Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomsta bude sladka..pls kluci pomozte..

pinkpiggy

Recommended Posts

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

No jasně a dostanu ban xD upnu to ;)

EDIT : http://www.edisk.cz/stahni/19330/Console-forum_pomsta_fotky.rar_457.3KB.html

Nikde to nezveřejnujte pls ;)

takhle vypadá každá holka.. když není vidět celá, tak to může bejt vlastně jakákoliv :D... ale co..

http://console-forum.net/album.php?albumid=325

Tady nejaky fota co jsem z ni dostal :D

jo tak je to přesně tak, jak píšu od začátku... hnusná, umělá bárbí :D.. nechtěl bych jí vidět bez make-upu :D

btw já bych nemoh, kdyby to byl jen nějakej vtípek... xDDD (úplně sem si vzpomněl na topic s ICQ Farný :lol:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak davej at to tam muzu pridat :D

pink piggy : s pravdou ven , je fakt tak blba nebo si z nas delas prdel ? :D

ok, upnu komplet co mi poslala ;)

Stahujte zde :lol: :

http://www.edisk.cz/stahni/72035/komplet_footky.rar_1.35MB.html

Přímý link : http://www.edisk.cz/stahni/72035/komplet_footky.rar_1.35MB.html

Odkaz ke komentáři

No, chtěl jsem nahatou fotku s obličejem, a ona, že ne, že bych to vystavil na netu, že už se jí to stalo :lol:

uplně to samý mi napsala taky...a vymamil jsem nejaky fotky ale je jich jen par ktery tu nejsou a rikala ze se musime bliz poznat aby sme si mohli za*****t...doslova

Odkaz ke komentáři

..vzpomněl na topic s ICQ Farný :lol:)

No a další perla, moje segra si s nou píše, má její pravy ICQ, protože jeden kluk z moji byvale školy s nou prej chvilku dokonce chodil ..

Ale je to 100% ona, ale moc neodepisuje a nechce to ICQ zveřejnovat ;)

Přísahám ..;)

uplně to samý mi napsala taky...a vymamil jsem nejaky fotky ale je jich jen par ktery tu nejsou a rikala ze se musime bliz poznat aby sme si mohli za*****t...doslova

no mě říkala, že když je nadržena, že chce sex a je jí jedno jak vypadáš apod. ;)

a jak se ji prestavit? z kama mam mic jeji icq a vedet jak vypada... tady na forum odkazovat nemuzu :D:D

Sem jí napsal že ju miluju, a že ju znám z netu a neptala se xDD

EDIT : není online !

Odkaz ke komentáři

je tedka online na icq?

DPC :D:D tos to je teda moc :D

edit: pockam az tady opadne nadseni a napisu ji pak ja... aby to nebylo uz moc napadne...

Říkala, že hlídá bratránka atd :lol: a pak někam šla ..

A říkala, že fotr chtěl jméno Nikola a matka Kristýna, tak je Kristýna Nikola ..:lol:

@narliza : Tak co,už si ju ojel ? :)

mě říkala, že se ji dneska nikdo neozval a že nema žadnyho chlapa ..;)

Odkaz ke komentáři

tak chlapci..dekuji vam za zucastneni v teto akci :D:D vcera vecer jsme se s narlizou rozhodli,ze chcem ziskat hodnost:

"NEJVETSI SVINE NA FORU",a po tom co jsme se tak bavili o farny atp,jsme se rozhodli usporadat neco podobneho :D:D znama osoba by vsak byla dost prohlednutelna :D:D tudiz jsme se dohodli na tomhle :D:D dekuji vam ze minimalne trictvrtina z vas nam to nadherne sezrala :D:D

myslim jen,ze si zaslouzite rict jak to opravdu bylo:

ta holka je realna..opravdu se jmenuje kristyna nikola (padali dotazy proc mam na ICQ dve jmena)

to s tim rakouskem atp je pravda..

abych to shrnul a napsal pribeh od zacatku popravde (ve zkratce)

poznal jsem holku,seznamili jsme se,parkrat videli..bydli v olomouci..matka na ni kaslala td (holcina se porad litovala)..rodice se rozvedli tata odstehoval zpet do rakouska..porad slibovala jak prijede,jak muzu ja prijet a VZDYCKY kdyz jsem mel prijet tak NAJENDOU neco do toho vklouzlo..pak se na me vykaslala,dva mesice nic..pak mi napsala jak ji to mrzi ze byla jednou na diskotece a ze tam nechtela byt ze myslela furt na me a sla domu a UDAJNE ji nejaky dva chlapci znasilnili (pozdeji jsem zjistil ze neznasilnili)..s klukama mi take lhala a byla s jinyma mezitim..zadalsi ze me delala neustale debila a furt mi lhala ze muzu prijet atd..jeji matka pred prazdninama zahadne zmizela a uz se nevratila UDAJNE,ona se UDAJNE o sebe ctyri mesice starala sama,pak se skontaktovala PRY s babickou,kterou v zivote nevidela..nakonec babicka prijela a chtela ji odstehovat do prahy..co se nestane,zrovna kdyz jela do prahy se vybourali..kdyz jsems e ptal v jake je nemocnici ze za ni ihned jedu mi to nerekla a o par hodin pozdeji mi rekla,ze jede do rakouska,chtel jsem tam jet s ni ale ona rikala ze ne,ze jede jenom za tatou aby ji podepsal papiry ze se muze odstehovat do prahy a ze se o ni babicka muze starat,ze dyl jak tyden tam nebude..rikam ok..nakonec UDAJNE se opravdu po tydnu a neco dostala do nemocnice kde UDAJNE zustala dalsi 3mesice..pak se vratila a mluvila o nejakym chlapkovi ktery ji navstevoval tam..pak se vratila zpet do olomouce,ani mi nenapsala,atd..kdyz jsem opet chtel prijet zase to neslo..nakonec me odkopla jak kus hadru a rok svyho zivota jsem ztratil myslenim na tuhle dylinu..vim ze byla s jinyma klukama mezitim a vim ze mi ve vsem lhala ovsem byl jsem naivni atd..

kazdopadne ty fotky (AZ NA TY NAHATY-ty jsou jiny holky :D:D)..tak vsechny fotky jsou pravy a opravdu jeji (zadna stahovacka z netu atd :D) tak si ty fotky muzete aspon enchat jako cenu utechy :D:D

kazdopadne zbyva jeste jedna vec a to vyhlasit nejvetsiho uchylaka a tim se stava:

VACLAV NECESAL..

nakonec bych mel jeste romenovi vysvetlit,proc jsem se bal otevrit tu fotku :D:D fakt jsem na tveho famfulinka koukat nechtel :D:D:D:D:D..

timto bych rad podekoval Narlizovi za uskutecneni teto akce a zalozeni ICQ,meilu,atd..Maverickoneovi za to ze mi v dobe,kdy jsem nestihal kontrolovat forum atd pac ty vase uchylny zpravy a rychle na ne odepisovat davali zabrat,tak ze mi postoval prispevky z chatboxu a z fora :D a za to ze drzel pusinku a nic neprokecl (to same Anonym..).. a vsem vam zucastnenim za to jak jste naivni :D:D:D:D:D:D

PS: doufam ze se bude na konci roku vyhlasovat soutez nejvetsi svine fora a ze to s narlim vyhrajeme :D:D

PS2: ted se tady na foru radeji par mesicu neukazu :D:D:D:D:D:D:D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu