ErxCz Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Prý se to opozdí bude to ve 20:30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 kdes to vzal?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 já se ale netěším páč já mám 5.50 víš.smůla no:-( no co dám ho brachoi a ten zná lidi co mi to daj na 5.03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 dutch ty nemas PSP 3000 tak nemluv vole...to se ti to keca kdyz mas fatko nebo slimko Myslíš, že pandory jsou tu od zrození PSP? :roll: Pokud to bude fungovat, tak neni důvod na nic čekat... A že nemám PSP3000 není úplně tak pravda. Kámoš soused ho má a můžeš si bejt jistej, že hned jak to vyjde, tak to tam prdnu... já se ale netěším páč já mám 5.50 víš.smůla no:-( no co dám ho brachoi a ten zná lidi co mi to daj na 5.03 Tak jo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 já se ale netěším páč já mám 5.50 víš.smůla no:-( no co dám ho brachoi a ten zná lidi co mi to daj na 5.03 Leda tak vesnu, nejde to ani náhodou. To by jsem toho týpka chtěl vidět :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 to ja taky pudu k sousedovi,ale on je dmnt on mi za to zaplati:D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Prý se to opozdí bude to ve 20:30. Proboha zamyslete se, jak dlouho jste bez flashe vydrzeli?? Myslim ze pri nejhorsim i nejaky ten tyden nas nevytrhne. Na Svete jsou daleko dulezitejsi veci nez podelany pspcko :flexion::| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 prosímtě kenny reinstal víš c to je?asi ne viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 to mas pravdu:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 1george ... pokud mas ofw 5.50 a psp 3000 nebo slim s neflashnutelnou deskou tak uz to na 5.03 nedas ani kdyby ses posr... :DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 to j no to se dá vydržet beztak chci jiný PSP tak co EDIT:jo a když se reinstaluje soft?se posere*š tak ty prosímtě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 já se ale netěším páč já mám 5.50 víš.smůla no:-( no co dám ho brachoi a ten zná lidi co mi to daj na 5.03 no nechci ti kazit srandu ale teoreticky když nahrajes OFW do psp tak se ho jen tak nezbavís takže jestli si nahrál do PSP 3000 OFW 5.05 tak to nepujde nijak upravit na 5.03 to co tu popisujes umela pandora pokud se nepletu ale ta na PSP 3000 nejde . (opravte mne jestli se pletu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 no uvidíme:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 jestli se ti to povede uriznu si curaka a napichu ho na kopí a strcim ho do ohne a pak snim jako burt:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 1george...reinstalovat nejde :D...jde jedine nahrat vissi ofw :DD kdyz mas 5.50 tak uz s tim nejde nic :D preji prijemne hrani UMD :DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 ja sem spís zvedavý na ten 5.03 GEN to by mohlo byt celkem dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 ja se an nej taky tesim ale asi ho jen tak nezprovoznim protoze mi nejde udelat ten chickhen a bez neho to enjde ten GEN a zkousel sem ten hen asi 30x a furt nic furt at stejna vec psp se sekne a pak vypne a nic a sem z toho uplne na prasky takze tady ten gen na iso atd. jen tak neudelam:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 zkus chickhen pustit tak ze das default nasatveni zapnes psp najedes do obrazku a pockas na miniaturu slozky chickhen cekej cca 10 sek etste otevri to a sjed upe dolu takhle sme to poustelkamosovi vzdy na popry pac je na to levej a neumi to :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Cituju moderatora PSPgenu:In 1~2hours maybe more, but be sure that the CF will be released sooner or later.Takze si jeste pockame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake300 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 je 21.00 a zatím se asi nic novýho nestalo co ??? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 njn si pockate...ale je jasne ze to drive ci pozdeji uvolnej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Cituju moderatora PSPgenu:In 1~2hours maybe more, but be sure that the CF will be released sooner or later.Takze si jeste pockame tady to mas . btw : stejne to bude asi jako s prvnim HENem, vyda se to beztak za 1-2 dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Kvuli neustalemo spamovani to lockuji. Nema cenu tu dale diskutovat o nicem, bud to bude za hodku/dve, anebo zitra.. To uz je celkem jedno, nic na tom temahle debatama nezmenite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Nejnovejsi zprava, release bude jeste pred pulnoci! Vice zde: http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts