charlestone Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 já sem se sekl úplně na začátku nějak mi nešla vypnout GPS tak sem se na to v..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 pockat jak kamer..? To sem este neobjevil teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZGroove Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Primátor3 - Ve he máš kamery co tě sledují a ty je můusíš zníčit (hodíš na ně molotov nebo granát osobně doporučuju molotov protože vybuchuje hned) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 cus dlouho sem tu tedka neby la chtel sem se zeptat jestli to facha na 5.03 hen dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 mám dotaz....v misi kde sebeu náklaďák a na něm je auto....tak ho dycky seberu a pak to asi mám dostat dolu to auto co je na náklaďáku.....ale to se mi nemůže podařit :(..........jak to mám udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Yawimaya: de ale patchnutá verze Mikelic: musíš z toho nákladáku vystoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 omlouvám se jestli už to tu bylo, ale kolik jste měli procent když jste dohráli hru (myslím příběh) nebo kolik má misí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seph Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 omlouvám se jestli už to tu bylo, ale kolik jste měli procent když jste dohráli hru (myslím příběh) nebo kolik má misí? Já jsem moh mít tak kolem 60%, ale už jsem měl splněno celkem dost věcí okolo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Je to cca 50% hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Tak musím říct, že tato hra mně zklamala. Už ze začítku jsem tušil, že hra z ptačího pohledu mě asi nebude bavit, ale tak co- je to GTA- řekl jsem si dal na kartu. A opravdu mně to nebavilo........nuda =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Tak musím říct, že tato hra mně zklamala. Už ze začítku jsem tušil, že hra z ptačího pohledu mě asi nebude bavit, ale tak co- je to GTA- řekl jsem si dal na kartu. A opravdu mně to nebavilo........nuda =( No myslím že jsi jeden z mála ale hold nemuže to byvit každého... Podle mě je to pecka já si ji užívám a rád bych ji dal na 100% chybí nějakých 8 tak to aj dokážu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@..... Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Zdravim. Jsem si docela bezradny :( . Mam mission kdy jedu na letiste ukradnu sanitku a jedu pryc jenze mi vzdicky ten pacient ktereho mam udzet na zivu umre. Nechapu ten interval tepu nebo jak je to delane :). Poradte pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 GTA Chinatown Wars není špatné dodělaná PSP hra,ale jsem z ní velmi zklamaný např.pohled zezhora,mělo by to být jako ve GTA : VCS pohled normální jako na počítači,ale jinak kradení aut naprostá bomba.Dráty spojit atd.... špička .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Zdravim.Jsem si docela bezradny :( . Mam mission kdy jedu na letiste ukradnu sanitku a jedu pryc jenze mi vzdicky ten pacient ktereho mam udzet na zivu umre. Nechapu ten interval tepu nebo jak je to delane :). Poradte pls. Mačkej tlačítko L myslím to je na oživení elektrický šok mačkej ho rychle a vždy ho takhle oživíš:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 a co mam delat v ty první misi M u ty melanie. přijedu k tomu přístavu jak tam nosej bedny ale pokaždy už po takovy dobe strileni mi to hodi failet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 a co mam delat v ty první misi M u ty melanie. přijedu k tomu přístavu jak tam nosej bedny ale pokaždy už po takovy dobe strileni mi to hodi failet.... branis ty lidi co tahaj bedny od tech zlutejch rastafarianu a za chvili musis chranit mel aji ty lidi... a potom chranis auta... a konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruleZz Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 otevre se vam v prubehu hry nadzemka nebo je porad uzamcena? a jde kamera trosku posunout dolu nemyslim 3d ale dolu spatne se orientuju v doprave :D a tohle gta asi nepodporuje custom track ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZGroove Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 ruleZz: Ne neotevře se a kamera teké nejde více posunout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 ruleZz: Ne neotevře se a kamera teké nejde více posunout Tý nadzemky je škoda... Pro mě to je velkej mínus jako v Saints Row 2. Nevím pak proč jsou tam pěkně vymodelované zastávky na který nejde vlízt. Je to krok zpět oproti GTA 1 i 2. Možná si říkáte k čemu by mi ta nadzemka byla, ale pro mě to je prostě něco, co šlo dřív a dnes nejde. Možnosti by měli přibývat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Je GTA chinatown wars soundtrack?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tý nadzemky je škoda... Pro mě to je velkej mínus jako v Saints Row 2. Nevím pak proč jsou tam pěkně vymodelované zastávky na který nejde vlízt. Je to krok zpět oproti GTA 1 i 2. Možná si říkáte k čemu by mi ta nadzemka byla, ale pro mě to je prostě něco, co šlo dřív a dnes nejde. Možnosti by měli přibývat. presne paradni byly kostry kdyz spadl pandulak do koleji a skoda ze nejde zajet s tankem do garaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 cus chci se zeptat jestli by mi tu hru nekdo mohl doporucit vice city stories me bavilo ale mam obavu ztoho pohledu teda ta hra se mi libi jedine ten pohled me trochu stve nevite jestli je naky demo nebo tak nebo nejak bych to potreboval skusit s timhle pohledem sem ejste yadnou hru nehral na psp tak nvm co do toho cekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZGroove Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 zdenecek: Tuto hru doporučuje 9 z 10 českých hráčů :D ... Teď vážně, podle mě neporhloupíš jestli si jí koupíš/stáhneš je to jedna z nejlepších her co sem kdy na PSP hrál. Na pohled zhora si zvykneš mě už to vůbec nevadí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 cus chci se zeptat jestli by mi tu hru nekdo mohl doporucit vice city stories me bavilo ale mam obavu ztoho pohledu teda ta hra se mi libi jedine ten pohled me trochu stve nevite jestli je naky demo nebo tak nebo nejak bych to potreboval skusit s timhle pohledem sem ejste yadnou hru nehral na psp tak nvm co do toho cekat nevim jak ostatní ale já nedoporučuju..!! sice tam jsou nějaký dobrý nový vychytávky ale ten ptačí pohled docela na h...o...navic mi to přijde dost divně "nakreslený" - postava větší než auto...??? :D:D přestalo mě to bavit asi po 2 dnech... radši si psp nechej flashnout a nemusíš nic kupovat a nemusíš se bát že tě to nebude bavit a vyhodíš tak peníze......:D vyplatí se to...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZGroove Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Je GTA chinatown wars soundtrack?? :D Tady: http://console-forum.net/showthread.php?t=70923 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.