zklamat, jako prekvapit - takze laskave neodsuzujte cizi nazory a uz vubec druhym nenadavejte, jako Necesal nademnou.. V tuto chvili jsou to vse jen subjektivni nazory a pravdu zatim nemuze mit nikdo, takze fakt neni moznost delat nic jineho, nez si myslet.. Nejde rikat: "To neni spatne, nemuze byt spatne, ses uplnej )*#@#".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 na Gran Turosmo mobile sa veľmi teším ale nechápem jednu vec :Dako niekto može povedať že to bude na sto percent tá najlepšia hra na PSP keď ju ešte nehral :D možno žo to tá firma (neviem ako sa volá) nakoniec celé domrví a bude to uplny prepadák :) čo vy na to? :D To bych se skoro i urazil... Tohle bude na beton nejlepší hra, GT prostě nikdy nezklame jako jiné opěvované tituly např nejhorší auta všech dob NFS. Tady vůbec nejde o grafiku:!: Hratelnost bude prostě 1+. Už vidím vymačkaná tlačítka a PSP bez analogu. Já jsem ted propadl GT4 na PS2 což je naprosto neskutečná simulace která musí chytit každýho fandu do aut (pozor ne tuzéra) Nurburkring s nějakým porsche 911 84' na volantu je neskutečnej zážitek, mající už opravdu jen malý kousek k reálu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 doufám, že si budu moct po dlouhý době na PSP zajezdit s novějším Aston Martin a nebude to jako v Midnight Clubu nebo v NFS kde byl požitek z jízdy nulový... Zatím jediná hra kde jsem byl spokojený(ale jen relativně) s požitkem z jízdy byl TDU(když počítám jen závody seriových aut) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Jen dodam ze spolu s GT vyjdou jako launchove hry PSP Go: Metal Gear Solid, Jak and Daxter, Motorstorm a LittleBigPlanet (!) PS: Uz aby to GT vyslo :D Vypada to jak na PS3 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 NFS má příšernou grafiku ... uvítal bych grafiku typu Juiced eliminator nebo juiced 2 ... obojí má super grafiku :) EDIT: ale nechápu proč davaj 60fps ... když stačí 30(i 25) pak by mohli trochu výkonu dát lepší grafice nebo fyzikálnímu modelu auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 NFS má příšernou grafiku ... uvítal bych grafiku typu Juiced eliminator nebo juiced 2 ... obojí má super grafiku :)EDIT: ale nechápu proč davaj 60fps ... když stačí 30(i 25) pak by mohli trochu výkonu dát lepší grafice nebo fyzikálnímu modelu auta zvládne vůbec moje fatko tolik snímků:-D? A jsem rád, že se taky najde někdo komu se líbí juiced eliminator. Ale jak je to video s tím fordem rs2000(možná se jmenuje jinak) tak ten mi přijde lépe zpracovaný v CMR 2005. Ale tak taky v CMR je to daný tím, že se vykresluje jenom jedno auto při závodě. Jinak ta hra vypadá parádně ještě dobrá hratelnost a bude to pecka jak sviň. Kdyby nechali ovládání z GT2 tak bych se vůbec nezlobil;) Mimochodem doufám, že tam bude zase starý megánek jako v GT2 abych si mohl se svým autem opět zajezdit po okruju pač do Mostu nebo Brna to mám daleko:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Duchovní tvůrce hry Kazunori Yamauchiho rekl:"Na 60FPS se prostě dostat musíme.Jinak bychom tomu ani nemohli říkat hra, nebo přinejmenším ne videohra." - Ach ti Japonci... :roll: Zdroj: SnakeTop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 NFS má příšernou grafiku ... uvítal bych grafiku typu Juiced eliminator nebo juiced 2 ... obojí má super grafiku :)EDIT: ale nechápu proč davaj 60fps ... když stačí 30(i 25) pak by mohli trochu výkonu dát lepší grafice nebo fyzikálnímu modelu auta ne rpo každou hru je to dost... hodně lidí si např u CS dává mnohem víc FPS... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.