Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Tipoval bych hlavu a hlavu ;)edit: Aha, tak doplnil co...Linky do PM. Díky ;) x'D Dostal jsem to z ní, že se nemá stydět atd. Poslala mi to, a vypadá to, že je to fakt ona :) Link výš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 asi ji taky napisu ze si dame webkameru :D udelame zaznam a hodime ho na freevideo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 asi ji taky napisu ze si dame webkameru :D udelame zaznam a hodime ho na freevideo no ..:) Ptal jsem se ji na hodně věcí ..je to kurva jak sviňa .. Hnedka že to chce ve stoje, a že to dělala už ve 13 a že to chce udělat do pusy :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 http://console-forum.net/album.php?albumid=325 Tady nejaky fota co jsem z ni dostal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 http://console-forum.net/album.php?albumid=325Tady nejaky fota co jsem z ni dostal :D To mám taky, mám tak 15 :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 No jasně a dostanu ban xD upnu to ;)EDIT : http://www.edisk.cz/stahni/19330/Console-forum_pomsta_fotky.rar_457.3KB.html Nikde to nezveřejnujte pls ;) takhle vypadá každá holka.. když není vidět celá, tak to může bejt vlastně jakákoliv :D... ale co.. http://console-forum.net/album.php?albumid=325Tady nejaky fota co jsem z ni dostal :D jo tak je to přesně tak, jak píšu od začátku... hnusná, umělá bárbí :D.. nechtěl bych jí vidět bez make-upu :D btw já bych nemoh, kdyby to byl jen nějakej vtípek... xDDD (úplně sem si vzpomněl na topic s ICQ Farný :lol:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 To mám taky, mám tak 15 :lol: tak davej at to tam muzu pridat :D pink piggy : s pravdou ven , je fakt tak blba nebo si z nas delas prdel ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 takhle vypadá každá holka.. když není vidět celá, tak to může bejt vlastně jakákoliv :D... ale co.. No, chtěl jsem nahatou fotku s obličejem, a ona, že ne, že bych to vystavil na netu, že už se jí to stalo :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Aby to nebylo jak z Evou Farnou... Si z nás dělá tommy prdel. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 oprcat a radej rychle pryc... strasna zenska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Aby to nebylo jak z Evou Farnou... Si z nás dělá tommy prdel. :D jj taky si řikám.. jak sem psal výš :) oprcat a radej rychle pryc... strasna zenska no snad ani to ne.... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 tak davej at to tam muzu pridat :Dpink piggy : s pravdou ven , je fakt tak blba nebo si z nas delas prdel ? :D ok, upnu komplet co mi poslala ;) Stahujte zde :lol: : http://www.edisk.cz/stahni/72035/komplet_footky.rar_1.35MB.html Přímý link : http://www.edisk.cz/stahni/72035/komplet_footky.rar_1.35MB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 no k slusnym holkam se chovat slusne... k cupce se chovat jako k cupce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 no k slusnym holkam se chovat slusne... k cupce se chovat jako k cupce... O tom to právě je, musíš ji psát jak je hezká, dá ti fotky a pak nasrat :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 a jak se ji prestavit? z kama mam mic jeji icq a vedet jak vypada... tady na forum odkazovat nemuzu :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 No, chtěl jsem nahatou fotku s obličejem, a ona, že ne, že bych to vystavil na netu, že už se jí to stalo :lol: uplně to samý mi napsala taky...a vymamil jsem nejaky fotky ale je jich jen par ktery tu nejsou a rikala ze se musime bliz poznat aby sme si mohli za*****t...doslova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 ..vzpomněl na topic s ICQ Farný :lol:) No a další perla, moje segra si s nou píše, má její pravy ICQ, protože jeden kluk z moji byvale školy s nou prej chvilku dokonce chodil .. Ale je to 100% ona, ale moc neodepisuje a nechce to ICQ zveřejnovat ;) Přísahám ..;) uplně to samý mi napsala taky...a vymamil jsem nejaky fotky ale je jich jen par ktery tu nejsou a rikala ze se musime bliz poznat aby sme si mohli za*****t...doslova no mě říkala, že když je nadržena, že chce sex a je jí jedno jak vypadáš apod. ;) a jak se ji prestavit? z kama mam mic jeji icq a vedet jak vypada... tady na forum odkazovat nemuzu :D:D Sem jí napsal že ju miluju, a že ju znám z netu a neptala se xDD EDIT : není online ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 je tedka online na icq? DPC :D:D tos to je teda moc :D edit: pockam az tady opadne nadseni a napisu ji pak ja... aby to nebylo uz moc napadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 a jak se ji prestavit? z kama mam mic jeji icq a vedet jak vypada... tady na forum odkazovat nemuzu :D:D sem rek ze sem hledal na icq jmeno krystyna...a ze hledam lidi na pokec:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 je tedka online na icq?DPC :D:D tos to je teda moc :D edit: pockam az tady opadne nadseni a napisu ji pak ja... aby to nebylo uz moc napadne... Říkala, že hlídá bratránka atd :lol: a pak někam šla .. A říkala, že fotr chtěl jméno Nikola a matka Kristýna, tak je Kristýna Nikola ..:lol: @narliza : Tak co,už si ju ojel ? :) mě říkala, že se ji dneska nikdo neozval a že nema žadnyho chlapa ..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 ice , uz sem s ni domluvenej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 ice , uz sem s ni domluvenej :D Na pichačku jo ? a na kdy :) a cos ji nakecal ? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 tak chlapci..dekuji vam za zucastneni v teto akci :D:D vcera vecer jsme se s narlizou rozhodli,ze chcem ziskat hodnost: "NEJVETSI SVINE NA FORU",a po tom co jsme se tak bavili o farny atp,jsme se rozhodli usporadat neco podobneho :D:D znama osoba by vsak byla dost prohlednutelna :D:D tudiz jsme se dohodli na tomhle :D:D dekuji vam ze minimalne trictvrtina z vas nam to nadherne sezrala :D:D myslim jen,ze si zaslouzite rict jak to opravdu bylo: ta holka je realna..opravdu se jmenuje kristyna nikola (padali dotazy proc mam na ICQ dve jmena) to s tim rakouskem atp je pravda.. abych to shrnul a napsal pribeh od zacatku popravde (ve zkratce) poznal jsem holku,seznamili jsme se,parkrat videli..bydli v olomouci..matka na ni kaslala td (holcina se porad litovala)..rodice se rozvedli tata odstehoval zpet do rakouska..porad slibovala jak prijede,jak muzu ja prijet a VZDYCKY kdyz jsem mel prijet tak NAJENDOU neco do toho vklouzlo..pak se na me vykaslala,dva mesice nic..pak mi napsala jak ji to mrzi ze byla jednou na diskotece a ze tam nechtela byt ze myslela furt na me a sla domu a UDAJNE ji nejaky dva chlapci znasilnili (pozdeji jsem zjistil ze neznasilnili)..s klukama mi take lhala a byla s jinyma mezitim..zadalsi ze me delala neustale debila a furt mi lhala ze muzu prijet atd..jeji matka pred prazdninama zahadne zmizela a uz se nevratila UDAJNE,ona se UDAJNE o sebe ctyri mesice starala sama,pak se skontaktovala PRY s babickou,kterou v zivote nevidela..nakonec babicka prijela a chtela ji odstehovat do prahy..co se nestane,zrovna kdyz jela do prahy se vybourali..kdyz jsems e ptal v jake je nemocnici ze za ni ihned jedu mi to nerekla a o par hodin pozdeji mi rekla,ze jede do rakouska,chtel jsem tam jet s ni ale ona rikala ze ne,ze jede jenom za tatou aby ji podepsal papiry ze se muze odstehovat do prahy a ze se o ni babicka muze starat,ze dyl jak tyden tam nebude..rikam ok..nakonec UDAJNE se opravdu po tydnu a neco dostala do nemocnice kde UDAJNE zustala dalsi 3mesice..pak se vratila a mluvila o nejakym chlapkovi ktery ji navstevoval tam..pak se vratila zpet do olomouce,ani mi nenapsala,atd..kdyz jsem opet chtel prijet zase to neslo..nakonec me odkopla jak kus hadru a rok svyho zivota jsem ztratil myslenim na tuhle dylinu..vim ze byla s jinyma klukama mezitim a vim ze mi ve vsem lhala ovsem byl jsem naivni atd.. kazdopadne ty fotky (AZ NA TY NAHATY-ty jsou jiny holky :D:D)..tak vsechny fotky jsou pravy a opravdu jeji (zadna stahovacka z netu atd :D) tak si ty fotky muzete aspon enchat jako cenu utechy :D:D kazdopadne zbyva jeste jedna vec a to vyhlasit nejvetsiho uchylaka a tim se stava: VACLAV NECESAL.. nakonec bych mel jeste romenovi vysvetlit,proc jsem se bal otevrit tu fotku :D:D fakt jsem na tveho famfulinka koukat nechtel :D:D:D:D:D.. timto bych rad podekoval Narlizovi za uskutecneni teto akce a zalozeni ICQ,meilu,atd..Maverickoneovi za to ze mi v dobe,kdy jsem nestihal kontrolovat forum atd pac ty vase uchylny zpravy a rychle na ne odepisovat davali zabrat,tak ze mi postoval prispevky z chatboxu a z fora :D a za to ze drzel pusinku a nic neprokecl (to same Anonym..).. a vsem vam zucastnenim za to jak jste naivni :D:D:D:D:D:D PS: doufam ze se bude na konci roku vyhlasovat soutez nejvetsi svine fora a ze to s narlim vyhrajeme :D:D PS2: ted se tady na foru radeji par mesicu neukazu :D:D:D:D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 t0mmy5: super, já sem to řikal :D... a co to je teda za holku ? fakt moc hezká není a bez make-upu bych jí vidět nechtěl :D edit: už jsem si to dočet... :angle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 jop je to venku :D chtěl jsem to uskutečnit už davno, jenže mě už by to nikdo nesežral :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts