xbox Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Cau mam problem s registraci na Strance Nintendo-Club kdyz tam napisu ciselny pin s karticky tak me to napise ze takovy vyrobek neexistuje nevi nekdo co s tim????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 V tom ti obycejni uzivatele, jako jsi ty a ja, jen tezko poradi. Zkus se obratit primo na support Nintendo clubu... tam by ti meli poradit spis a jen tak mimochodem, taky jsem to u prvni origos hry zkousel a... stejny vysledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Nevim jestli to bude ono, ale zkuste to na Evropskej nintendo club a ne na Americkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ahoj s tým klubem mám taky problém zaregistruju se v pohodě ale už se nepřihlásím. Přece nejsem takový db abych zapoměl heslo a tak si ho schválně nechám poslat. No a potom se zas chcu přihlásit a stejně mě to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xbox
Cau mam problem s registraci na Strance Nintendo-Club kdyz tam napisu ciselny pin s karticky tak me to napise ze takovy vyrobek neexistuje nevi nekdo co s tim?????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.