Kotysuss Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Čau takže hledám nejaký moooooooooc dobrý simulátor závodů aut. které jsou moooooooc dobře hrát na volantě Logitech G25. Napište mi sem co hrajete vy na volantu nebo co hledáte nebo tak at mám co hrát! plspls dekuju libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 rFactor, Life for Speed, GTR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Live for Speed,rFactor,GTR,Richard Burns Rally[simulátory],Colim McRae,Toca race driver[arkády] atd...G25 ka je moc pěkný volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Dragon Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 třeba test drive nebo TOCA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest doprdelecigani Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 GRID je docela dobrá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 GRID je docela dobrá hra Grid, fakt simulator, jak noha :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BERGY_21 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Ja s volantem G25 ze všecho nejvíc rád jezdím GT LEGENDS od SimBinu, to je proste nej i když je to pár let stara hra už. Grafika stále excelentní, žádná arkáda ale dobře kovanej simulátor, samozřejmostí je plná podpora H-čkovy řadičky a zpětný efekty jdoucí do volantu jsou opravdu libovy. Navic se tahle hra dá jako origoska sehnat už za 199-299,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Divím se že nikdo nejmenoval Race The WTCC Game a Race 07 :love: každopádně rFactor je bezkonkurenčně nejlepší. hned za ním Live For Speed a pak ostatní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 treba STCC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Accolade Formule Screamer Test Drive Jen si nejsem uplne jisty, zda budou podporovat primo tvuj volant.. Nebo spis zda je podporuje volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotysuss Odesláno Červen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Dovol abych se zasmál:-D:idea::idea::idea::D:D:D:D:D:D:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Dovol abych se zasmál:-D:idea::idea::idea::D:D:D:D:D:D:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::psp: Čemu se směješ,Test Drive je kvalitní série. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Tady je přesný příklad toho jak lidé dbají více na grafiku než na hratelnost samotné hry,připadá mi to trochu smutné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_Richie Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Já mam G25 taky a jsem s ním nadmíru spokojen, je o dost lepší než MOMO, který jsem měl předtím... Každopádně, pokud hledáš dobrou simulaci tak Live for Speed S2, kde využiješ jak spojku tak háčko a ještě rozsah řízení 900°. Pak jsem si hodně užil GTR 2, kde se dá rovněž použít spojka a háčko. další dobrý hry např: F1 Challenge a již zmíněný rFactor, RBR, Colin, Race 07... btw: na Test Drive Unlimited jsem to nerozchodil, ono to nepodporuje analogový řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 RBR8):arrow::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.