Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Killzone 3


tekken90

Recommended Posts

Platformy: PS3

Datum vydání: jaro 2011

Na Killzone 3 se už pracuje

Když se řekne Killzone 2, mnohým se vybaví unikátně vypadající FPS a skvělý multiplayer, jiným naopak obrovská masa peněz vydaná na vývoj hry, která nakonec nebyla až taková jak se od ní očekávalo. V Amsterodamu se nyní konal meeting vývojářských studií, mezi kterými nechybělo ani studio Guerilla Games, které polo-oficiálně ohlásilo vývoj Killzone 3. Očekávaná záležitost se tak nyní stala spíše veřejným tajemstvím. K dispozici bylo i video, které ovšem díky velikému počtu návštěvníků onoho serveru není možné zveřejnit. Bližší informace už na Games Convention? Možná!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 301
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Killzone 3 v roce 2011

O hře Killzone 3 se spekuluje prakticky od vydání druhého dílu. Už dříve vývojáři prohlásili, že nehodlají druhý díl podporovat DLC balíčky a raději se přesunou k nové hře, která v současnosti ve studiu vzniká. Jak nyní potvrdil animátor Jan-Bart Van Beek pro nizozemskou televizní show, Killzone 3 je opravdu ve vývoji a vyjde pravděpodobně v roce 2011. Sice nejde o finální datum a možná se hra stihne už na příští rok, ale nejsou pod tlakem Sony, takže si mohou hru vyladit a vydat ji až bude hotová. Uvidím, jak na tohle prohlášení zareaguje Sony a jestli se dočkáme v brzké době oficiálního oznámení.

........................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

PSM3: Killzone 3 přijde velmi brzy

O Killzone 3 se v posledních týdnech mluví opravdu hodně. Každý se neustále snaží věštit, kdy se dočkáme nějakého toho oficiálního oznámení, přičemž s věštbou nyní přišel i magazín PSM3. Podle něj není Killzone 3 od nás moc vzdálen a informace o něm budou proudit i z oficiálních zdrojů v následujících měsících. Bohužel už ani PSM3 nedokázal říci, kdy se samotné hry dočkáme a kdy tedy bude oficiálně oznámena. Tak nějak se všeobecně počítá s tím, že tento rok bude hlavním trumfem Sony akční hra Resistance 3 a ten příští až Killzone3. Třeba ale Sony překvapí a vrhne na trh obě hry ještě v tomto roce. Moc šancí tomu ale nedáváme.

......................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak chtějí navázat na přiběh dvojky? Vždyť Visari je mrtvý.

dam to radsi do spoileru >

jak chtej navazat ? visari podle toho co rika v zaverecni CGI tak byl jeden z mala kdo drzel helghasty na normalu , proste v klidu , tim ze ho rico zabil se helghasti zbourej a asi to nebude o nicem jinem nez o agresivite helghastu a vidim to na eliminaci ISA , a taky lidi ... asi ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dam to radsi do spoileru >

jak chtej navazat ? visari podle toho co rika v zaverecni CGI tak byl jeden z mala kdo drzel helghasty na normalu , proste v klidu , tim ze ho rico zabil se helghasti zbourej a asi to nebude o nicem jinem nez o agresivite helghastu a vidim to na eliminaci ISA , a taky lidi ... asi ...

Jó aha, já to jeho "and the madness begins" pochopil trochu jinak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

OSK334314_pict0151o.jpgHistorie sci-fi akce Killzone se začala psát již na PS2, pak hra přeskočila v podobě Killzone: Liberation i na handheld PSP a nakonec se z ní stal nejvíce hypovaný a diskutovaný titul pro PS3 v podobě Killzone 2.

O třetím díle se vůbec nepochybovalo, ale nyní se konečně můžeme podívat na pár informací, které zveřejnil magazín gamepro. Takže na co se máme těšit? Hra bude podle očekávání v prostorovém 3D zobrazení. Boj se přenese i do vzduchu díky jetpackům vybaveným kulomety. Příběh má být zaměřen na pocit vojáků, kteří jsou daleko od domova, obklopeni přesilou těch, kdo je chtějí zabít.

OSK334314_pict0150k.jpg OSK334313_pict0143l.jpg OSK334313_pict0144y.jpg

Helghast tentokráte nebude předveden jen jako agresivní zloduši, dozvíme se i o kultuře obyvatel Helghanu, jejich lidskosti. Hra bude mít výrazně větší rozlohu, čeká nás i arktický level. Těšit se máme také na novou zbraň "Wasp", chrlící na nepřátele množství raket. Zatím nejsou k dispozici oficiální screenshoty ze hry, pouze scany z magazínu gamepro. Rodí se tu konkurence pro Crysis 2?

OSK334313_pict0148vi.jpg OSK334314_pict0149nd.jpg OSK334314_pkz2pic.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja uz se nejvic tesim jak tady zas budou vsichni brecet ze je to neovladatelny

No jestli to bude jak dvojka, tak to věřím. Naštěstí sem si tokoupil jeté z bazaruza pusinku :D Ovládání byla hrůza a hra sama o sobě krom bum bum bum prásk nenabýdla. Aiming mě připadal jak jezdit ve vodě. Jediné co na co tam nešlo pomluvit byla výborná grafika a modely. Taká další hra typu bomba grafika a vní super šajt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Killzone 3 oficiálně

Sony Computer Entertainment Europe dnes oznámila návrat hry Killzone na Playstation 3 ve třetím pokračování, které přinese dech beroucí filmový zážitek a tu nejintenzivnější akční hru, jakou jste mohli kdy hrát. Hráč se vrhne do boje proti Helghastské armádě, která dosáhla přímo kolosálních rozměrů. Samotný třetí díl začíná ve chvíli, kdy Sev a Rico porazili Helghastského diktátora Visara. Jedna bitva tak byla vyhrána, ale válka se zdaleka neblíží svému konci. Killzone 3 bude obsahovat až 10x větší levely a hráči se podívají do nejrůznějších prostředí, jako jsou toxické nukleární pustiny, smrtící džungle a chybět nebude ani boj v horských arktických podmínkách. Dokonce se hráči zúčastní bojů ve vesmíru. V tiskové zprávě dále stojí, že hra poběží celá ve 3D. Díky této technologii slibuje Sony bezkonkurenční zážitek, jaký jste mohli kdy u videohry zažít.

Naughty Dog připravil engine pro Killzone 3

O víkendu jsme vám přinesli první informace a obrázky připravované akční hry Killzone 3. Nyní na světlo vyplula další informace, která asi většinu z vás ani nepřekvapí. Vývojáři z Guerilla Games si přizvali své kolegy ze studia Naughty Dog, aby jim připravili engine právě pro Killzone 3. Sice hra poběží na stejných základech, jako druhý díl, ale tento engine vývojáři z Naughty Dogu skoro celý přepsali. Jak se jim povedl, to pravděpodobně uvidíme na E3. Že Naughty Dog umí vytvářet herní enginy, to už dokázal u Uncharted 2: Among Thieves.

http://www.killzone.com/ http://konzolista.cz/seznam-her/karta/killzone-3_1578.html

preview http://www.konzolista.cz/preview/killzone-3_134.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

James Cameron inspiroval tvůrce Killzone 3

James Cameron v těchto dnech určitě nelení a dává dohromady scénář k filmu Avatar 2. První díl vydělal téměř tři miliardy dolarů a stal se průkopníkem v 3D filmech, přičemž každý další 3D film s ním bude do budoucna srovnáván. Vývojáři z Guerrila Games nyní prozradili, že se nechali Avatarem od Camerona hodně inspirovat a třeba džungle ve hře má být údajně stejně propracovaná, jako na Pandoře v Avataru. Hlavně ve 3D budete moci obdivovat nádherný ekosystém džungle a podle vývojářů vás bude přecházet zrak. Zní to opravdu moc dobře.

http://www.psu.com/news/9102

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu