Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Moderators
Odesláno

5-50gen_00321368.png

Novinky:

• Informační tabule -> PlayStation Store (Novinky na PS Store - hry, obsah atp.)
  • Lepší internetové zabezpečení
  • Tlačítko Internet Search

• Možnost vytvoření složky v Photo/Video

!!!Nezkoušejte na neflashnutelných PSP přes chickhen, PSP se brickne!!!

- 5.50 Gen-A -

Stahuj -> eDisk

Poznámka - Funkční na PSP FAT/Slim (v1 a v2).Musíte mít nejméně 3.52M33-3 a batterii na 78%.

- Rozbalte soubor a nakopírujte na kartu

- Spusťte v Game instalaci 5.50Gen-A - Poté stiskněte X a ještě X

- Pak šipku ->

- A nakonec Accept - Poté postupujte jako u normálního updatu

- Jakmile je Aktualizace dokončena stiskněte X a PSP se restartuje. Nyní máte nový CFW.

- 5.50 Gen-B -

Stahuj -> eDisk

Poznámka - Instalace CFW 5.50 GEN-B je umožněna pouze na PSP-1000 a PSP-2000 (kromě TA-088v3) s CFW 5.50 Gen-A !

- Nabijte baterii

- Stáhnutý soubor nakopírujte na kartu

- Zapněte "PSPGEN 5.50GEN-B UPDATE"

- Začne aktualizace

- Nyní máte cfw.5.50 GEN-B

Odzkoušeno na PSP Slim 5.00M33-4 / 5.00M33-6

- Přístup na PSN -

5-03gen-build4-3_00321485.png

Stahuj -> eDisk

- Nakopírujte na kartu a spusťte GEN Quick Update

- Update se po ukončení zpět vrátí do xmb menu

- Teď můžete jít na PlayStation Store

Poznatky/Upomínky:

• Ještě jsem teda nepřišel na slibované subsložky co by se měli dát vytvořit rovnou v PSP.
  • Recovery flasher nefunguje na Gen-A - opravuje to update na Gen-B

• Odpovědi 241
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
  Citovat
Poznatky/Upomínky:

* Nejde mi cxmb z 5.00M33 (musim to ještě doladit)

* Ještě jsem teda nepřišel na slibované subsložky co by se měli dát vytvořit rovnou v PSP.

1 ) samozřejmě :D s každým CFW vychází nový CXMB, tak čemu se divíš

2 ) vytváření podsložek je ve FW 5.50... nic, co by mělo praktický využití

Odesláno
  Zinglbee napsal:
Tak M33 udělal update 6. Neví se jak to je s D_A a očividně team Gen má málo práce a žene se do cfw, buďme rádi - třeba v budoucnosti bude náhrada za M33.

Nejak se mi zacina zdat ze gen pomalu ale jiste zacinaji "predbihavat" m33,

at uz svymi aktualizacemi ale i taky drobnymi vylepsenimi ktere v fw nejsou

Odesláno

ma ten fimware bohuzel bricknul psp mel jsem 5.02 gen-a a chtel sem udelat upgrade spustil sem ten upgrade a chvili to neco psalo a pak se psp vyplo a a kdyz sem ho chtel zapnout tak chvili sviti zelena dioda a nic potomse to vypne po chvilce doufam ze to pude pres pandoru unbricknout zajdu v pondeli za kamosem co ma psp fat a udelam ze svi baterie pandoru a potom zas nazpet kdzbi nekdo vedel jak jinak bez pandorz tak se pls ozvete

edit: samozrejmne ma flasnutelnou desku ta-88 v1,v2

• Moderators
Odesláno
  usakc napsal:
ma ten fimware bohuzel bricknul psp mel jsem 5.02 gen-a a chtel sem udelat upgrade spustil sem ten upgrade a chvili to neco psalo a pak se psp vyplo a a kdyz sem ho chtel zapnout tak chvili sviti zelena dioda a nic potomse to vypne po chvilce doufam ze to pude pres pandoru unbricknout zajdu v pondeli za kamosem co ma psp fat a udelam ze svi baterie pandoru a potom zas nazpet kdzbi nekdo vedel jak jinak bez pandorz tak se pls ozvete

Nechápu co si tu zkoušel. Chceš mi říct, že si měl přes chickhen spustil tenhle update ?

Je jedno jestli má on flashnutelnou desku, ale ty aby si jí měl flashnutelnou!

Odesláno
  sysasysa napsal:
Hmmm.. Jaktože že Gen udělaj ale m33 ne?

protože M33 hned po vydání 5.50 prohlásilo, že CFW neplánuje...

usakc napsal:

jedině přes Pandoru, jinak to nejde

Zinglbee napsal:
Nechápu co si tu zkoušel. Chceš mi říct, že si měl přes chickhen spustil tenhle update ?

Je jedno jestli má on flashnutelnou desku, ale ty aby si jí měl flashnutelnou!

5.02 není přes ChickHEN.. je to plnohodnotný CFW, takže má flashnutelnou desku.. jen dělal update

Leny napsal:
to bude tim, ze tenhle update zasahuje do flash pameti :lol:

to každej update CFW :dozey:...

Odesláno

mam desku ta-88 v1,v2 a udelal jsem flash na cfw pres tento navod http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 pote jsem presel na gen-a 5.02 a ted sem chtel udelat upgrade a psp se bricklo ptam se pujde psp unbricknout pres pandoru nebo ne jde to i jinak diky moc za odpoved

edit neprecetl jsem si prispevek nademnou ale stejne se ptam pujde to tedy pres tu pandoru je na to nejakej navod diky

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu