Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

5.03 GEN-A CFW pro TA-088v3/3000

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

dutch ty nemas PSP 3000 tak nemluv vole...to se ti to keca kdyz mas fatko nebo slimko

Myslíš, že pandory jsou tu od zrození PSP? :roll:

Pokud to bude fungovat, tak neni důvod na nic čekat... A že nemám PSP3000 není úplně tak pravda. Kámoš soused ho má a můžeš si bejt jistej, že hned jak to vyjde, tak to tam prdnu...

já se ale netěším páč já mám 5.50 víš.smůla no:-( no co dám ho brachoi a ten zná lidi co mi to daj na 5.03

Tak jo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já se ale netěším páč já mám 5.50 víš.smůla no:-( no co dám ho brachoi a ten zná lidi co mi to daj na 5.03

no nechci ti kazit srandu ale teoreticky když nahrajes OFW do psp tak se ho jen tak nezbavís takže jestli si nahrál do PSP 3000 OFW 5.05 tak to nepujde nijak upravit na 5.03 to co tu popisujes umela pandora pokud se nepletu ale ta na PSP 3000 nejde . (opravte mne jestli se pletu)

Odkaz ke komentáři

ja se an nej taky tesim ale asi ho jen tak nezprovoznim protoze mi nejde udelat ten chickhen a bez neho to enjde ten GEN a zkousel sem ten hen asi 30x a furt nic furt at stejna vec psp se sekne a pak vypne a nic a sem z toho uplne na prasky takze tady ten gen na iso atd. jen tak neudelam:(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu