ferniii Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 to jsi teprve tady?no dobrá jak zajedete do té uličky tak musíš ty týpky jak říkáš co nejrychleji zabít než zabijí tu melanii pak nasedne zase do auta vyhazíš pár balíčku ona si to natočí a konec mise... Super,díky;-) No v příběhu jsem teprve tady i přesto že mám skoro 30 hodin xD Já se totiž věnuju hlavně dealování drog,ničení kamer a hledání skoků;-) A nebo honičky s policajtama;-) Takže proto nejsem v příběhu moc daleko;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Hele povedlo se někomu už vyletet s vrtulnikem z ty garaze pomoci Cwcheat? Jestli jo, tak řekně jak ste to udělali, protože by mě zajímalo jaký to s nim bude...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Zdravím,chtěl bych se zeptat,jestli dealer kterého zabijete nebo vyplašíte poldama se znovu objeví..nemůže se mě stát,že by dealeři došli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Zdravím,chtěl bych se zeptat,jestli dealer kterého zabijete nebo vyplašíte poldama se znovu objeví..nemůže se mě stát,že by dealeři došli? Dealeři po nějakym čase zmizej, ale zase se objevujou. Když ho zabiješ/vyplašíš, tak se tam za chvilku zase objeví, ale když mu třeba vykoupíš všechno zboží, tak zmizí, ale jinej dealer se zase objeví jinde ... :) Rozhodně se nemůže stát, že by dealeři "došli" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 To během celé hry se platí za mise takový směšný částky?Já jen že mám už 41% příběhu a za vypálení nějakýho gangu dostat 200 kaček se mě zdá málo :-( Jo a je někde na webu návod na všechny mise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 To během celé hry se platí za mise takový směšný částky?Já jen že mám už 41% příběhu a za vypálení nějakýho gangu dostat 200 kaček se mě zdá málo :-( Jo a je někde na webu návod na všechny mise? dealuj navykovy latky :) kdyz ma nejakej dealer vyprodej a budes mit kliku, ze nejakej zrovna potrebuje to stejny zbozi, tak vydelas poradnej balik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Jo to vím však su taky díky tomu v balíku,ale mrzí mě že za ty mise jsou malý odměny,i když zase na druhou stranu po tom co máte koupený všechny safehousy už nějaký závratný sumy potřeba nejsou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 No,za mise jsou takový drobný jen proto,že ta hra jede hlavně na tom dealování:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 No,za mise jsou takový drobný jen proto,že ta hra jede hlavně na tom dealování:-) Ale podle mě tahle hra není jen o dýlování nebo se pletu?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ale podle mě tahle hra není jen o dýlování nebo se pletu?:psp: Samozřejmě,že jako každý GTA to je o spoustě věcí,ale tady prostě to dealování je provedený dobře,vydělávají se na tom velký prachy a je to prostě velká součást...Nevím,jestli mi rozumíš:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Jo rozumím každopádně strávil sem na té hře hodně herního času takže je mi to jasný jak to myslíš;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 zdravim, jak se dají sinchronizovat statisky? bez toho mi to nepovolí stáhnout si DLC :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reK5xB Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Nejprve se zaregistruj v R*social klubu,musíš dohrát alespoň hlavní příběhovou linii . Potom dej v PDA statistiky,zmáčknout čtvreček a úplně dole najdeš Upload Statistic. Zmáčkneš to, zapneš WI-FI připojí se to k netu zadáš email a heslo a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
finch.cz Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 nazdar, taky se vam stava, ze vam ten pandulak obcas sam chodi vlevo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 nazdar, taky se vam stava, ze vam ten pandulak obcas sam chodi vlevo?? Ne asi mas neco s analogem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
finch.cz Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 to nejspis nemam, protoze u lcs ani assassins creed to nedelalo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 to nejspis nemam, protoze u lcs ani assassins creed to nedelalo :/ Tak je třeba Analog u GTA CHTW citlivější...:idea: Nebo se ti Analog pos...až ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
finch.cz Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 kaslat na to, u jinych her to prostee nedela, ale tu jo btw nekdo tu mel dotaz na nakladni auto s privesem, jedno jsem prave objevil u benzinky v east island city na hlavni ceste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Ten dotaz byl,jestli lze za samotné auto připojit samotný návěs;-) Tuhle cisternu jsem také našel;-) Jinak k tomu analogu..Co to třeba zkusit rozebrat a pročistit?Mě u některých her taky jede analog doleva,ale zatím to řeším jenom lehkým trhnutím doprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
finch.cz Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 rozebrat to a vycistit uz me taky napadlo :thumbup: ale zatim se spokojim s trhanim doprava :roll: nedela to casto hru hraju asi treti den a jako parada, ted delam nejakou misi kde mam branit v jizde nejakym manikum aby vyhral jakysi ozrala :wohow: a uz mam koupeny i jeden barak 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Nevíte jestli se dá nějak houknout policejním autem?Myslím to jako když třeba houknou na nějakýho chodce-jen tak krátce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reK5xB Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Nevíte jestli se dá nějak houknout policejním autem?Myslím to jako když třeba houknou na nějakýho chodce-jen tak krátce. zkus dvakrat rychle zmacknout sipku dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Dík za radu ale to není ono.Sice to taky tak jde ale není to to houknutí co dokážou sami ti policajti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Dík za radu ale to není ono.Sice to taky tak jde ale není to to houknutí co dokážou sami ti policajti zkus tu šipku podržet;-) nemám to teď v psp ale pak to zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Tak to taky nefunguje,možná to ani nejde,škoda.Ještě jedna otázka.Dá se někde koupit sniperka?příběh mám dohranej ale v e-shopu furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.