Jajar Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 Hlavně se u toho nekoukej na rychlost, nebo tě omejou :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 Jojo wipeout je taky moje oblíbený. Dohrál jsem všechny tournamenty a Phantom je fakt hustej, rychlost jak blázen. No ale mám stažený ty packy, myslim delta, gamma, já nevim co ještě a v progress se mi obejvuje že budu a těch tratích jezdit Tournament ale nechce se mi to odkrýt, můžu na nich závodit jen v singlu. Mám něco špatně? BTW: K čemu je wipeOut online v menu? To se hraje INF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 no online je tam ke stahovani packu primo do psp...bohuzel to infrastructure nema,to bude mit az pulse...tak me napada ze by se pak dalo v ramci racing clubu zavodit online... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 paneboze!!! ja si cvrknu! novy screeny a vypadaji ku*evsky dobre OMG...ja umru blahem! http://pspupdates.qj.net/Latest-batch-of-WipEout-Pulse-screens/pg/49/aid/94925 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 paneboze!!! ja si cvrknu! novy screeny a vypadaji ku*evsky dobre OMG...ja umru blahem!http://pspupdates.qj.net/Latest-batch-of-WipEout-Pulse-screens/pg/49/aid/94925 KDY:?::?::?:KDY:?::?::?:KDY:?::?::?:!!!!!!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 az nekdy na podzim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 az nekdy na podzim :( aha :cry:...ale na podzim bude zase hafo dobrejch her :D....hlavně teda wipeout a pro mě FF7:CC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 na podzim je spoustu dobrejch veci...mimojine i battlestar galactica film a stargate atlantis nova serie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 takze se nam objevila nova sada screenshotu...clovek na wipeoutzone dostal do rukou testovaci kopii betaverze (nebo co to presne je a verzi) a dal na net par screenu spolu se svejma dosavadnima dojmama...davam odkaz na celej clanek na foru,protoze by mel byt casem obohacenej i o nejaky to video http://wipeoutzone.com/forum/showthread.php?t=3926 doufam ze se casem dostanu k nejakymu tomu dumpu tehle testovaci verze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Tak ja nemam slov... WipEout ma zvlast nikdy nebavil ale Pulse ma ohuril... z toho co som otestoval z PROMO verzie nemam slov... PROMO verzii by som dal 9/10... skvela grafika, hudba a dynamickost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Tak ja nemam slov... WipEout ma zvlast nikdy nebavil ale Pulse ma ohuril... z toho co som otestoval z PROMO verzie nemam slov... PROMO verzii by som dal 9/10... skvela grafika, hudba a dynamickost... no ale je to skoro totez co pure :) takze nevim proc te nechytl i predchozi dil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 Dohrane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 shadowe az dneska? ja to dohral jednim dechem jeste ten den :D jinak doufam ze jeste trosku osetri ai na phantom...litaji trosku moc bezchybne hosi z procesoru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 shadowe az dneska? ja to dohral jednim dechem jeste ten den :DDnes som do dohral na WC... :cheesygrin: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 ja to dohral za 2 hodky me to neuveritelne chytlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 promo se dohravalo rychle,ale to cekani na podzim zari bude jeste dlouhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 MAMUTH od bočím star gate atlantis serial skazily ale spatky k tematu nevite jak ty packy a dát do hry??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.