Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 tak chlapci..dekuji vam za zucastneni v teto akci :D:D vcera vecer jsme se s narlizou rozhodli,ze chcem ziskat hodnost:"NEJVETSI SVINE NA FORU",a po tom co jsme se tak bavili o farny atp,jsme se rozhodli usporadat neco podobneho :D:D znama osoba by vsak byla dost prohlednutelna :D:D tudiz jsme se dohodli na tomhle :D:D dekuji vam ze minimalne trictvrtina z vas nam to nadherne sezrala :D:D myslim jen,ze si zaslouzite rict jak to opravdu bylo: ta holka je realna..opravdu se jmenuje kristyna nikola (padali dotazy proc mam na ICQ dve jmena) to s tim rakouskem atp je pravda.. abych to shrnul a napsal pribeh od zacatku popravde (ve zkratce) poznal jsem holku,seznamili jsme se,parkrat videli..bydli v olomouci..matka na ni kaslala td (holcina se porad litovala)..rodice se rozvedli tata odstehoval zpet do rakouska..porad slibovala jak prijede,jak muzu ja prijet a VZDYCKY kdyz jsem mel prijet tak NAJENDOU neco do toho vklouzlo..pak se na me vykaslala,dva mesice nic..pak mi napsala jak ji to mrzi ze byla jednou na diskotece a ze tam nechtela byt ze myslela furt na me a sla domu a UDAJNE ji nejaky dva chlapci znasilnili (pozdeji jsem zjistil ze neznasilnili)..s klukama mi take lhala a byla s jinyma mezitim..zadalsi ze me delala neustale debila a furt mi lhala ze muzu prijet atd..jeji matka pred prazdninama zahadne zmizela a uz se nevratila UDAJNE,ona se UDAJNE o sebe ctyri mesice starala sama,pak se skontaktovala PRY s babickou,kterou v zivote nevidela..nakonec babicka prijela a chtela ji odstehovat do prahy..co se nestane,zrovna kdyz jela do prahy se vybourali..kdyz jsems e ptal v jake je nemocnici ze za ni ihned jedu mi to nerekla a o par hodin pozdeji mi rekla,ze jede do rakouska,chtel jsem tam jet s ni ale ona rikala ze ne,ze jede jenom za tatou aby ji podepsal papiry ze se muze odstehovat do prahy a ze se o ni babicka muze starat,ze dyl jak tyden tam nebude..rikam ok..nakonec UDAJNE se opravdu po tydnu a neco dostala do nemocnice kde UDAJNE zustala dalsi 3mesice..pak se vratila a mluvila o nejakym chlapkovi ktery ji navstevoval tam..pak se vratila zpet do olomouce,ani mi nenapsala,atd..kdyz jsem opet chtel prijet zase to neslo..nakonec me odkopla jak kus hadru a rok svyho zivota jsem ztratil myslenim na tuhle dylinu..vim ze byla s jinyma klukama mezitim a vim ze mi ve vsem lhala ovsem byl jsem naivni atd.. kazdopadne ty fotky (AZ NA TY NAHATY-ty jsou jiny holky :D:D)..tak vsechny fotky jsou pravy a opravdu jeji (zadna stahovacka z netu atd :D) tak si ty fotky muzete aspon enchat jako cenu utechy :D:D kazdopadne zbyva jeste jedna vec a to vyhlasit nejvetsiho uchylaka a tim se stava: VACLAV NECESAL.. nakonec bych mel jeste romenovi vysvetlit,proc jsem se bal otevrit tu fotku :D:D fakt jsem na tveho famfulinka koukat nechtel :D:D:D:D:D.. timto bych rad podekoval Narlizovi za uskutecneni teto akce a zalozeni ICQ,meilu,atd..Maverickoneovi za to ze drzel hubu.. a vsem vam zucastnenim za to jak jste naivni :D:D:D:D:D:D PS: doufam ze se bude na konci roku vyhlasovat soutez nejvetsi svine fora a ze to s narlim vyhrajeme :D:D PS2: ted se tady na foru radeji par mesicu neukazu :D:D:D:D:D:D:D no ty si ale kurva :lol: ale nechapu to, narliza ju ojel ? EDIT : už to chápu xD vy kurvy, takže jsem si psal s narlizou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 kulove ojel... cele je to fake az na ten uvodni pribeh... kazdopadne stale plati ze ke slusnym se chovat slusne a cupkam jako k cupce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 pink piggy , jednou ses spletl a napsal si mi v muzskem rodu , to jsem byl z toho zmateny a neco sem tusil :D Ale kazdopadne dobrej joke :D:D:D Z to ti poslu aspon 1000 creditu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 tekku..jako me se libila..je fakt krasna..ale tedka uz z ni je jen troska..matka se k ni udajne vratila,atd..zacala kourit,trajdat po barech vysukavat se se 40tnikama atd..a udajne zacala aj fetovat..co mi psala jeji kamoska z rakouska..byvala jeji nejlepsi kamaradka..ja se te holce uz trosku pomstil tak,ze vsichni co ji meli driv radi tak s ni skoncili..o to jsem se postaral ja ze jsem vsechny proti ni postval.. EDIT: jinak jeste pro pobaveni vas vsech sem postnu seznam aktivnich uchylaku :D a komplet historii at se take muzete pobavit jako mi s narlim a maverickem :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 @narliza : Nejsem žádnej úchyl ! To co jsem napsal, jsem všechno vymýšlel :lol: EDIT : A pravý icq na nu nemáte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 tekku..jako me se libila..je fakt krasna..ale tedka uz z ni je jen troska..matka se k ni udajne vratila,atd..zacala kourit,trajdat po barech vysukavat se se 40tnikama atd..a udajne zacala aj fetovat..co mi psala jeji kamoska z rakouska..byvala jeji nejlepsi kamaradka..ja se te holce uz trosku pomstil tak,ze vsichni co ji meli driv radi tak s ni skoncili..o to jsem se postaral ja ze jsem vsechny proti ni postval..EDIT: jinak jeste pro pobaveni vas vsech sem postnu seznam aktivnich uchylaku :D a komplet historii at se take muzete pobavit jako mi s narlim a maverickem :D:D nj... sem si řikal od začátku, že je to divný.. no na prvních fotkách vypdala celkem dobře.. na těch dalších moc ne... prostzě umělá bárbí... ale tak fotky jsou vždycky jiný ;) @narliza : Nejsem žádnej úchyl ! To co jsem napsal, jsem všechno vymýšlel :lol:EDIT : A pravý icq na nu nemáte ? :lol::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 :banned: ne to ti nemuzou udelat :) jinak super spestreni tohoto prazdninoveho dne :) nastesti sem nevyhral tuto anketu i kdyz sem se zucastnil 2prispevky na foru :) ... PS: nediv se kdyz uz ti na foru nebude nikdo verit a kazdy tvuj topic bude povazovan za joke :D :D :D i to se ti klidne muze stat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 @narliza : Nejsem žádnej úchyl ! To co jsem napsal, jsem všechno vymýšlel :lol:EDIT : A pravý icq na nu nemáte ? jasně ;) my víme ;) si hrdina... ted si raději běž vyměnit slipy, protože tam maš trošku mokro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 :D:D ale jsem rad ze to berete s humorem a nechcete me zabit :D:D ja mel jen strach ze romeno bude takovy uchyl ze mi bude chtit poslat nahaty fotky a ja to budu muset otevrit :D:D:D:D:D tu je seznam zucastnenych na ICQ: Jura (Romeno) kolik1 manek100 Vaalty (vaclav necesal) lukys129 (nekdo nevim kdo to byl :D) d@w3 kikisvine Kůďa Maggots P1r@t Sh!ft3r Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Neboj takovej uchyl nejsem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 x) nice joke bylo to její jméno na ICQ pravý?páč sem ho dal do googlu a nic mi to nenašlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Jste to měli ještě chvíli nechat a nakecat nám, že ji Narli už vojel :lol: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 tu mate history: http://www.edisk.cz/stahni/73851/joke-history.rar_16.04KB.html doporucuju precist Vaclava,romena a P1r@ta :D jinak puvodne bylo v planu to nechat tyden..pak 2-3 dny..ale uz se zacali hyrit myslenky ze je to joke a vy byste nad tim hzacali premyslet atd atd..takze proto jsme to radeji jeste dneska postli ze je to forek kdyz je to jeste vtipny :D:D jinak to jeji jmeno je pravy..jen to nic nenajde..ona nikde nic moc neni na netu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 tu historii byste spis meli dat na nejake babske forum... tam by aspon pochopili jak myslime :D (necetl sem to tak to k te historii nevztahujte...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 :D:D:D ta historie je dobra...hadejte kdo sem ja?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Lol tak to je good četl jsem si tu historii a nej. je Vaclava ta posledni čast :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Hej P1r@t- docela borec :D Defko :lol: A Vaclav Vaalty (15:20:22 6/07/2009)a povídej, ještě, jak to máš ráda ..;-) Vaalty (15:20:29 6/07/2009) baví mě poznávat nové věci Vaalty (15:20:32 6/07/2009) v sexu ,, kikinka (15:20:50 6/07/2009) aha a to je treba??:) Vaalty (15:21:02 6/07/2009) jak to mají holky rády Vaalty (15:23:07 6/07/2009) co takhle na koníčka ..ráda ? kikinka (15:24:19 6/07/2009) na konicka??jj celkem jo.. Vaalty (15:24:27 6/07/2009) ja taky :lol: :lol:A tohle je taky dobrý :D Vaalty (15:44:45 6/07/2009)a jací kluci se ti líbí ? Vaalty (15:44:57 6/07/2009) co se ti na klukovi musí líbit, abys s ním spala kikinka (15:45:50 6/07/2009) :D:) ja nevim tak asi celkove me musi pritahovat..byt hezky,elegantni,atd..a pak abych s nim spala tak hlavne jeste hezke muzstvi:):D kikinka (15:45:53 6/07/2009) :-[ Vaalty (15:46:01 6/07/2009) :-) Vaalty (15:46:06 6/07/2009) jak dlouhé mužství ? kikinka (15:46:21 6/07/2009) na tom uplne tak nezalezi.. Vaalty (15:46:29 6/07/2009) aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Při čtení historie sem se fakt smál, hlavně nad 14 letejma nadrženejma klukama co poprvé ve svym životě cejtili možnost si vrznout. narliza & piggy, GW! ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Fakt hoši dobrý....... pěkně vymyšlený.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Najednou neni nikdo uchyl, lol.. Prasata, vy jste jasni xDDD Presne jak napsal zinglbee :)) A Necesal to ted pohrbil - pripada mi tu jako nejvetsi ubozak xDDD Jinak diky za pobaveni narli & ppiggy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Ty voleee, vy ste ale úchyláci, to jsem nežral! Prej "Aspon ti reknu ze vypadam vcelku normalne , plnostihly , modre oci , kretke tmavsi vlasy . Je mi 23 let"... Romeno, ty si pako. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 U Nečesala sem málem brečel smíchy xD No k tématu, dostali ste mě xD Taky sem chtěl napsat ale vůbec mě nenapadalo čím začít tak sem se na to vybod...Jenom sem na chatboxu čuměl na fotky xD Takže díky že ste tohle vymysleli... btw romeno, nevšim sem si že by tě zvala na pícha**u jak si se chlubil na chatboxu xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 No co , pekna bloncka tak sem se chytl :D Proc si nezasustit kdyz je prilezitost :D Nejste jini takze ze sebe nedelejte hrdiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Romeno, fakt jak uchylaci xD si to predstav.. napises nejaky holce, co te vubec nezna a v zivote nevidela, ze jsi nasel jeji fota na netu (to musi bejt dost vyplasena: "Co tam moje fota delaj") a ze se s ni chces sejit. Dost urgentne/nalehave chces jeji fota, pritom sam svoje ji nedas a hned se s ni chces sejit (ackoliv te zna .. ehm.. 3 minuty a nikdy te nevidela - a to ani na fotkach).. Kdyby to bylo real, tak je to snad jeste horsi xDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 re: Anonymous Po bitve je kazdej general co :D kdybys o te akci neved tak by ses asi taky chytil, a kdo rika ze ne tak keca , mozna by si na to nesel tak hrrr ale urcite by si pripsal nejaky ten prispevek do topicu... prece jen fotky byly lakavy a kdo by nemel sto chuti jit do takovy kocky i kdyz to byl fake icq :) slecna pry existuje :) ... PS: ty mas co rikat koukam ze si strkal prsty tam kam si nemel a ze si to skarede odskakal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts