Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Povodně a jejich následky ?

Recommended Posts

• Moderators
Originally Posted by trusty viewpost.gif

u nas neni zadna znamka u nas je furt pekne az na 2 dny kdy fakt prselo a obcas prehanky ale nic vytopenyho nemame jenom sem si s brachou kreslili na chodniku pred domem mne se zrovna povedl nakreslit takoveki krasnej pejsek a ted je smazanej:(to je asi nejvetsi skoda a jinak se nam umyli auta

Kolik ti je prosim tě? :blink:

Utopilo se 12 lidí a ty seš smutnej' date=' protože ti déšť smzal namalovanýho psa?[/quote']

:lol::lol::lol:

Nedovedu si představit, že by nám to spláchlo dům - lituju lidi, kterým se to stalo.

V televizi řikali, že už jsou i povodně v zahraničí, konkrétně v Polsku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nesnáším velkou vodu a dokáže mě zvednout ze židle to, když mají trpět druhý takovou to příšernou katastrofou.

Zažil jsem velkou vodu v roce 2002 to jsme měli pod vodou celou zahradu a všechno bylo totalně zníčeno.

Škody šli přes deset tisíc na horu za zníčený majetek a veškerou úrodu.

Takže to nechtějte zažít rád bych chtěl pomoci těm postženým oblastem jaké je to číslo té darcovské sms několik bych jich poslal.

Odkaz ke komentáři

čtu o těch záplavách každou chvíli. Je to smutne divat se na ty lidi jak trpí, takže s ními samozřejmě také soucítím. Jsem rád že žiju tam, kde žiji (v Kutné Hoře) tady jsme rádi že máme vubec nějakej "potůček" (už si ani nevzpomenu jak se jmenuje...)

Odkaz ke komentáři

Tak co ? Jak vás zasáhli povodně z tohoto týdne ?

My máme v prdeli auto, na sešrotování, normálně nám plavalo po zahradě, sklep vytopenej, zahradu jak močál, pstruzi z potoka plavou po zahradě ..:cry:

A vy ?

Tak to je mi líto, u nás taky pršelo jak sviňa, už sme mysleli, že nám to zabilo kočky :(

Dneska se ale ukázali :wohow:;)

Odkaz ke komentáři

Bydlim v Praze a dosti na kopci takze me se to dotknout nastesti nemuze ,ale pamatuju si povodne v roce 2002 kdy meli pribuzni celej barak do prvniho patra vytopenej a moc dobre pamatuji ty nasledky jak jsme to odklizeli soucitim se vsemi co je povoden tohoto roku zasahla

Odkaz ke komentáři

Nesnáším velkou vodu a dokáže mě zvednout ze židle to, když mají trpět druhý takovou to příšernou katastrofou.

Zažil jsem velkou vodu v roce 2002 to jsme měli pod vodou celou zahradu a všechno bylo totalně zníčeno.

Škody šli přes deset tisíc na horu za zníčený majetek a veškerou úrodu.

Takže to nechtějte zažít rád bych chtěl pomoci těm postženým oblastem jaké je to číslo té darcovské sms několik bych jich poslal.

...Občané České republiky mohou pomoc finančně podpořit zasláním dárcovské sms ve tvaru DMS ADRA na číslo 87777, popřípadě zasláním příspěvku na konto určené obětem živelných katastrof 99619961/0300 v. s. 211 ...

(na CT24 psali ze cena sms je 30CZK a z toho prijde 27CZK pro obeti zivelnym katastrof )

zdroj : klikni

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu