Frozen Bee Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 zkusil sem jich asi 30 a žádná nefunguje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KeYthiS Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 zkusil sem jich asi 30 a žádná nefunguje..... Staci ked sa k tym kontajnerom len priblizis,ak je moznost ich otvorit tak ked pojdes okolo neho ti napise "...hold SELECT...",a budes vediet ze ide otvorit:psp:.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CareFreeK Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Hledání v popelnicích je fajn, ale zatím se mi častokrát stalo, že jsem našel něco, po čem jsem zrovna netoužil... konkrétně kondom, hotdog, botu a dildo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bennynator Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 zkusil sem jich asi 30 a žádná nefunguje..... A nebude to tím, že když ses k tomu nedostal v misi, tak do nich ještě hrabat nejde?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 no,už sem měl misi,a nasel sem tam pistoli......a pořád mi nejde hrabat v ostatních.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 nevite proc se mi objevuje po zapnuti psp please wait checking media Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 musiš ve VHS nastavit driver na SonyNP600.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 musiš ve VHS nastavit driver na SonyNP600.... ja mam m33 drive(nebo tak nejak:)) a nic takoviho mi to nepise!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Oehrano 28,50% a jedine co muzu rict proti je GPS.Zda se mi to nebo je uplne blba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 lol, rozjel jsem to na mym archaickym 3.52m33 uplně bez problému :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 sryy za to ale nemužu si pomoct :D ono už to vyšlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 divný no, už včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 To má i Infra?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Nic moc pohled z hora na panáčka strašný. vždyt to vypadá jako by měl 3 metrový nohy.--. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Nic moc pohled z hora na panáčka strašný. vždyt to vypadá jako by měl 3 metrový nohy.--. No me to prijde dobre udelany.....a na vic kdyby byl udelanej skutecnej pomer clovek autou, tak ta hlava je jenom tecka kterou delas nad pismenem kdyz pises:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 nevím proč, ale nějak mě to pořád ne a ne chytnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 nevím proč, ale nějak mě to pořád ne a ne chytnout... NJN to se poda:) no mozna ne me taky plno her nechyta:) abych pravdu rek tak ted mam v psp jenom tyto hry: fifa street 2, fifa 10, gta CHTW a kula world z psx a jeste mam na pametovce pres 4gb volnyho mista ale nic jinyho ani nejak nechci...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Mě to baví :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Hele lidi kolik ste max skocili na tech skokankach co sou tam ve meste? ja nejvic 184ft:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Tak sem to stáhl a ten hlas u těch komiksů jak je nějakej rozhovor tam není schválně nebo je to riplý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Nie , nemá tam byť ... btw , ten pohlad zhora je božský :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 tak ja sem to zacal hrát vcera strasne me to chytlo.. ja sem objevil GTA az od verze san andreas takze sem hrál s pohledem zeshora poprvé podle me na psp je to urcite lepsí nez pohled u predchzích GTA na psp. ja si tento pohled pochvaluju :wohow::cheesygrin::cheesygrin::wohow::D:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Fakt super hra konečně mě hraní na PSP po dlouhé době chytlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BERGY_21 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Kdo nehrál původní dva díly GTA ještě na PC, tak mu to asi připadá divné, ale na tomhle pohledu z ptačí perspektivy se přeci začínalo, takže tohle je velice příjemný návrat ke klasice, kterou my dříve narození máme ještě ve své dobré paměti. Je to hodně povedený a výborně se to hraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stronger Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 no nevim dávam 80% ze sta ale GTA VC davam 95 % ale urco zkusim dal jestli mě nechytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.