G.I.S.M. Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Hele nevim proc je to presunute asi to nekomu prislo lepsi(lepe k najiti) takhle coz me teda rozhodne neprijde ale o tom by si mel kazdej udelat obrazek sam...kazdopadne to najdes tady na str 26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Tohle je podle mě dost povedená verze..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAPO Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 cus hle cet sem jak ste psali ze se nechate vozit taxikem nekam a ja nwm jak?? poradite pls?? jo a taky uz mam hotovy vsechny ukoly a mam jen 52% proc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Musis najit taxi ktery nahore sviti, a pak drzet trojuhelnik. Nasednes a vyjede ti mapa a tam si zvolis kam chces jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Kdyby si se podival kousek zpet nemusel si se ptat.Jezdit taxikem muzes 2 ma zpusoby 1. Taxi ukradnes a podrzis select pak plnis Taxi driver. 2. Pockas si na neobsazeny taxik(bude svitit) a podrzis trojuhelnik dokavat nezapiskas.Zvolis si na mape misto kam chces hodit das sipku nahoru a trojuhelnikem skipnes cestu. J@rda62 byl rychlejsi sry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 chci se zeptat je nejakej rozdil mezi regionem 1 a regionem 2 u teto hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 odemkne se někdy v průběhu hry ježdění vlakem??? Asi ne co? Je to škoda takle tam jsou ty kolejiště akorát na obtíž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seph Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 the-lyman: A když do tý stopy vleze člověk, začne hořet a tebe začnou honit cajti :) :D:D No jo.. toho jsem si nikdy nevšim a dycky jsem si řikal, co po mě chtěj, když jsem nic neudělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 super hra hlavne ty honicky s poldama :) sem mel 4 hvezdicky nastoupil do auta a nicil jedno auto za druhym az sem nemel zadnou hvezdu :) bavi me vic nez nejake GTA VC. no ptoste klasika je klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 jj souhlasím, napřed mi to připadalo hrozný ale po chvýly hraní je to supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Mam problémek když uspím psp počas hraní (i když je to pauslý) tak když ho pak zapnu tak mi to už nenajede jen ho hodí chybu ať vyměním medium ... dělá vám to taky ??... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Mam problémek když uspím psp počas hraní (i když je to pauslý) tak když ho pak zapnu tak mi to už nenajede jen ho hodí chybu ať vyměním medium ... dělá vám to taky ??... zkus zmenit v recovery menu > confrugation > UMD mode nastav sony NP9660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZGroove Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Mám takový problémek, někdy když hraju a např. zajdu k dealerovi apod. tak se mi hra zakousne a restartuje PSP, nevíte čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 GTA CHTW vyhrálo ocenění Handled hry roku v rozdávání cen Golden Joystick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Mám takový problémek, někdy když hraju a např. zajdu k dealerovi apod. tak se mi hra zakousne a restartuje PSP, nevíte čím by to mohlo být? heled me se to taky deje a nekdy i kdyz to chci ulozit manualne(ne pres autosave) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 nooo co říct, hodně mě to překvapilo. Bál sem se že mě to nebude dlouho bavit, ale naprosto parádní záležitost (oproti takovýmu IV :dozey:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 nooo co říct, hodně mě to překvapilo. Bál sem se že mě to nebude dlouho bavit, ale naprosto parádní záležitost (oproti takovýmu IV :dozey:) muzu se zeptat ty to mas v Goucku? jestli jo jak to vypada na zmensenym displeji? melo by jeste o neco lip nez na klasickym psp ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 vypadá to krásně, grafika je povedená. při srážce 10ti automobilů se lehce snížil framerate (xD) ale nic zásadního :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 ja to mam na slimku a taky si myslim ze to vypada krasne :) dobry je to vykreslovani u VCS se mi treba stalo ze sem slitl z motorky a pak se vykreslil plot :D to ted jde vse naprosto bez problemu a vykreslovani vubec nepocituju jen jednou a to byla asi necela vterinka a uz se to vykreslilo a spoustu dalsich veci co bych na tom ocenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarek007 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Čau borci když si spustím hru tak se my to po těch hláškách o autosave kdy je logo rockstár v pravém spodním rohu tak se PSP vypne mám5,50 genD PSP1004 není to tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 ja to parim an fatku, a jak je známo tak FAT nemá tak rychlí refreshování displaye tak se to zer zacatku nedalo hrát jak to dělalo čáry,ale etd sme si na to zvyknul tak cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 ja to parim an fatku, a jak je známo tak FAT nemá tak rychlí refreshování displaye tak se to zer zacatku nedalo hrát jak to dělalo čáry,ale etd sme si na to zvyknul tak cajk Ja mam Fat a nevsiml jsem si problemu nejakeho) asi zalezi na verzi fatka ktere mas)Zkusim to porovnat se slimem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Hele dohral to uz nekdo na 100%? Jestli jo uploadujte pls vas save dik moc....:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 tak menim nazor na tuhle hru, je to pecka... graficky se to teda neda s VCS a LCS moc srovnavat (obe mam rozehrany a zkusil jsem to parit po chvili hrani Chinatown Wars a je to proste graficky jinde), ale zas CHW je takovej hezky barevnej a zabavnej je minimalne stejne... po prvnim horsim dojmu jsem ted fakt nadsenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Chinatown je jinde to mas pravdu daleko za vcs a lcs :D vubec nelituju investice do tehle supr nej hry roku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.