hilf Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 nevim jak ostatní ale já nedoporučuju..!! sice tam jsou nějaký dobrý nový vychytávky ale ten ptačí pohled docela na h...o...navic mi to přijde dost divně "nakreslený" - postava větší než auto...??? :D:D přestalo mě to bavit asi po 2 dnech...radši si psp nechej flashnout a nemusíš nic kupovat a nemusíš se bát že tě to nebude bavit a vyhodíš tak peníze......:D vyplatí se to...:D tak ja teda s tebou nesouhlasim ta propracovanost atd. to vsechno co tam je (to nedokazu ani popsat) tak to z te hry dela snad hru roku. no proste nej hra tento rok. mozna jeste assassins creed ale ted je moc moc kratky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 nevim jak ostatní ale já nedoporučuju..!! sice tam jsou nějaký dobrý nový vychytávky ale ten ptačí pohled docela na h...o...navic mi to přijde dost divně "nakreslený" - postava větší než auto...??? :D:D přestalo mě to bavit asi po 2 dnech...radši si psp nechej flashnout a nemusíš nic kupovat a nemusíš se bát že tě to nebude bavit a vyhodíš tak peníze......:D vyplatí se to...:D hm to je sice hezky ze si mam to nechat flashnout ale byl sem blbej a koupil si PSp 3000 takze pokud umis flashovat PSp 3000 :) (což nejde tak mi klidne flashni kdybys to dokazal (nesmysl) :roll: dal bych ti za to 1500 KČ 8) njn hold ale proste to nejde a novi psp kupovat nebudu takze budu muset kupovat hry sice jen obcas ale budu si vybirat jen delikatesi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 cus hele jestli to myslis stim litrem a pul vazne tk mi rekni jakej mas FW a posli PM asi nejsi informovanej a neznas chickHen nic za to nechci jen napis xD konec OT jinak tohle Gta me jako jedine z cele serie nezaujalo jestli si fakt 9 z 10 lidi tuhle hru pochvaluji tk jsem 11. ae venoval sem tomu 20 min ae ten pohled? neni co dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Měl jsem možnost hru vyzkošet a mně se líbila :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawli Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 zdarec...v hele lidi nevíte co zname to X a O v cheatech na gta chinatown wars??? Cheat Effect L1, L1, R1, CIRCLE, CIRCLE, X, X, R1 Health L1, L1, R1, X, X, CIRCLE, CIRCLE, R1 Armour R1, Up, X, Down, Left, R1, X, Right Weapon Tier 1 R1, Up, CIRCLE, Down, Left, R1, CIRCLE, Right Weapon Tier 2 R1, Up, SQUARE, Down, Left, R1, SQUARE, Right Weapoon Tier 3 R1, Up, TRIANGLE, Down, Left, R1, TRIANGLE, Right Weapon Tier 4 L1, R1, Triangle, Square, O, X, Up, Down Explosive Eagle Up,Down,Left,Right,Triangle,Square,L1,R1 Cloudy Weather Up, Down, Left, Right, X, Triangle, L1, R1 Extra Sunny Weather Down, Left, Right, Square, X, R1, L1 Foggy Weather Up,Down,Left,Right,X,Square,R1,L1 Hurricane Up,Down,Left,Right,O,Triangle,R1,L1 Lots of Rain Up,Down,Left,Right,Square,O,L1,R1 Rainy Weather Up,Down,Left,Right,O,X,L1,R1 Sunny Weather R1, Triangel, Triangle, Square, Square, R, L1, L1 Decrease Wanted L1, L1, R1, Square,Square, Triangle, Triangle, R1 Increase Wanted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksy Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 snad krizek a kolecko ne?:D:D krizek je dole a kolecko v pravo... jeeej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 kill all cheaters X znamená to tlačítko vlevo nahoře a O znamená start....uvidíš oni to tak maj schválně přehozený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Cau muze mi pls nekdo poradit jak se daj sundat ty kamery?Za boha na to nemuzu prijit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZGroove Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Jim beam: Např. molotovem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 presne tak vylez si pokud mozno co nejblize ke kamere zamer dej u molotova max dalka to zeleny zobrazeni tim myslim a odpal a kamerku znicis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Mám takový dva dotazy;-) Všiml jsem si,že jsou tam skoro na každým kroku autobusový zastávky a je tam i autobusový nádraží,tak jestli nějak jde dělat třeba MHD? A dotaz číslo dvě,všude jsou návěsy za kamion,dají se zapřáhnout?Neměl jsem možnost vyzkoušet,protože jsem zatím nenašel samotnej tahač:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 MHD myslim že nejde. Aspoň sem to nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Mám takový dva dotazy;-)Všiml jsem si,že jsou tam skoro na každým kroku autobusový zastávky a je tam i autobusový nádraží,tak jestli nějak jde dělat třeba MHD? A dotaz číslo dvě,všude jsou návěsy za kamion,dají se zapřáhnout?Neměl jsem možnost vyzkoušet,protože jsem zatím nenašel samotnej tahač:-( MHD nejde jediný co mužeš používat na přepravu je taxi jako zákazník.. A co se tahačů týče tak z návěsem jen v jedné nebo dvou misích mě se nepodařilo žádný přívěs připojit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 zkoušeli ste už někdo lítat vrtulníkem přes cwcheat ?:D nevim jak je to stary cheat, ale ja na to prisel tedkon, ze to jde...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 zkoušeli ste už někdo lítat vrtulníkem přes cwcheat ?:D nevim jak je to stary cheat, ale ja na to prisel tedkon, ze to jde...:D Házej odkaz,návod,dělej:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 jakej navod? :lol: proste si dej do psp cwcheat a cheatup... cheatup zapnes a stahnes a nainstalujes nejnovejsi cheat... pak zapnes hru, zapnes cwcheat a tak uz to najdes... ale ten vrtulnik se ti hodi do garaze a me se zatim nepovedlo s tim vrtulnikem z ty garaze vyletet...:evil: EDIT: zkuste se s tim vrtulnikem nekdo dostat ven.. jestli se to nekomu povede tak at sem napise jak to udelal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Cheaty jsou na....... Kazej hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 pokud mas dohrany cely gta a uz nemas co delat tak ti to hrani zprijemnej.. hlavne vrtulnik...:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 pokud mas dohrany cely gta a uz nemas co delat tak ti to hrani zprijemnej.. hlavne vrtulnik...:lol: To nevím nemyslím si na to abych se u GTA bavil a u jiný hry taky nepotřebuju cheaty... A dohraný to mám dávno ne na 100% ale asi na 96...:psp:a fakt je nepotřebuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 vazne je nejdrazsi barak za 15 000? projel jsem cely mesto tak me napada jestli jsem neco nevynechal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 vazne je nejdrazsi barak za 15 000? projel jsem cely mesto tak me napada jestli jsem neco nevynechal... Kup to všechno a je to:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 No,ono tam těch baráků zase tak moc není...21 tuším...a když vezmeš že pár jich dostaneš v příběhu a nějakej vyhraješ z toho stíracího losu(já osobně vyhrál pokoj v hotelu Plaza??),takže jich tak moc už ani nekoupí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 No,ono tam těch baráků zase tak moc není...21 tuším...a když vezmeš že pár jich dostaneš v příběhu a nějakej vyhraješ z toho stíracího losu(já osobně vyhrál pokoj v hotelu Plaza??),takže jich tak moc už ani nekoupí No jasný taky jde o to kolik jich už má8):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 No jasný taky jde o to kolik jich už má8):psp: Hele,ty už to máš na 96% dohraný...chci se tě zeptat,tak nějak jsem se zasekl u tý mise pro Melanie,jak tam jedu s ní v tý dodávce,pak tam vyhodí ten kokain bo co na ulici,dva tejpci se nás snaží zmlátit a pak tam dojedeme do takový uličky,ona točí kamerou a mám se poprat s co nejvíce tejpkama...ale vždycky se mi povede Mission Failed...jak na to?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Hele,ty už to máš na 96% dohraný...chci se tě zeptat,tak nějak jsem se zasekl u tý mise pro Melanie,jak tam jedu s ní v tý dodávce,pak tam vyhodí ten kokain bo co na ulici,dva tejpci se nás snaží zmlátit a pak tam dojedeme do takový uličky,ona točí kamerou a mám se poprat s co nejvíce tejpkama...ale vždycky se mi povede Mission Failed...jak na to?:-) to jsi teprve tady? no dobrá jak zajedete do té uličky tak musíš ty týpky jak říkáš co nejrychleji zabít než zabijí tu melanii pak nasedne zase do auta vyhazíš pár balíčku ona si to natočí a konec mise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.