Moderators Zinglbee Odesláno Červen 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Novinky: Informační tabule -> PlayStation Store (Novinky na PS Store - hry, obsah atp.) Lepší internetové zabezpečení Tlačítko Internet Search Možnost vytvoření složky v Photo/Video !!!Nezkoušejte na neflashnutelných PSP přes chickhen, PSP se brickne!!! - 5.50 Gen-A - Stahuj -> eDisk Poznámka - Funkční na PSP FAT/Slim (v1 a v2).Musíte mít nejméně 3.52M33-3 a batterii na 78%. - Rozbalte soubor a nakopírujte na kartu - Spusťte v Game instalaci 5.50Gen-A - Poté stiskněte X a ještě X - Pak šipku -> - A nakonec Accept - Poté postupujte jako u normálního updatu - Jakmile je Aktualizace dokončena stiskněte X a PSP se restartuje. Nyní máte nový CFW. - 5.50 Gen-B - Stahuj -> eDisk Poznámka - Instalace CFW 5.50 GEN-B je umožněna pouze na PSP-1000 a PSP-2000 (kromě TA-088v3) s CFW 5.50 Gen-A ! - Nabijte baterii - Stáhnutý soubor nakopírujte na kartu - Zapněte "PSPGEN 5.50GEN-B UPDATE" - Začne aktualizace - Nyní máte cfw.5.50 GEN-B Odzkoušeno na PSP Slim 5.00M33-4 / 5.00M33-6 - Přístup na PSN - Stahuj -> eDisk - Nakopírujte na kartu a spusťte GEN Quick Update - Update se po ukončení zpět vrátí do xmb menu - Teď můžete jít na PlayStation Store Poznatky/Upomínky: Ještě jsem teda nepřišel na slibované subsložky co by se měli dát vytvořit rovnou v PSP. Recovery flasher nefunguje na Gen-A - opravuje to update na Gen-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest 2george Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 jde to i v PSPečkách s origo firmwarech?na neflash deskách?i když mají 5.50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 ne nejde...jde to jen na flashn utelne desky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest 2george Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 aha dík no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Poznatky/Upomínky: * Nejde mi cxmb z 5.00M33 (musim to ještě doladit) * Ještě jsem teda nepřišel na slibované subsložky co by se měli dát vytvořit rovnou v PSP. 1 ) samozřejmě :D s každým CFW vychází nový CXMB, tak čemu se divíš 2 ) vytváření podsložek je ve FW 5.50... nic, co by mělo praktický využití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 13, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 2 ) vytváření podsložek je ve FW 5.50... nic, co by mělo praktický využití Jasně, ale psali to jako užitečnou novinku, ale nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Hmmm.. Jaktože že Gen udělaj ale m33 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 13, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Tak M33 udělal update 6. Neví se jak to je s D_A a očividně team Gen má málo práce a žene se do cfw, buďme rádi - třeba v budoucnosti bude náhrada za M33. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Tak M33 udělal update 6. Neví se jak to je s D_A a očividně team Gen má málo práce a žene se do cfw, buďme rádi - třeba v budoucnosti bude náhrada za M33. Nejak se mi zacina zdat ze gen pomalu ale jiste zacinaji "predbihavat" m33, at uz svymi aktualizacemi ale i taky drobnymi vylepsenimi ktere v fw nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 13, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Nejak se mi zacina zdat ze gen pomalu ale jiste zacinaji "predbihavat" m33,at uz svymi aktualizacemi ale i taky drobnymi vylepsenimi ktere v fw nejsou Myslim si, že tohle neni ještě na místě. Třeba M33 nějak odpoví na novej CFW.... uvidíme:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usakc Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 ma ten fimware bohuzel bricknul psp mel jsem 5.02 gen-a a chtel sem udelat upgrade spustil sem ten upgrade a chvili to neco psalo a pak se psp vyplo a a kdyz sem ho chtel zapnout tak chvili sviti zelena dioda a nic potomse to vypne po chvilce doufam ze to pude pres pandoru unbricknout zajdu v pondeli za kamosem co ma psp fat a udelam ze svi baterie pandoru a potom zas nazpet kdzbi nekdo vedel jak jinak bez pandorz tak se pls ozvete edit: samozrejmne ma flasnutelnou desku ta-88 v1,v2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 13, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 ma ten fimware bohuzel bricknul psp mel jsem 5.02 gen-a a chtel sem udelat upgrade spustil sem