GameEs Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 !!Předem upozorňuji, že kdo spustí flame bude trestanej.!! Udělal sem anketu, pod příspěvkem může bejt nějaká malá diskuze ale nepřehánějte to, tady si posty nenaženete :D. Jde mi spíš o takovej přehled. No a můj osobní názor na muziku :D. Skoro od každýho stylu se mi aspoň jedna písnička líbí (SKORO :D) a jinak rock jako takovej úplně neposlouchám ale konkrétně punk rock, indie rock, pop punk, pop rock apod. Několik písniček metalovejch, i ten hip hop sem tam, electro (the prodigy...) A jinak v soundtracích se ty styly míchají tam se mi zalíbí cokoliv :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Poslouchám Hip Hop a trochu HARDCORE, ale to neznamená že poslouchám takovy ptakoviny jako AKON nebo Lil Wayne. Posloucham třeba Cypress Hill, Wu tang clan, trochu 50centa. Moc se mi ale českej hipec nelíbí. Jo a z toho Hardcoru se mi líbí něco co má styl, ne jen bezduvodny bušení :D edit : jo a proti jinejm stylum nic nemam, ale nesmí mi to nikdo nutit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Tak ja posloucham hlavne TeKno ,HardCore,HardTeK,Acid, driv to byl hodne Drum and Bass + drum step... ale ted hlavne ta rychlaaa muzika pred poradnou hradbou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Kde je dnb, liquid, funky....?:) V tom pripade zaskrtavam elektro.... EDIT: gs: foto s ipodem posli na PM.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Všechno možný co se mi líbí, ale fakt hiphop, uřvanej metal nebo tak, to moc nemusim, spíš ten punk, jazz, reagge taky ujde, punkrock (hlavně-the offspring, billy talent), rock (80st, 90st-beatles? nevim jestli tam patřej ale mám je dost rád, potom třeba rod stewart, ...), electricpunk (to teda jenom the prodigy), funky ujde, někdy klasika, ale teda nesnášim dechovku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 *only* Trance :love: ... Armin Van Buuren,Ferry Corsten,Daniel Kandi,Above & Beyond,Aly & Fila,Markus Schulz,Sander Van Doorn,Ronski Speed, atp. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 hip-hop, rap se mě přivázalo k srdci nic jiného.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Nejsem nějak extrémě založený jenom na jeden hudební styl... Poslouchám to, co se mi líbí... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Poslouchám Metal,Indie Rock,EmoCore,DnB.... Hlavně Death Metal a Melodic,Speed..... Btw.: Nechcu nijak kecat,ale proč je v té anketě "Heavy Metal" ....není "Heavy Metal" jen odvětví metalu....to už by tam spíš měl být metal....:) Stejně tak by tam potom mohl být Indie Rock , Glam Rock apd :) ale jen připomínka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Eva a Vašek a moravanka tem fandim nc jinyho neposloucham ale jinak hip-hop a rap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Indie rock, classic rock, alternative, jazz a blues :love: občas i nějakou tu electronicu :angle: hip hop jen málo... viz. http://www.last.fm/user/tekken90 víc asi nemá cenu psát :) a ještě něco.. i když gejms psal, ať se vyhneme flamu... ale tak snad nikomu nevadí, když napíšu jen názor.. :lol: hip hop - nevadí mi jako hudba (i když jak co...) spíš mi vaděj ty super drsný týpci v triku XXL, kalhoty jak kdyby se posrali a poslouchaj Akona, půl dolara a podobný dnešní komerční hip hop sračky a myslej si, bůh ví jak nejsou drsný a in .. :blink: Všechno možný co se mi líbí, ale fakt hiphop, uřvanej metal nebo tak, to moc nemusim, spíš ten punk, jazz, reagge taky ujde, punkrock (hlavně-the offspring, billy talent), rock (80st, 90st-beatles? nevim jestli tam patřej ale mám je dost rád, potom třeba rod stewart, ...), electricpunk (to teda jenom the prodigy), funky ujde, někdy klasika, ale teda nesnášim dechovku :lol: ty voe Brouci jsou classic rock šedesátejch let xD btw jestli někdo má last.fm profil, tak se přidejte http://console-forum.net/group.php?groupid=83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ty voe Brouci jsou classic rock šedesátejch let xD btw jestli někdo má last.fm profil, tak se přidejte http://console-forum.net/group.php?groupid=83 Já si řikal že jsem se nějak sekl :lol::lol: jinak s tom hiphopem souhlas ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 posloucham jedine Linkin Park, Bullet for my Valentine, KoRn, System of a Down Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 posloucham jedineLinkin Park, Bullet for my Valentine, KoRn, System of a Down Tak proč máš v avataru Xindl X ? :D Já poslouchám skoro všechno, hlavně rock, punk, electro, trošku jazz, ska, když jsem nas*anej, tak techno :D a taky trošku hip hop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Chybí ti reagge. Hlavně Bob Marley. Teď sem začal poslouchat takový starý klasiky. Protože v dnešní době je to samá sračka(pro mě). Takže Elvis Presley, Linyrd Skynird, ZZ top, Beatles, ABBA sem tam blues a jazz.:) Sice než sem se do toho dostal, ale tahle hudba je skvělá.:) Z moderní (hlavně to mám na běhání). Hip hop jen Flypside a klasika U2, The Rasmus, DJ Shaun Baker, Grenn day(American idiot. Ostatní se mi tak nelíbí). :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Rock,Punk a trochu metal sou nejlepší hudební styly a celkově moje nej. kapely : Linkin Park,Off Spring,Green Day,Red hott chilli peppers,Bullet for my valentyne, Sum41 jo a Tenacious D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Pro mě sou nejlepší instrumentálky z hip hopu a rapu,to se mi na tom líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Já mam rád Westcoast rap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Black Metal ... jinak ... asi Marylin Manson , Disturbed a to je všecko .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Jednoznačně rock a jeho různý odvětví. Vedou u mě jednoznačně U2, ty prostě můžu poslouchat celej den každej den.. a druhym místě AC/DC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Only Eva a Vašek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeCZek Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 dnb -> Pendulum, The Qemists, Katcha, Pixie, Philip TBC, Dj Hype... metal -> Sonic Syndicate, In Flames, Bullet For My Valentine, KoRn, Slipknot, Disturbed, Heaven Shall Burn, Killswitch Engage, Metallica, Static-X rock/punk-rock -> Blink 182, Sum 41, The Offspring, Simple Plan, Green Day, Good Charlotte, Jaksi Taksi, Mandrage, Rise Against, Three Days Grace, Linkin Park taky The Prodigy, ruzny soundtracky atd. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Přesně souhlasím s tím, co napsal MasteMind......Nemám žádný vyhraněný styl, a až na ty extrémní se mi toho taky moc nevadí, takže nevim co zvolit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zizou10 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 HEAVY METAL!!! Iron Maiden, Hammerfall, Stratovarius, Manowar, Judas Priest, Sabaton, Deep Purple, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.