zip545 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Zdravím,může mi prosím někdo přesně říct jak na multiplayer?V social klubu mám vytvořený ůčet,ale v psp mi to pořád píše že nemám,přitom psp ani neskusi navázat spojení,sem už stoho hotový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan1591468624895 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 dneska jsem si tak jezdil po meste a skousel jsem ruzny prepinani pohledu a pri jednom pohledu se mi pohled dost priblizil jenze bohuzel sem tekhle jel jen asi 10 sekund a pak se zase prepnul ale bylo to super mit to takhle blizko a jet si po meste chtel bych se zetat jestli se neda neco dat do gta nebo udelat cim mi tehle pohled trvale vydrzel bez prepnuti pridal bych i obrazek toho pohledu jenze nemam nic kvalitniho cim by to bylo videt a ani bych to nestih..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 přes Cwcheat si můžeš nastavoval různý pohledy... Jestli tenhle nevim, ale muzes to zkusit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan1591468624895 Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 jj a neprovede mi to nic se savem kdyz si tu neulozim? a doufam ze u tohodle pluginu nehrozi brick edit: ok vsechny cheaty mi fakaj ale ty pohledy nic nedelaj:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 všechno je myslim v pohodě... :D ze savem ti to nic neudělá, aspon myslim, ale ja stim nemam moc zkusenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesusek Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 zdravím.. dokoncil jsem hru a nasel sosky potrebne pro DLC.. regnul jsem se na social clubu a nahral staty...jenomze kdyz se na social clubu prihlasim a dam CHW tak ve stats mam vsechno na 0... nechce se to tam nahrat...nevim v cem je chyba netrva to delsi dobu nebo tak? poradte prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.