ten upgrade a chvili to neco psalo a pak se psp vyplo a a kdyz sem ho chtel zapnout tak chvili sviti zelena dioda a nic potomse to vypne po chvilce doufam ze to pude pres pandoru unbricknout zajdu v pondeli za kamosem co ma psp fat a udelam ze svi baterie pandoru a potom zas nazpet kdzbi nekdo vedel jak jinak bez pandorz tak se pls ozveteedit: samozrejmne ma flasnutelnou desku ta-88 v1,v2 Nechápu co si tu zkoušel. Chceš mi říct, že si měl přes chickhen spustil tenhle update ? Je jedno jestli má on flashnutelnou desku, ale ty aby si jí měl flashnutelnou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usakc Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 normalne se si drive pres chickhen flashnul podle tohodle navodu http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 no a pote jsem to dal na 5.02 gen-a a ted sem chtel udelat upgrade a bricklo se to ja mam samozrejmne flahnutelnou preklep sem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 to bude tim, ze tenhle update zasahuje do flash pameti :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Hmmm.. Jaktože že Gen udělaj ale m33 ne? protože M33 hned po vydání 5.50 prohlásilo, že CFW neplánuje... ma ten fimware bohuzel bricknul psp mel jsem 5.02 gen-a a chtel sem udelat upgrade spustil sem ten upgrade a chvili to neco psalo a pak se psp vyplo a a kdyz sem ho chtel zapnout tak chvili sviti zelena dioda a nic potomse to vypne po chvilce doufam ze to pude pres pandoru unbricknout zajdu v pondeli za kamosem co ma psp fat a udelam ze svi baterie pandoru a potom zas nazpet kdzbi nekdo vedel jak jinak bez pandorz tak se pls ozveteedit: samozrejmne ma flasnutelnou desku ta-88 v1,v2 jedině přes Pandoru, jinak to nejde Nechápu co si tu zkoušel. Chceš mi říct, že si měl přes chickhen spustil tenhle update ? Je jedno jestli má on flashnutelnou desku, ale ty aby si jí měl flashnutelnou! 5.02 není přes ChickHEN.. je to plnohodnotný CFW, takže má flashnutelnou desku.. jen dělal update to bude tim, ze tenhle update zasahuje do flash pameti :lol: to každej update CFW :dozey:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usakc Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 mam desku ta-88 v1,v2 a udelal jsem flash na cfw pres tento navod http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 pote jsem presel na gen-a 5.02 a ted sem chtel udelat upgrade a psp se bricklo ptam se pujde psp unbricknout pres pandoru nebo ne jde to i jinak diky moc za odpoved edit neprecetl jsem si prispevek nademnou ale stejne se ptam pujde to tedy pres tu pandoru je na to nejakej navod diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 vždyť už jsem ti to psal :blink: jedině přes Pandoru, jinak to nejde návod na Pandoru je tady http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 jj pres pandoru jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawerker Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Je to vubec odskousene ? Mam PSP fat CFW 5.02 GEN-A a kdyz usakc pise ze update z CFW 5.02 GEN-A mu bricklo PSP tak to abych si to asi z update raci rozmyslel co myslite ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 13, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Je to vubec odskousene ? Mam PSP fat CFW 5.02 GEN-A a kdyz usakc pise ze update z CFW 5.02 GEN-A mu bricklo PSP tak to abych si to asi z update raci rozmyslel co myslite ??? :blink: čti Odzkoušeno na PSP Slim 5.00M33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokiaman Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Já teda doufám, že bude spíš nový M33 CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Zadnej novej M33 nebude jelikoz DAX uz na PSP kasle.Vidite snad ze by makal na PSP3000??Naivita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Nat nwm, co si stěžujete. Na tomto fw se aktivně podílel i DarkAlex a sám prohlásil, že M33 na 5.50 neplánuje. A pro ostatni co si brickli psp: Ste b*bí? příště si nejdříve něco přečtěte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 CTF pro 5.50 GEN-A http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009060017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Jdou vam ty ctf? me ikdyz ten plugin mam aktivovany tak se mi zobrazuji .ptf soubory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.