Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Firmware 3.01


tekken90

Recommended Posts

Co bude obsahovat PS3 Firmware 3.0?

Sony vydává všechny aktualizace systémového softwaru svých herních konzol vcelku rychle, což má mnohdy za následek i negativní vylepšení systému. Tolik očekávaný Firmware verze 3.0 by měl být opravdu nabitý novinkami, přičemž by měl být podle nepotvrzených zdrojů k dispozici před Vánoci. Někteří vývojáři ho přirovnávají k New Xbox Experience updatu, díky rozsahu jeho vlastností. Novinkou by měl být hodnotící systém pro hráče, kteří se budou moci ocěňovat navzájem. Další důležitou vlastností bude také možnost fotit ve hře hráče, kteří se chovají nějakým způsobem hrubě a nahlašovat je, čehož jsme si mohli všimnout například v LittleBigPlanet a spoustě dalších hrách, které fungují na trošku vyspělejší práci s online režimem. Také už nebude nutné čekat, než se stáhnout pravidelné patche do her, jelikož je bude možné stahovat na pozadí jako normální obsah z PlayStation Store. V neposlední řadě to bude možnost zapojení více zvukových a video zařízení najednou. Informace prosím berte s rezervou, finální výčet změn bude pravděpodobně ještě větší, ovšem nikde není psáno, že právě výše jmenované novinky se do updatu opravdu dostanou. Na závěr nutno zmínit, že na podzim se chystá i další update pro Xbox 360, jenž má zrychlit zejména práci s dashboardem. Nechme se překvapit.

..........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nahodou os 3.0 neni zase tak spatny, cestina potesi, naznak bluetooth je taky fajn (daji se pres nej treba hrat hry takze aspon neco) + dalsi vychytavky s aplikacema a celkove rozsireny moznosti...ted uz jen staci rict - tesim se na os 4.0 :D btw me osobne se libi automaticke prihlaseni na znamou wifi sit, me to dycky padalo a obvykle sem musel skakat do nastaveni ( pokud se mi nechtela spoustet Insomnia ;))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vazne by ste chceli mat emulator na PS2 hry? pri kvalite dnesnych hier?

Kvalitě ? Možná tak grafice... hratelnost je stejná (spíš horší), než u kvalitních PS2 (a starších) titulů.. samozřejmě jsou i výjimky... >.<

jinak k tý podpoře PS2 her

PS3 bude umět emulovat PS2

Když byl oznámen Playstation 3, Sony slibovala 100% kompatibilitu s PSone a PS2 hrami. Jenomže neuběhl ani rok, co byla PS3 v prodeji, a začala se prodávat bez umění spouštět Playstation 2 hry. Hráči byli tak trošku naštvaní, že si nemohou spouštět svoje starší hry, ale co se dalo dělat, když se náklady na výrobu snížit prostě musely. Protože Sony určitě není jedno, když pravděpodobně největší přání majitelů PS3 je možnost spouštění PS2 her, nechala si nyní registrovat patent, ve kterém CELL procesor dokáže plně nahradit Emotion Engine. Zřejmě by tak byl potřebný pouze softwarový update. Možná se zpětné kompatibility dočkáme už koncem roku s Firmwarem 3.00.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
dokud budou podporovat a prodavat konzoli ps2 tak to neudelaji , to by byly blby...

To si myslim,že nemáš pravdu,jelikož je všeobecně známo,že Sony vydělává na hrách a ne na konzolích a druhá věc je to,že PS2 hry si kupuje ten kdo má PS2,ale tímto by jim přibyli zákazníci,kteří by kupovali PS2 hry na PS3..

Jen má úvaha a názor..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu