lubo012 Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 To bude asi tím, že to ještě nevyšlo:)....ale jinak teším se jak bába na důchod:psp: EDIT: tak to jsem trochu nevychytal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 no a co je GT 4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 moc se to jsem nehodí ale jak tekken psal že to půjde i na starší verze psp myslíte že všechny hry pro PSP GO půjdou na PSP slim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 no a co je GT 4 ? Gran Turismo 4 na PS2 je pro PS2 nejnovější Gran Turismo. To na PSP mělo původně bejt Gran Turismo 4 mobile, tak je možný že tomu někdo tak říká. Oficiální název na PSP bude jen Gran Turismo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 aha, on se tady totiž naskytnul Grand Turismo 4 Trailer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Možná protože ho Polyphony eště nezveřejnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 To je fakt jediná možnost že by ten displej byl jemnější, protože nebudou dělat několik verzí, když je to jeden a ten samej HW. psp - 333mhz , psp go - 480mhz :) teda aspon to jsem četl :) (ale pro psp hry se bude využívat jenom těch 333) pro psp bude to samé jako pro psp go :) to je jistě a tak to bude napořád ... až na HB ty budou využívat asi celej procák psp go :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Když koukneš na psp.novinky.org tak to tam taky napsali a pak najevo vyšla zpráva, že procák bude normálně 333, 480 se týká jenom přenosu dat přes USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 achjo... kolikrát se to tu bude ještě muset napsat ? PSP 3k a PSP Go jsou HW totožné! rozdíl je u PSP Go v absenci UMD mechaniky, má flash paměť a menší display = při stejném rozlišení vypadají hry lépe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Myslím si, že tohle video tu ještě není... Je tu vidět několik aut a nějaká ta nastavení, potom částečný seznam tratí. Dva závody, GTR a ENZO. Video je pěkně kvalitní. http://next.videogame.it/gran-turismo-3/video/3299/#media Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheat Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 To ja by jsem spise bral TOCA:GRID.to je trosku jina hra,vse je realisticke.V GT neni ani damage coz je o nicem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 To ja by jsem spise bral TOCA:GRID.to je trosku jina hra,vse je realisticke.V GT neni ani damage coz je o nicem... udělej licenci ničení na 800 aut :roll: tak si běž hrát burnout :roll: jinak na co potřebuješ damage když musíš jezdit čistě ? :blink: EDIT: tak to je pěkný chcou mít 60fps ale dokážou tam dát max 4 auta ... to je celkem demence :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Jinač první věc co jsem si všiml, že mi tam vadí je to, že při smyku na silnici nezůstává čára. Je to blbina jasný, ale vypadá to divně když auto jede bokem a není pořádně poznat, že je to smyk. Snad to ještě vychytají. Ty 4 auta na závod to je taky kravina. 4 auta při závodě na okruhu. Připomíná mi to jednu hru kterou hodím do spoileru abych neurazil příznivce GT serie kteří si to samozřejmě číst nebudou. 4 auta na okruhu to je jako v Need For Speed Pro Street na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 oficiální obal hry http://i25.tinypic.com/2u572c9.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Promiň tekken90 byl jsi o 2 minuty rychlejší tak to změním. Je na něm Corvette ZR1, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 uvidíme jak se předvedou podle mě to nebude zas takovej hit ale hra bude pro mnoho hračů sympatická, a mohly by přidělat nějaký takový rychlostí efekty třeba když jedete opravdu o něco rychlejš tak mírné rozmazaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 este tu mame nfs shift v podobe zachrany kdyz tohle nevyjde,ale nadeje vkladam do tohoto titulu,vsak vime jak nfs ted vypada :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 NFS Shift bude dobře šlapat na nové generaci herních mašin (podle mého úsudku trailer byl vynikajcí) ale na PSP to odfláknou jak můžou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Doufam ze bude nfs shift lepsi nez undercover to by bylo good... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Až vyjde GT tak se na tejden zavřu někde v klidu(asi na WC) a budu pařit a pařit... akorát nevím jak budu na WC nabíjet:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Honza222... a taky v češtině :wohow: Neo... strčíš nabíječku do mísy :wohow: All... no ty smyky nevím nevím. Tady je to zase naopak jako u ostatních her. Grafika super, hratelnost shit. Ale myslím že to bylo jen nějaké videjko takové jiné, já myslím že tam ještě budou dost věcí dodělávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mistel Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 zdar, to že tam budou nějaké mise a auta se budou odemikat mě celkem zamrzelo... 2x jsem kompletně dohrál GT 2 a ještě teď kvůli němu občas oprášim starou dobrou PS1 ... nejvíc mě na tom bavilo, že jsem si dlouho šetřil na Vipera a pak jsem si ho postupně tuningoval, od pneumatik přes odlehčení až do ozubených koleček v převodovce. Když jsem tam koupil nějaký nový díl, tak opravdu šlo poznat, že to auto jede jinak a mohl jsem si dovolit závodit na lepším okruhu za víc peněz. No když jsem to dohrál, měl jsem asi 6 Viperů (včetne oblíbeného Oreca) a mnoho dalších aut, které jsem potřeboval na závody, kam Vipera nevzali (4x4, rally atd..). Proč sakra nemůžou jenom vylepšit grafiku, přidat auta a tratě... Podle toho, co píšete to asi jako stará dobrá GT2 (i GT1) nebude, třeba to ale nebude tak špatný :roll: PS: někdo přede mnou psal o tom, že mu tam chybý čáry po smyku... je to simulátor, ne NFS :), možná kdyby jsi dělal (ve skutečnosti) smyk delší dobu, že bys měl krásný černý čáry... snad jediná hra, kde se mi líbily čáry bylo Overspeed... tam si asi dali záležet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 zdar, to že tam budou nějaké mise a auta se budou odemikat mě celkem zamrzelo...2x jsem kompletně dohrál GT 2 a ještě teď kvůli němu občas oprášim starou dobrou PS1 ... nejvíc mě na tom bavilo, že jsem si dlouho šetřil na Vipera a pak jsem si ho postupně tuningoval, od pneumatik přes odlehčení až do ozubených koleček v převodovce. Když jsem tam koupil nějaký nový díl, tak opravdu šlo poznat, že to auto jede jinak a mohl jsem si dovolit závodit na lepším okruhu za víc peněz. No když jsem to dohrál, měl jsem asi 6 Viperů (včetne oblíbeného Oreca) a mnoho dalších aut, které jsem potřeboval na závody, kam Vipera nevzali (4x4, rally atd..). Proč sakra nemůžou jenom vylepšit grafiku, přidat auta a tratě... Podle toho, co píšete to asi jako stará dobrá GT2 (i GT1) nebude, třeba to ale nebude tak špatný :roll: PS: někdo přede mnou psal o tom, že mu tam chybý čáry po smyku... je to simulátor, ne NFS :), možná kdyby jsi dělal (ve skutečnosti) smyk delší dobu, že bys měl krásný černý čáry... snad jediná hra, kde se mi líbily čáry bylo Overspeed... tam si asi dali záležet Ale tady budeš kupovat auta... někde jsem četl toto: Dynamic Vehicle Roster – Based on the amount of time Gran Turismo is played, the in-game calendar will change the dealer car lineup seasonally. jestli to dobře chápu, tak to znamená že se auta kupovat budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 http://www.pspworld.com/sony-psp/news/gran-turismo-psp-car-list-010638.php CARLIST:D edit: škoda, Škoda není:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 http://www.pspworld.com/sony-psp/news/gran-turismo-psp-car-list-010638.php CARLIST:Dedit: škoda, Škoda není:( no tak to je v háji....to nemá cenu ani stahovat tu hru sakra :'( neeee!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.