_John_ Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Chinatown je jinde to mas pravdu daleko za vcs a lcs :D vubec nelituju investice do tehle supr nej hry roku :) no graficky moc ne, jinak je fakt promaklej do detailu a prinasi do serie aspon neco noveho, neni to jen kopie, jen jakejsi datadisk s novejma levelama, ale fungl nova hra - takovy hooodne vylepseny druhy dil, ktery ma prvky z dalsich dilu (system strelby, ovladani postavicky, plavani) a mnoho novych vychytavek (minihry, honicky s policajtama a dalsi drobnosti co potesi) - je to zkratka pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 chtěl bych se zeptat když udělám misi tak proběhne autosave a potom to můžu v klidu vypnout a po zapnutí se objevím v savehousu nebo musím zajed nejdřív domů abych to tam uložil ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 můžeš to vypnou. A pak se obevíš v safehousu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Potřeboval bych pomoct! Když si dám v GPS najít Security cameras a přijedu k ní, nikde ji nevidim...jak to? Kde je? Ví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qver Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Potřeboval bych pomoct! Když si dám v GPS najít Security cameras a přijedu k ní, nikde ji nevidim...jak to? Kde je? Ví někdo? Pokud se nemýlím, mapa ti ukazuje jen ty co jsi udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 me se nate hre libi ty stiny .uplne me zaskocilo ze se behem dne hybou super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Pokud se nemýlím, mapa ti ukazuje jen ty co jsi udělal. Aha...tak to j bullshit. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 No ty vole. Tak tohle je pan Hra! Sem si rikal ze to ani nikdy nebudu zkouset, ze 2D bude takova blbustka, ale masakr! Nejvic me chytlo to dýlování, to je proste masakr. A to startovani tech aut..? A ty minihry, to je proste narez. Fakt bezva, 10/10. Samozrejme ze se stala chybka a od jednoho dealera sem nakoupil naky drogy a hned mu je strelil zpatky i s profitem :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Potřeboval bych pomoct! Když si dám v GPS najít Security cameras a přijedu k ní, nikde ji nevidim...jak to? Kde je? Ví někdo? Heled zaregistruj se do social klubu a na strankach Rockstaru se loguj a upni si staty ze hry.Pak si tam muzes dat mapu a na ni vidis vsechny kamery,rampages,skoky ktery jsou ve hre a ktery mas a nemas hotovy :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Na social club seru...zbytečnost. Mapu mám vytisklou a už to všechno mám díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Na social club seru...zbytečnost. Mapu mám vytisklou a už to všechno mám díky Neřekl bych že to je zbytečnost ale je to tvůj názor:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 me se nelibi moc tato hra predchozi byli lepsi ale takova zmena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Tak je to z Ninteda ze jo a rozhodli se to vydat i pro PSP. A muj nazor je ze je to bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Hra se mi skutečně maximálně líbí a pařim ji při hodinách furt,to kradení aut je nejlepší akorát by mohl být pohled jako ve VC Stories jinak všechno bomba a ta mapa ? LUXUS ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 mam zakys ve 43 procntech v misi pro Hestona Evidence Dash kde musim nasledovat jeho auto pak vsechny pozabijet a s jeho autem do servisu jenze co pak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlyk Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Hra super, ale štve mě že se nejde podivat do tý tašky s drogama, takže když mi třeba týpek napíše tipa že koupí za hodně peněz Heroin, musim jít domu nebo k dealerovi abych věděl co v tý tašce mám... =( Nebo to de? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 to sem nepochopil. Kdy se chce proste jen tak podivat co mas u sebe za drogy, tak zmacknes Start, v PDA najedes na Business, tam das to dolni Trade info a objevi se ti ty tipy od dealeru, tak zmacknes ctverec, a najedes na tu druhou ikonku s tim kufrikem (Inventory). A tam to mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 povedlo se uz nekomu vyhrat v loterii barak? :) me nejvic 2x za sebou 200dolaru a vesta taky 2x za sebou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 povedlo se uz nekomu vyhrat v loterii barak? :)me nejvic 2x za sebou 200dolaru a vesta taky 2x za sebou :D JJ barák už jsem vyhrál ale chvilku stírání to dalo:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Ja taky vyhral barak, ale tech losu sem koupil asi 1000 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Já sem taky vyhrál barak asi po třetim losu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZGroove Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Barák vyhraješ docela lehce stačí jen stírat a stírat ono c tom praktiky snad ani nemůžeš prohrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 já sem taky vhraál barák,ale to bylo v dobe kdy jsem si gta ohmataval takze sme nehral mise a az sem se to naucil hrat tak si dal new game,takže barak uz nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 tak to ja teda zacnu stirat vice :D jinak co ammu nation nakladaky? jak se vam v tech dari ja jsem vcera jeden ukradl a nasel jsem tam ak-47 celkem uspech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 nejlepsi je vydelat na drogach za par hodin nekolik set tosic koupil sem si vsechny baraky :) sem v 28% hry :cheesygrin: ale uz nedealuju mam 160 000 dollars mam asi 70 kamer a 70 dealeru drog objevenych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.