abito Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 ahoj chcem sa spitat ,, neexistuje niaka homebrew aplikacia/hra , ktory sa da hrat v mode PSP vs NDS ??? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Tady píšou že quakeDS jde hrát NDS vs PSP nebo PC.viz.tady: http://www.dsko.eu/2008/09/quakeds/ -podívej se do shrnutí. Nevím co je na tom pravdy,protože jsem to ještě nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Ne není. To se snad ani udělat nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 O jedne hre jsem slysel, dokonce jsem mel stazene verze pro NDS a PSP... ale bohuzel kompatibilita nic moc, vlastne vubec zadna, hra se na NDS ani nerozjela... (uz ale nevim, co to bylo, nazev si nepamatuji). Nejlepsi je to proste nekombinovat - kdyz PSP tak s PSP (u NDS s NDS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abito Odesláno Červen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 no tak jo Quake sa da hrat ds vs psp ... ale treba mat jednu wifinu ( router ) protze musis na pc vytvorit server na ktory sa dsko a psp pripoja .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johu1.j Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 ja sem videl snad nejakou prvni hru ktera podporovala multiplayer na psp a ds je to uz celkem dlouho,mozna rok zpatky =) vim ze to byli piskvorky a hralo se to normalne pres wifi u ds a psp,zadnej router =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Ten Quake funguje PSP<-->DS,jen musíš použít PC jako server .... Ne není. To se snad ani udělat nedá. Proč by to nešlo ? Stačí mít server a klienty na různé platformy...Stejně jako ten Port Quake,Doom ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Jo tak SRY. Já jenom že sem o tom nikdy neslyšel ani slovo tak sem myslel že to nejde. Ale pokud vim tak Wowko je jenom na PC a Mac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
abito
ahoj chcem sa spitat ,, neexistuje niaka homebrew aplikacia/hra , ktory sa da hrat v mode PSP vs NDS ??? dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.