Primátor3 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 oj, vy slepci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 ale to jenom na tom japonskym ze?nebo aji na nasem? prosim dejte me nejakej odkaz nebo navod kde to presne najdu dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 hou! konecne mam Afrika Theme v PS3. Pekny, moc pekny thema. A vytvorit si japonskej account je taky neco s tema jejich znakama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Taky mi to trvalo dlouho než jsem si to vytvořil. Jo a v nastavení témat je něco jako změna found písma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jinak se strasne tesim na tu hru. vyslo zatim v JP a Asii, US ma vyjit 22. zari 09. Ta hra vypada vazne nadherne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 jinak se strasne tesim na tu hru. vyslo zatim v JP a Asii, US ma vyjit 22. zari 09. Ta hra vypada vazne nadherne Já jí měl už od května ... pravda, ne US verzi, ale anglicky to bylo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 No jestli myslíš "font" písma tak to bylo už v dřívějších fw.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 praveze slepej nejsem tak tam ty velky pisma nechci :Dze by sis toho nevsim..? to byla prvni vec ktery sem si vsimnul tech obrich pismen ne prominte ale me se ten FW opravdu nelibi, opravdu ne... Naprosto muj nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Tak aby byla planeta v rovnováze, já sem toho názoru že každé byť malé vylepšení je pokrokem. Za prvé v položce Network test je dostupná informace aktuální rychlosti velké + Za druhé funkce multi AV output je druhé + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Tak tyhlety posledni dve mi sou sumak, ja jedu z konzole pres HDMI do LCD, tecka. Ale budiz, me se zas na tom FW libi vylepseni toho PS Store, ukazani a najeti rovnou na tu konkretni novinku, to jo, toje dobry. Ale ty uchylny hvezdicky v tom novym pozadi pro 10-lety holcicky a to priserny logo pri startu sou ee :D VR-Fist - hura, nejsem sem, mimochodem, neznam te odnekud..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Jo znáš ho z andrewsm :D:D Kdo ti brání si dát v Theme Settings místo Original - Classic - theme ze starších fw? Nikdo tě nenutí mít theme s hvězdičkama když se ti nelíbí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 ja vim ale proste nechapu proc to tam cpou, toe vazne des :D no jooo, andrewsm.net, toe legend :D :D na to nezapomenu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Víš.. mě se zrovna třeba líbí.. Někomu se to líbí - nechá si to tam, někomu se to nelíbí - dá si classic :D andrewsm bylo dobrý :D.. Robert Pires s UMD vypalovačkou xDDD edit. jj přesně xD já ten svůj rozhovor snad ještě někde mám. někdy pohledám xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Robert Pires!! Hej ty mas pamet :D A nejen to, jak sme si s nim psali na ICQ a pak to davali na forum, recyklator H2O :D :lol: SolidSnake a dalsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 taky se priklanim ze ty hvezdicky sou jak pro 13ti letou holku ale je to takovy oziveni. jinac to zase urcite takova hruza neni a libi se mi ikonka zprav vedle hodin.. ostatni veci nak neresim takze bych to videl na takovej neutralni postoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Tak tyhlety posledni dve mi sou sumak, ja jedu z konzole pres HDMI do LCD, tecka. Ale budiz, me se zas na tom FW libi vylepseni toho PS Store, ukazani a najeti rovnou na tu konkretni novinku, to jo, toje dobry.Ale ty uchylny hvezdicky v tom novym pozadi pro 10-lety holcicky a to priserny logo pri startu sou ee :D VR-Fist - hura, nejsem sem, mimochodem, neznam te odnekud..? Změn si pozadí na original a nemusíš tady nadávat na hvězdičky:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 jak uz sem napsal vyse, ano vim zmenim, ale nechapu proc to tam cpou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 jak uz sem napsal vyse, ano vim zmenim, ale nechapu proc to tam cpou Aby si pan Primator3 mel na co stezovat ..... omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 spravne napsal PAN Primator, tak to ma bejt 8) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 nechte ho smrdet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Ano, presne jak rikas: "jak jsem psal vyse" - staci to tu napsat jednou, nemusis mit na kazdy strance prispevek stejnyho typu. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 spravne napsal PAN Primator, dobre 8) :D vy byrokrati :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Myslim, ze pismo menit nemuseli a na druhou stranu mi prijde, ze hvezdicky jsou pekny. Taky zebry jsou na 50" TV docela zajimava vec, snad neco podobnyho bude pribyvat. Pro instalaci tohoto tematka jsem se musel regnout na jap. storu. Je jedinou cestou pro ziskani podobnyho obsahu byt na konzoli prihlasen jako jiny user? To je docela kostnaty reseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Ukrutný,hlavně když se díváte na film a chcete vědět kolik je hodin tak jste dali tlačítko HOME a museli jste počkat než zmizí ikonka jak máte nabytý ovladač a teďka dáte jen HOME a hned to vidíte konečně :-D A chtěl jsem to dinamycký Théma tak vlezu na US Store a ono to stojí prachy ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Jediný dynamický téma (který je zdarma) se dá stáhnout pouze na Jap. storu,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.