Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
tak chlapci..dekuji vam za zucastneni v teto akci :D:D vcera vecer jsme se s narlizou rozhodli,ze chcem ziskat hodnost:

"NEJVETSI SVINE NA FORU",a po tom co jsme se tak bavili o farny atp,jsme se rozhodli usporadat neco podobneho :D:D znama osoba by vsak byla dost prohlednutelna :D:D tudiz jsme se dohodli na tomhle :D:D dekuji vam ze minimalne trictvrtina z vas nam to nadherne sezrala :D:D

myslim jen,ze si zaslouzite rict jak to opravdu bylo:

ta holka je realna..opravdu se jmenuje kristyna nikola (padali dotazy proc mam na ICQ dve jmena)

to s tim rakouskem atp je pravda..

abych to shrnul a napsal pribeh od zacatku popravde (ve zkratce)

poznal jsem holku,seznamili jsme se,parkrat videli..bydli v olomouci..matka na ni kaslala td (holcina se porad litovala)..rodice se rozvedli tata odstehoval zpet do rakouska..porad slibovala jak prijede,jak muzu ja prijet a VZDYCKY kdyz jsem mel prijet tak NAJENDOU neco do toho vklouzlo..pak se na me vykaslala,dva mesice nic..pak mi napsala jak ji to mrzi ze byla jednou na diskotece a ze tam nechtela byt ze myslela furt na me a sla domu a UDAJNE ji nejaky dva chlapci znasilnili (pozdeji jsem zjistil ze neznasilnili)..s klukama mi take lhala a byla s jinyma mezitim..zadalsi ze me delala neustale debila a furt mi lhala ze muzu prijet atd..jeji matka pred prazdninama zahadne zmizela a uz se nevratila UDAJNE,ona se UDAJNE o sebe ctyri mesice starala sama,pak se skontaktovala PRY s babickou,kterou v zivote nevidela..nakonec babicka prijela a chtela ji odstehovat do prahy..co se nestane,zrovna kdyz jela do prahy se vybourali..kdyz jsems e ptal v jake je nemocnici ze za ni ihned jedu mi to nerekla a o par hodin pozdeji mi rekla,ze jede do rakouska,chtel jsem tam jet s ni ale ona rikala ze ne,ze jede jenom za tatou aby ji podepsal papiry ze se muze odstehovat do prahy a ze se o ni babicka muze starat,ze dyl jak tyden tam nebude..rikam ok..nakonec UDAJNE se opravdu po tydnu a neco dostala do nemocnice kde UDAJNE zustala dalsi 3mesice..pak se vratila a mluvila o nejakym chlapkovi ktery ji navstevoval tam..pak se vratila zpet do olomouce,ani mi nenapsala,atd..kdyz jsem opet chtel prijet zase to neslo..nakonec me odkopla jak kus hadru a rok svyho zivota jsem ztratil myslenim na tuhle dylinu..vim ze byla s jinyma klukama mezitim a vim ze mi ve vsem lhala ovsem byl jsem naivni atd..

kazdopadne ty fotky (AZ NA TY NAHATY-ty jsou jiny holky :D:D)..tak vsechny fotky jsou pravy a opravdu jeji (zadna stahovacka z netu atd :D) tak si ty fotky muzete aspon enchat jako cenu utechy :D:D

kazdopadne zbyva jeste jedna vec a to vyhlasit nejvetsiho uchylaka a tim se stava:

VACLAV NECESAL..

nakonec bych mel jeste romenovi vysvetlit,proc jsem se bal otevrit tu fotku :D:D fakt jsem na tveho famfulinka koukat nechtel :D:D:D:D:D..

timto bych rad podekoval Narlizovi za uskutecneni teto akce a zalozeni ICQ,meilu,atd..Maverickoneovi za to ze drzel hubu.. a vsem vam zucastnenim za to jak jste naivni :D:D:D:D:D:D

PS: doufam ze se bude na konci roku vyhlasovat soutez nejvetsi svine fora a ze to s narlim vyhrajeme :D:D

PS2: ted se tady na foru radeji par mesicu neukazu :D:D:D:D:D:D:D

no ty si ale kurva :lol: ale nechapu to, narliza ju ojel ?

EDIT : už to chápu xD vy kurvy, takže jsem si psal s narlizou :D

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno

tekku..jako me se libila..je fakt krasna..ale tedka uz z ni je jen troska..matka se k ni udajne vratila,atd..zacala kourit,trajdat po barech vysukavat se se 40tnikama atd..a udajne zacala aj fetovat..co mi psala jeji kamoska z rakouska..byvala jeji nejlepsi kamaradka..ja se te holce uz trosku pomstil tak,ze vsichni co ji meli driv radi tak s ni skoncili..o to jsem se postaral ja ze jsem vsechny proti ni postval..

EDIT: jinak jeste pro pobaveni vas vsech sem postnu seznam aktivnich uchylaku :D a komplet historii at se take muzete pobavit jako mi s narlim a maverickem :D:D

Odesláno
tekku..jako me se libila..je fakt krasna..ale tedka uz z ni je jen troska..matka se k ni udajne vratila,atd..zacala kourit,trajdat po barech vysukavat se se 40tnikama atd..a udajne zacala aj fetovat..co mi psala jeji kamoska z rakouska..byvala jeji nejlepsi kamaradka..ja se te holce uz trosku pomstil tak,ze vsichni co ji meli driv radi tak s ni skoncili..o to jsem se postaral ja ze jsem vsechny proti ni postval..

EDIT: jinak jeste pro pobaveni vas vsech sem postnu seznam aktivnich uchylaku :D a komplet historii at se take muzete pobavit jako mi s narlim a maverickem :D:D

nj... sem si řikal od začátku, že je to divný.. no na prvních fotkách vypdala celkem dobře.. na těch dalších moc ne... prostzě umělá bárbí... ale tak fotky jsou vždycky jiný ;)

@narliza : Nejsem žádnej úchyl ! To co jsem napsal, jsem všechno vymýšlel :lol:

EDIT : A pravý icq na nu nemáte ?

:lol::lol:

Odesláno

:D:D ale jsem rad ze to berete s humorem a nechcete me zabit :D:D ja mel jen strach ze romeno bude takovy uchyl ze mi bude chtit poslat nahaty fotky a ja to budu muset otevrit :D:D:D:D:D tu je seznam zucastnenych na ICQ:

Jura (Romeno)

kolik1

manek100

Vaalty (vaclav necesal)

lukys129

(nekdo nevim kdo to byl :D)

d@w3

kikisvine

Kůďa

Maggots

P1r@t

Sh!ft3r

Odesláno

tu mate history:

http://www.edisk.cz/stahni/73851/joke-history.rar_16.04KB.html

doporucuju precist Vaclava,romena a P1r@ta :D

jinak puvodne bylo v planu to nechat tyden..pak 2-3 dny..ale uz se zacali hyrit myslenky ze je to joke a vy byste nad tim hzacali premyslet atd atd..takze proto jsme to radeji jeste dneska postli ze je to forek kdyz je to jeste vtipny :D:D jinak to jeji jmeno je pravy..jen to nic nenajde..ona nikde nic moc neni na netu..

Odesláno

Hej P1r@t- docela borec :D Defko :lol:

A Vaclav

Vaalty (15:20:22 6/07/2009)

a povídej, ještě, jak to máš ráda ..;-)

Vaalty (15:20:29 6/07/2009)

baví mě poznávat nové věci

Vaalty (15:20:32 6/07/2009)

v sexu ,,

kikinka (15:20:50 6/07/2009)

aha a to je treba??:)

Vaalty (15:21:02 6/07/2009)

jak to mají holky rády

Vaalty (15:23:07 6/07/2009)

co takhle na koníčka ..ráda ?

kikinka (15:24:19 6/07/2009)

na konicka??jj celkem jo..

Vaalty (15:24:27 6/07/2009)

ja taky

:lol: :lol:

A tohle je taky dobrý :D

Vaalty (15:44:45 6/07/2009)

a jací kluci se ti líbí ?

Vaalty (15:44:57 6/07/2009)

co se ti na klukovi musí líbit, abys s ním spala

kikinka (15:45:50 6/07/2009)

:D:) ja nevim tak asi celkove me musi pritahovat..byt hezky,elegantni,atd..a pak abych s nim spala tak hlavne jeste hezke muzstvi:):D

kikinka (15:45:53 6/07/2009)

:-[

Vaalty (15:46:01 6/07/2009)

:-)

Vaalty (15:46:06 6/07/2009)

jak dlouhé mužství ?

kikinka (15:46:21 6/07/2009)

na tom uplne tak nezalezi..

Vaalty (15:46:29 6/07/2009)

aha

Odesláno

Romeno, fakt jak uchylaci xD si to predstav.. napises nejaky holce, co te vubec nezna a v zivote nevidela, ze jsi nasel jeji fota na netu (to musi bejt dost vyplasena: "Co tam moje fota delaj") a ze se s ni chces sejit. Dost urgentne/nalehave chces jeji fota, pritom sam svoje ji nedas a hned se s ni chces sejit (ackoliv te zna .. ehm.. 3 minuty a nikdy te nevidela - a to ani na fotkach).. Kdyby to bylo real, tak je to snad jeste horsi xDD

Odesláno

re: Anonymous

Po bitve je kazdej general co :D kdybys o te akci neved tak by ses asi taky chytil, a kdo rika ze ne tak keca , mozna by si na to nesel tak hrrr ale urcite by si pripsal nejaky ten prispevek do topicu... prece jen fotky byly lakavy a kdo by nemel sto chuti jit do takovy kocky i kdyz to byl fake icq :) slecna pry existuje :) ...

PS: ty mas co rikat koukam ze si strkal prsty tam kam si nemel a ze si to skarede odskakal :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu