penthaler Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 My Sims Agents Info Gamehouse: My Sims Agent: Staňte se tajným agentem pátrajícím po zloději jež rozkradl poklad. Při hledání stop, řešení složitých hádanek vám pomůže vás důvtip. Krom tříbení svých agentských dovedností na vás též čeká desítka miniher. ------------------ :psp: Jako jeden z mala obdivovatelu serie MY SIMS se teto hry nemuzu dockat. Kdybyste nekdo mel dalsi info, hodte to sem. Me osobne by zajimalo, kdy vyjde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Jmenuje se to My Sims Agents a ne My Sims Agent ;);) Má to vyjít na podzim,tento rok...Pro NDS a Wii Trailer: In MySims Agents on the Nintendo DS players are agents assigned by their agency to help the mayor stop a notorious thief from stealing an ancient treasure. By searching for clues, solving intricate puzzles and matching wits with the thief, gamers can protect the treasure and the town! Along the way they can talk to their favorite MySims, sharpen their agent skills with 10 different mini-games, and search through underground caverns for clues to the thief's undoing! Developed by The Sims Studio in the EA Play Label, MySims Agents is scheduled to be available worldwide fall of 2009. The game is not yet rated by the ESRB or PEGI. For game artwork, visit http://www.info.ea.com. MySims Racing, the anticipated MySims title for the summer on the Wii and DS will be available June 16th in North America. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Sry, v tom rozcarovani z tyhle pecky mi zmizelo jedno pismenko :D - opraveno. Jinak diky za info, koukam, ze na podzim se na NDS roztrhne pytel s hrama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Nejen na DS. Původní MySims a MySims kingdom mě moc nechytli, ale racers sou fakt originální a dokonce i zábavný, tkaže sem zvědavej co se z tohohle nakonec vyklube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Na podzim se většinou roztrhává pytel s hrami a to trvá až do Vánoc ;-) Bohužel zároveň s tím začíná škola, takže to je plus i mínus :-). Jinak, stojí mysims za to na NDS? O téhle sérii jsem ještě neslyšel, ani jsem jí neviděl na netu, když jsem hledal třeba top50 her na NDS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Tak je to spíš pro děti. Co sem slyšel, tak ty původní MySims byly hodně srovnávaný s Animal Crossingem, takže jestli to znáš, tak si uděláš představu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Hra je venku, ale je tu drobny problem... na romulationu je protected... takze musime chvilku pockat a pohledat jinde... EDIT: loading :D http://www.torrentreactor.to/torrents/view_2112467/_NDS_MySims_Agents_EUR_ESPALNDS_com_zip.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Někdo to sosněte a pak to upněte:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 je to tady: http://console-forum.net/showthread.php?t=67708 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.