Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Michael Jackson UMREL:(:(:(

Kapr

Recommended Posts

Škoda slov na tebe, jen snad ať si jdeš vymejvat mozek svým technem...

Dozvěděl jsem se to dneska ráno v autě cestou do školy. Nejdřív mi naskočila husí kůže, protože jsem si myslel, že je to nějakej blud... Ale pak mě to rozbrečelo. Byl to jeden z mých 4 nejoblíbenějších hudebních interpretů a osobností, kterých si vážím. :(

jo beru te za slovo cely prazdniny si budu vymejvat mozek Teknem 8) ale jo skoda Jacksona (newim proc)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

konecne....homosexualni pedophil a navic vypadal jak prase, umela drzka zasr,,,na

Skoda slov na tebe ty ses tak ubohej,,,odesel jeden z nejvetsich zpevaku vsech dob,ty nikdy nedokazes ani zlomek toho co dokazal on. Ja se s tim porad nemuzu vyrovnat,je to strasna skoda byl mladej. Respekt Michaele.Ses skvelej.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Hrozna ztrata pro svet , co dokazal v hudebni scene dlouho nikdo nedokazal a kdovi jestli jeste nekdo dokaze...

Pro me byl Michael start pro pop , jako prvni me dovedl na tuhle hudbu , dokonce jsem mel od nej i dost drahou audio kazetu , original. Penez sem nikdy nelitoval.

Ale posledni dobou uz to s nim bylo spatne , dluhy , zdravotni stav ....Ale proc to pitvat dal , to za nas udela jiste bulvar...

Pokoj tobe Majkle , tvoje pisne budou znit dale ....

http://www.youtube.com/watch?v=q_5w3rPbHF4

Odkaz ke komentáři

Neposlouchám ho a víceméně jsem ho ani moc nemusel poslední dobou, nicméně mě zpráva o jeho smrti ráno probudila a díky tomu jsem nezaspal.

.R.I.P.

Ať si říká každý co chce, on je legenda Popu a tak to taky zůstane.

souhlasim, byl to frajer, ne ze bych ho poslouchal , ale je to tak

tato zprava me nenechala klidnym, uplne sem cumel ,kdys mi rekli ze Michael je mrtvy,

posloucham hip hop, zadnou jeho pisnicku sem neslysel celou- ALE FAKT SEM TO NECEKAL

Odkaz ke komentáři

Taky jsem se to dozvěděl ráno po cestě do školy... cítim k němu fakt respekt a jeho hlas byl nepřekonatelný... škoda každýho života, zvlášť když byl tak mladej a udělal toho pro popovou a moderní hudební scénu tolik...

Odkaz ke komentáři

sranda vidět že po něm neštěkl ani pes a jakmile umře tak všici brečí a říkaj jak byl dokonalej.. o mrtvejch jen v dobrým, ale todle mi připadá minimálně praštěný... Obdobnej případ z poslední doby v čr ... waldemar matuška

Samožřejmě, je to legenda a ať odpočívá v pokoji, na jeho moonwalk nikdy nezapomenu :arrow:

Odkaz ke komentáři

sranda vidět že po něm neštěkl ani pes a jakmile umře tak všici brečí a říkaj jak byl dokonalej.. o mrtvejch jen v dobrým, ale todle mi připadá minimálně praštěný... Obdobnej případ z poslední doby v čr ... waldemar matuška

Samožřejmě, je to legenda a ať odpočívá v pokoji, na jeho moonwalk nikdy nezapomenu :arrow:

Aha jasně, ty si věděl, kdo ho poslouchá a má ho rád, ještě než zemřel... :dozey:

Odkaz ke komentáři

ale jo moc se o nem nemluvilo kdyz byl nazivu na mtv a takovych tech stanicich ho davali jen obcas a proste jakoby nebyl takova hvezda a ted jak umrel tak vyplaval na povrch a je to ted snad nejznamejsi clovek sveta snad a vsichni ho najednou milujou atd. a davaj to hrozne najevo predtim nikdo tak cim to asi je

nerikam ze bych mu smrt pral to fakt ne tu si zaslouzi jen par lidi ale byl hvezda ale takova zatichla a umre a najednou je zase slavnej,ale je mi ho lito:(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu