Hookwow Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Zdar, kazdym dnem mi prijde Acekard 2 na NDS Lite, jen se chci zeptat tam musim take nainstalovat Moonshell nebo neco nebo staci tam rovnou nahrat hry na Micro SD...? Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Nahrej na ni firmware, hry potom stačí nahrát na kartu. Pokud chceš přehrávat hudbu a videa, nahrej Moonshell. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hookwow Odesláno Červen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Mohl bych poprosit o odkaz na stranku kde ten firmware stahnu,dekuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 http://gbatemp.net/index.php?download=5069 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Urcite bych pouzil oficialni stranku acekardu... A doporucim oficialni verzi (nejlepe posledni) z jejich stranek http://www.acekard.com/download.php hlavne nestahuj AKAIO fw (odkaz od nekdoa), jelikoz i kdyz pisou, ze je ok a pry lepsi, tak se to nevyplati (hry co fungovali bez problemu, maji problem... trebas spatny zvuk, nebo grafika s "duchy") Sam jsem ho testoval - sice na nem spustis GTA verzi bez FIXu, ale starsi hry jdou do haje s kompatibilitou... U AK2 FW neni problem v nicem (muzu pak poslat cestinu - na koleni delanou :D) PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hookwow Odesláno Červen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Urcite bych pouzil oficialni stranku acekardu... A doporucim oficialni verzi (nejlepe posledni) z jejich stranekhttp://www.acekard.com/download.php hlavne nestahuj AKAIO fw (odkaz od nekdoa), jelikoz i kdyz pisou, ze je ok a pry lepsi, tak se to nevyplati (hry co fungovali bez problemu, maji problem... trebas spatny zvuk, nebo grafika s "duchy") Sam jsem ho testoval - sice na nem spustis GTA verzi bez FIXu, ale starsi hry jdou do haje s kompatibilitou... U AK2 FW neni problem v nicem (muzu pak poslat cestinu - na koleni delanou :D) PM Dobre dekuju a toto nahraju na tu Micro SD a pak vlozim do Acecard je tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hookwow Odesláno Červen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Uz to slape,mam DSi a jsu nadšenej!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Urcite bych pouzil oficialni stranku acekardu... A doporucim oficialni verzi (nejlepe posledni) z jejich stranekhttp://www.acekard.com/download.php hlavne nestahuj AKAIO fw (odkaz od nekdoa), jelikoz i kdyz pisou, ze je ok a pry lepsi, tak se to nevyplati (hry co fungovali bez problemu, maji problem... trebas spatny zvuk, nebo grafika s "duchy") Sam jsem ho testoval - sice na nem spustis GTA verzi bez FIXu, ale starsi hry jdou do haje s kompatibilitou... U AK2 FW neni problem v nicem (muzu pak poslat cestinu - na koleni delanou :D) PM nastesti jses jedinej na svete, kdo si to mysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 A co když bych měl Acekard 2i na DSi mám použít stejný firmware ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 A co když bych měl Acekard 2i na DSi mám použít stejný firmware ? je to úplně jedno který ale nejlepší ta verze je nejnovější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 je to úplně jedno který ale nejlepší ta verze je nejnovější Aha, děkuju za rychlou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 edit: ahoj vložil sem tam hry a firmware ale ukazalo mi to system is missing co mam dealat edit: chyba zas nam ojí straně spletl jsem si firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hookwow
Zdar, kazdym dnem mi prijde Acekard 2 na NDS Lite, jen se chci zeptat tam musim take nainstalovat Moonshell nebo neco nebo staci tam rovnou nahrat hry na Micro SD...?
Děkuji!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.