dooky Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 ja jsem nikdy nenainstaloval hru na hdd(teda akorat druhy dvd forzy ale to se asi nepocita)nikdy jsem nehral nic pred vydanim(ani offline ne) po vydani jsem online hral(hlavne fifu,halo3) a ban zatim nemam tak uvidime podle me staci instalovat hry na hdd a mas ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 jedině, že by HDD něco uchovával :D to by se pak vyplatilo neinstalovat hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 ja jsem nikdy nenainstaloval hru na hdd(teda akorat druhy dvd forzy ale to se asi nepocita)nikdy jsem nehral nic pred vydanim(ani offline ne) po vydani jsem online hral(hlavne fifu,halo3) a ban zatim nemam tak uvidime podle me staci instalovat hry na hdd a mas ban Já hry na HDD instaluju, ale nikdy je nepatchuju. Patchoval si někdy nějakou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario67 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Hele, můžu hrát na jednom učtě pálené hry offline a originálky online, bez toho abych dostal ban? A když offline budu hrát hry wawe 4, můžou na to ms přijít? Nebo je lepší mít jeden ůčet na offline a druhý na online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Podle posledních poznatků je MS schopný zjistit samotný flash, takže je docela jedno, jestli budeš mít jeden účet na originály a druhý na pirajdy. nechceš ban? Neflashuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Hele, můžu hrát na jednom učtě pálené hry offline a originálky online, bez toho abych dostal ban? A když offline budu hrát hry wawe 4, můžou na to ms přijít? Nebo je lepší mít jeden ůčet na offline a druhý na online? To ti nepomůže, když je z pozice M$ odhalen firmware mechaniky. Všeobecně se čeká na nový firmware, který už je hotov (LT) ale nějak není jasné, zda-li vůbec bude zveřejněno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Jakož to budouci majitel Xboxu 360 Elite se ptám , když ho koupím flashlý a budu na něm hrát pouze hry pálené , budu je instalovat na HDD a vůbec nepůjdu na X Live tak BAN nedostanu .... díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Jakož to budouci majitel Xboxu 360 Elite se ptám , když ho koupím flashlý a budu na něm hrát pouze hry pálené , budu je instalovat na HDD a vůbec nepůjdu na X Live tak BAN nedostanu .... díky za odpověď A akym sposobom by sa ten BAN mal potom v MS registrovat? Rozmyslal si nad tym? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Hele já sem v tom úplnej nováček a nevím co a jak jen se ptám , když budu hrat paleny hry a nebudu lezt na X Live tak jestli ten ban můžu dostat ..... nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Hele já sem v tom úplnej nováček a nevím co a jak jen se ptám , když budu hrat paleny hry a nebudu lezt na X Live tak jestli ten ban můžu dostat ..... nevím Pokud nebude mít box pristup k live tak nikoliv , do doby než ms přijde s banováním pomocí updatů na DVD a telekinezi packetu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Pls delete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Zdar chtěll bych se zeptat jestli můžu takhle vypálit Call of Duty MW2 nebo jestli se to dá nějak opravit, jsem začátečník tak se mi nedivte jestli je to úplná blbost, xko mi teprve příjde až mi příjdou prachy měl by tam být iXTREME 1.61 ...... screen ve spojleru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcgilikady Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ahoj . otestoval sem jedno iso s hrou forza 3 a abdx mi hned po spuštění (launch) napíše : iso isnt recognized as an xbox 360 ISO or Stealth file! jak je to možný když sem stahoval hru na xbox 360?? nestalo se to někomu už? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 for piggy : A to ti rekl kdo takovou blbost ze lidé co hraji pouze origo na nefleshnutém xko dostali ban? :) ehm .. ptal jsem se na to přímo na podpoře a řekli mi at se registruju pod jiný stát ptze ČR xbox live nepodporuje a ani zrejme podporovat nebude ... Pak jsem se jeste ptal na oficialnim xbox foru a tam mi rekli to samé tak nechápu proč tu zavádíš takové fámy. Lidé dostanou puze ban kdyz maji upravneou konzoli .. Nemusi hrat palenky staci mit upravenou konzoli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mouz2 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Rád bych se zeptal jestli si nechám updatovat xbox, tak jestli je zde větší pravděpodobnost banu, či jiného problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoIId Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 1)Je to jedno 2)Musíš updatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papls Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Lidi a co znamena tohle ?to červený http://img191.imageshack.us/img191/885/aaaajr.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Nesouhlasí kontrolní součty u herních dat. Téměř určitě máš problém a takovou hru bych radši ani nepálil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giricz81 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 chtel bych se poradit ohledne zlutych hlasek .. vypalit nebo smazat a znova stahnout? Mass.Effect.2.XBOX360-GLoBAL z TL BioShock.2.PAL.XBOX360-DNL z TL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Abgx ještě pořád není updatovaný na rozeznávání Wave 5 a 6, a proto hlásí podobnou chybu. Dá se použít neoficiální modifikace programu, pak bude vše dobré. Ale i tahle verze pravděpodobně v pořádku bude, hlavně pokud nechceš jít na Live!, je to celkem jedno. Edit: Video CRC je E2FA3A26, což odpovídá Wave 6. IMO je image v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papls Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Pls a co tohle http://img14.imageshack.us/i/aaaaaseu.jpg/ se mi napsalo hned jak sem to spustil ani se nic nekontrolovalo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 To znamená, že on-lineové DB Abgx není kontrolní soubor pro tuhle hru. Program tedy nemůže zkontrolovat funkčnost Stealthu. Ale vše ostatní vyšlo OK, takže by hra měla být v pořádku. Když se podíváš sem, tak zjistíš, že zde opravdu není žádná položka pro PAL verzi SR2. http://abgx360.net/verified.php?f=name&q=Saints+Row Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Tak si rikam je vubec ta kontrola v ABGX k necemu? Kdyz se nevi co zpusobuje vlastne ban?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Podle toho, co se ví, v poslední vlně banů dokázal MS zjistit samotný FW právě pomocí kontrol, které FW prováděl. Ironie, když uvážíme, že právě ty kopntroly měly sloužit k tomu, aby hráč odhalen nebyl. Právě proto je nový LT bez těchto kontrol a neměl by být odhalen tímto způsobem. Nicméně, MS si samozřejmě pořád kontroluje správnost všech ostatních ukazatelů, jako PFI, DMI, Video partition a podobně. Pokud budou špatné, těžko se banu uchráníš. Takže právě u LT je naopak důležité kontrolovat hru a pokud možno, mít celou kontrolu v zeleném. Samozřejmě, tohle je pouze teorie, vzniklá pozorováním, jak je to ve skutečnosti ví pouze MS. Ten to, z pochopitelných důvodů neřekne. Jistotu samozřejmě nebudeš mít nikdy, to je jasné, ale IMO ti kontrola neublíží a spíš pomůže. A pokud s konzolí nelezeš na Live!, i tak se to vyplatí. Ne všechny hry musí být v pořádku a tato jednoduchá kontrola je odhalí. DVD sice nejsou tak drahá, ale stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuel Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Chci se zeptat. Muzu dostat ban i kdyz nemam v mechanice dvd se hrou? Myslim jestli to firmware kontroluje i kdyz neni vlozene dvd. Potrebuju si stahnout z live Media update pro prehravani divx. Mam firmware 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.