Anonymous_ Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Nevim, jestli to tu uz nekde bylo, ale.. da se nejak "zapiskat" na taxik, jako je tomu u NDS (tam staci fouknout/pisknout do mikrofonu)? Proste si ho nejak stopnout? (Nemyslim ukradnout ho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Nevim, jestli to tu uz nekde bylo, ale.. da se nejak "zapiskat" na taxik, jako je tomu u NDS (tam staci fouknout/pisknout do mikrofonu)? Proste si ho nejak stopnout? (Nemyslim ukradnout ho) jj jde to kdyz si stoupnes na kraj chodniku a budes drzet select Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Jaké máte nicky na social clubu? Že by jsme zkusili multiplayer? (Jestli to hledá podle emailu tak já tam mám 1994kopecek@email.cz[to je jen takovej náhradní proto ten divnej název :D]) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Jaké máte nicky na social clubu? Že by jsme zkusili multiplayer? (Jestli to hledá podle emailu tak já tam mám 1994kopecek@email.cz[to je jen takovej náhradní proto ten divnej název :D]) jako nevim jestli to tam je ale nevsiml jsem si ze by tam nekde melo byt infrastructure a navic to ze se prihlasis je jen jakoze ta sluzba social club... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 jako nevim jestli to tam je ale nevsiml jsem si ze by tam nekde melo byt infrastructure a navic to ze se prihlasis je jen jakoze ta sluzba social club... No ja prave myslel ze kdyz uz se pri tom prihlaseni daji hledat pratele, tak jde i infrastructure... ale mozna se mylim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Spis se mylis, jelikoz je to konverze z DS, tak to bude obdobne jako u DS. Tusim, ze tam pres infrastructure slo jen chatovat a sdilet statistiky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Spis se mylis, jelikoz je to konverze z DS, tak to bude obdobne jako u DS. Tusim, ze tam pres infrastructure slo jen chatovat a sdilet statistiky.. Aha, tak to je skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d4w1d3k Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Jestli se někomu líbí rádio Deadmau5 (to s obrazkem myši) tak tady ho máte v MP3.Můj vlastní rip :) http://www.edisk.cz/stahni/97516/deadmau5.mp3_24.17MB.html Je to perfektní,jenom škoda,že je tak krátké :( Jenom 10 min... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 A co si stahnout Deadmau5 album, od stejnojmenne skupiny? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d4w1d3k Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 A co si stahnout Deadmau5 album, od stejnojmenne skupiny? :roll: Mám všechny alba a Deadmau5e zbožňuju,dávám to sem,protože je to JEHO mix a je v GTA:CHW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Je to prostě bomba! Grafika i náznak fyziky :D třeba jsem zmlátil lampu ta se rozbila a spadla je to uplně džeki čen :psp: mega pařba. U mě patří mezi hry roku 2009 stoprocentně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 mě štve, že ve hře nejsou vrtulníky ani letadla...:cry: to jediný jsem od týhle hry čekal a těšil se na to... a připadámi že je celkově je dost omezen přístup na střechy a vysoký místa... :cry: doufám, že bude brzy ňáký cheat device, kde bude možnost lítat s vrtulníkem, nebo letadlem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 mě štve, že ve hře nejsou vrtulníky ani letadla...:cry: to jediný jsem od týhle hry čekal a těšil se na to... a připadámi že je celkově je dost omezen přístup na střechy a vysoký místa... :cry: doufám, že bude brzy ňáký cheat device, kde bude možnost lítat s vrtulníkem, nebo letadlem... No teďka jsem byl na letišti a nejde no, nejde.. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 a jde tam vlízt na tu nadzemní dráhu (s tím vlakem) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 sorac ze do toho kecam, hru sice nemam ale koukal sem na trailer a tam ten manik lital v helikoptere:) takze asi nekdy v pozdejsi misi se vam to otevre:) jinak hru satuju a ozkousim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 jaky video myslis? To, co sem videl ja, to byl policejni vyrtulnik, kterej po tobe jde tusim po dosazeni 4-5 policejnich hvezdicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 já jsem se v tý hře náhodně dostal na letiště (ani nvm jak) a bylo tam vedle sebe 5 stíhaček a ani do jedný vlézt nešlo, tak nvm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 a jde tam vlízt na tu nadzemní dráhu (s tím vlakem) ? nnbouzel nejde.......:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooTCZ Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 na taxik se da zapiskat kdykoliv, staci podrzet chvili trojuhelnicek...vezme te ale jen taxik, kterej ma rozsivceny svetlo na strese jinak zatim 9,9/10 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 uz jste nekdo vykradl banku a pak utikal s kumpanama fizlum prevlecenej za draka? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 uz jste nekdo vykradl banku a pak utikal s kumpanama fizlum prevlecenej za draka? :) Tak tohle se mi ještě nepovedlo od koho to byla mise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Na mape ma znacku Z a mise jmenuje Dragon Haul Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Na mape ma znacku Z a mise jmenuje Dragon Haul Z Super díky za info! Tahle hra je opravdu mazec:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 az na navigaci ktera ma tendence navadet tou nejdelsi a nejslozitejsi cestou s tebou nemuzu nez souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 taky sem koukal na ten trailer a je mi divny ze by to byl policejni vrtulnik... ty nikdy nejsou dva blizko sebe a nikde pod vrtulnikem sem nevidel nikoho. a pak tam je pohled jak pada vrtulnik, taky siroko daleko nikdo...:? no nevim,nevim... mozna ze tam prece jenom je, nekde na konci hry...na youtube sem videl video jak litaj s vrtulnikem, ale nebyla to verze na psp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.