BioToXx_ Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Škoda slov na tebe, jen snad ať si jdeš vymejvat mozek svým technem...Dozvěděl jsem se to dneska ráno v autě cestou do školy. Nejdřív mi naskočila husí kůže, protože jsem si myslel, že je to nějakej blud... Ale pak mě to rozbrečelo. Byl to jeden z mých 4 nejoblíbenějších hudebních interpretů a osobností, kterých si vážím. :( jo beru te za slovo cely prazdniny si budu vymejvat mozek Teknem 8) ale jo skoda Jacksona (newim proc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 No sice to byl král nevim čeho všeho , ale já sem ho neznal tak nemůžu vědět jakej byl jestli si to zasloužil ... btw nevěděl sem že ho tady tolik lidí má rádo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Petrucci Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 myslím že to bylo pro něj vysvobození, takový život co prožíval, to by asi nechtěl nikdo z nás A Tebe Aleseku ať někdo hodně rychle trefí, ať se Ti v té tupé idiotské hlavě brzo rozsvítí !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 konecne....homosexualni pedophil a navic vypadal jak prase, umela drzka zasr,,,na Skoda slov na tebe ty ses tak ubohej,,,odesel jeden z nejvetsich zpevaku vsech dob,ty nikdy nedokazes ani zlomek toho co dokazal on. Ja se s tim porad nemuzu vyrovnat,je to strasna skoda byl mladej. Respekt Michaele.Ses skvelej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patas1 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Nojo každej jednou umře :cry: Ale byl to fakt dobrej zpěvák :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Hrozna ztrata pro svet , co dokazal v hudebni scene dlouho nikdo nedokazal a kdovi jestli jeste nekdo dokaze... Pro me byl Michael start pro pop , jako prvni me dovedl na tuhle hudbu , dokonce jsem mel od nej i dost drahou audio kazetu , original. Penez sem nikdy nelitoval. Ale posledni dobou uz to s nim bylo spatne , dluhy , zdravotni stav ....Ale proc to pitvat dal , to za nas udela jiste bulvar... Pokoj tobe Majkle , tvoje pisne budou znit dale .... http://www.youtube.com/watch?v=q_5w3rPbHF4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Neposlouchám ho a víceméně jsem ho ani moc nemusel poslední dobou, nicméně mě zpráva o jeho smrti ráno probudila a díky tomu jsem nezaspal. .R.I.P. Ať si říká každý co chce, on je legenda Popu a tak to taky zůstane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Neposlouchám ho a víceméně jsem ho ani moc nemusel poslední dobou, nicméně mě zpráva o jeho smrti ráno probudila a díky tomu jsem nezaspal..R.I.P. Ať si říká každý co chce, on je legenda Popu a tak to taky zůstane. souhlasim, byl to frajer, ne ze bych ho poslouchal , ale je to tak tato zprava me nenechala klidnym, uplne sem cumel ,kdys mi rekli ze Michael je mrtvy, posloucham hip hop, zadnou jeho pisnicku sem neslysel celou- ALE FAKT SEM TO NECEKAL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Vůbec jsem ho neposlouchal, ani ho moc nemusel, ale toto mě zaskočilo a ani nevím proč ale přijde mi to takové divné. Takové že odešel někdo hrozně důležitý a smrt může přijít když to člověk nejméně čeká.:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Eh byl to cernoch kterej se zmenil na belocha-tim se docela proslavil.A taky tou POP music ale ja stejne posloucham metal:D.Mno,ale podle toho co sem ve svete slysel byl celkem dobrej typek:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Podle mě nejlepší zpěvák a největší osobnost ve světě hudby.. R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 RIP MJ, Will You Be There je parádní písnička Internet už jede: :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Nijak zvlášť jsem mu nefandil, ale moje mamka ho za mlada poslouchala :roll: Škoda, že už nestihne to turné po světě ..:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Taky jsem se to dozvěděl ráno po cestě do školy... cítim k němu fakt respekt a jeho hlas byl nepřekonatelný... škoda každýho života, zvlášť když byl tak mladej a udělal toho pro popovou a moderní hudební scénu tolik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 :roll: RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 taky sem se to dozvedel dneska rano kdyz po jeho pisniicce rekli ze umrel,nemnel sem ho rad jako uchyla a pedofila ale jako spevaka sme ho mneli radi snad vsichni pro popovou scenu udelal opravdu moc.............. vzdavam hold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 za život jsem se o něj skoro vůbec nezajímal ale když mi to dneska ráno bratr řekl nemohl sem uvěřit,a je to opravdu škoda a je mi to líto :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 sranda vidět že po něm neštěkl ani pes a jakmile umře tak všici brečí a říkaj jak byl dokonalej.. o mrtvejch jen v dobrým, ale todle mi připadá minimálně praštěný... Obdobnej případ z poslední doby v čr ... waldemar matuška Samožřejmě, je to legenda a ať odpočívá v pokoji, na jeho moonwalk nikdy nezapomenu :arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 ja myslim ze pravej umnelec je brán navědomí jako legenda az po smrti a Michael Jackson je toho zářným příkladem xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 sranda vidět že po něm neštěkl ani pes a jakmile umře tak všici brečí a říkaj jak byl dokonalej.. o mrtvejch jen v dobrým, ale todle mi připadá minimálně praštěný... Obdobnej případ z poslední doby v čr ... waldemar matuškaSamožřejmě, je to legenda a ať odpočívá v pokoji, na jeho moonwalk nikdy nezapomenu :arrow: Aha jasně, ty si věděl, kdo ho poslouchá a má ho rád, ještě než zemřel... :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 no jasně, já su vědma ... v 03:00 si mě zapni na primě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 R.I.P. :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 ale jo moc se o nem nemluvilo kdyz byl nazivu na mtv a takovych tech stanicich ho davali jen obcas a proste jakoby nebyl takova hvezda a ted jak umrel tak vyplaval na povrch a je to ted snad nejznamejsi clovek sveta snad a vsichni ho najednou milujou atd. a davaj to hrozne najevo predtim nikdo tak cim to asi je nerikam ze bych mu smrt pral to fakt ne tu si zaslouzi jen par lidi ale byl hvezda ale takova zatichla a umre a najednou je zase slavnej,ale je mi ho lito:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Na jeho písničky se suprově pařilo xD Škoda že se nedožil ani plánovanýho koncertu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts