Pešas Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Nikdo jsme tu za celou dobu nezmenili názor a porad akorat jedeme proti sobe. Ani já kvůli svému věku nemám velké právo mluvit do diskuze, tak co to takhle zavřít, že někomu se to líbí a někomu zase ne? Někdo se chová opatrněji, druzí mají zase zkušnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Anonymous: Ano bavíme se tu s dospělými věkem 18 let, nikoliv dospělými svými činy a samostatností. Tak jsem to myslela a moc dobře to víš. Takže tvoje sprosté urážky jak na mou osobu, tak na další normálně myslící členy jako metuj jsou naprosto zcestné. Každý nějak začíná, ano a mimochodem jak ty víš jak jsem vzlétla já?? Nicméně pokud mi tu chceš tvrdit, že chodíš do školy a na rodičích nejsi závislý minimálně bydlením, což je v dnešní době naprosto věc číslo 1, tak promiň, ale asi si tu hraješ na něco, co nejsi. Však on tě život časem naučí být slušný k lidem, se kterými se bavíš. Ať už přes internet, nebo osobně. Sprostým urážením díru do světa opravdu neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 zuzkys, na to vydělávání jsem se ptal proto, že jsem chtěl naznačit jednu věc: když někdo bydlí u rodičů, je mu -náct let, to nejlepší má před sebou, tak ho nemusí zajímat, kde po světě lítá kopie jeho občanky. Ale když někdo žije sám, 8 hodin pracuje a živí rodinu, 8 hodin spí a 8 hodin má na normální život (to není můj případ, to je jen příklad!), tak víc přemýšlí o možných rizicích a případný průser má pak úplně jiné dopady. Není tu žádná válka s dospělými, prostě se jen vzájemně přesvědčujeme o tom, kdo má pravdu :cheesygrin: diskuzní fórum, ne? Klidně jestli se pletu, tak si střihnu kšandy, sežeru svůj klobouk :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Ano bavíme se tu s dospělými věkem 18 let, nikoliv dospělými svými činy a samostatností. Tak jsem to myslela a moc dobře to víš. Takže tvoje sprosté urážky jak na mou osobu, tak na další normálně myslící členy jako metuj jsou naprosto zcestné.Každý nějak začíná, ano a mimochodem jak ty víš jak jsem vzlétla já?? Nicméně pokud mi tu chceš tvrdit, že chodíš do školy a na rodičích nejsi závislý minimálně bydlením, což je v dnešní době naprosto věc číslo 1, tak promiň, ale asi si tu hraješ na něco, co nejsi. Však on tě život časem naučí být slušný k lidem, se kterými se bavíš. Ať už přes internet, nebo osobně. Sprostým urážením díru do světa opravdu neuděláš. 1) Sproste neurazim, jako urazku beru tebe a tve pohrdani vekem a tim, kdo jak bydli u rodicu 2) delas ze sebe neco, na co nemas.. 3) jak ty vis moje ciny a samostatnost? Bydlis snad se mnou? 4) velikanka je urazka? Vzdyt tu sama stale pises, jak strasne jsi samostatna. 5) rodice ma/mel kazdy.. pokud ne, byl v decaku.. (to je ten vzlet.. jestli jsi nepochopila) .. nikdo nevzletnul z niceho.. takze opet zadna urazka btw. 6) vydelavam (tzn. sam si i vse platim) si sam a bydlim na intru - ukaz mi zavislost? Asi mne strasne znas. Jako studentka jsi urcite ani chvili na nikom zavisla nebyla - kdyz si tu dovolujes mne a ostatni osocovat. 7) na metuje narazim, jelikoz narazil on prvni na mne tim, ze jsem popsal celou stranku a nerekl jsem nic (to je jasna urazka - jestli to v tom nevidis, rekni to do oci treba .. nejakemu profesorovi .. kdyz jsi tez studentka) [noparse]8)[/noparse] a jeste jednou - nikoho neurazim, pouze vracim stejnou merou, ty shazovanim a pohrdanim tez diru do sveta neprorazis, to mi ver - to se divim, ze te zivot jeste nenaucil kdyz jsi tak zkusena. Jinak diky za rady a mrkni na link, ktery jsem poslal metujovi - je z odborne literatury, ktera se danym oborem zajima urcite vice, nez ty. Pak mozna pochopis, ze kradeze identit nejsou muj vymysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Anonymous: Ano já jistě každým pohrdám. Špatně jsi to celé pochopil. Nastiňovala jsem situaci, kde člověk, který bydlí u rodičů nemusí mít naskenovanou občanku u žádných společností. Člověk, který samostatně bydlí to mít prostě musí, jinak by si dnes nikde neškrtnul. Proto jsem rozdělovala lidi bydlící sami a lidi bydlící u rodičů bez jakýchkoliv závazků. To že jsem studentka neznamená, že chodím na základní školu. Chodím na vejšku a určitě dobře víš, že chodit na vejšku je úplně něco jiného než na střední a vůbec to nevylučuje samostatný život bez jakékoliv podpory rodičů. Krádeže identit jsou a budou, to já nikdy nepopírala a nikdy neříkala, že neexistují. Ale není rozdíl mít občanku u 15ti společností, nebo 16ti. To je celý můj názor. A tak to prostě je. To co jsi tu napsal nakonec je opravdu už asi jen nějaký tvůj blud z ospalosti, protože přeci takové věci slušný člověk ani napsat nemůže. Sbohem. BTW klidně mi dej ban, no problemo... stýskat se mi po tobě nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 no podle mě by se tenhle topic měl uzavřít, protože se tu nediskutuje ani tak o aukru, jako o osobním životě..Navíc už do sebe hodně rýpete a pokud vim tak by to měla být jen diskuze a ne že se pohádáte a ještě začnete vytahovat slova jako "ban" jen kvuli tomu že mod má jinej názor než obyč user :P já osobně jsem aukro chvíli využíval, ale většinou mi tam moje aukce někdo nabonzoval že se jim něco nezdá, nebo se mi nepovedlo vyhrát aukci ve který bylo zapojenejch hodně lidí. OP po mě zatim nechtěli a ani bych jim ho neposílal. Nevyužívám to tam tak že by mě mrzel ban na účtu :) (plus vžd yse dá vytvořit nový ne? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 BTW klidně mi dej ban, no problemo... stýskat se mi po tobě nebude. Kde pisu o banu? Dle sebe soudim tebe? Promin, ale tohle mne opravdu urazilo, nevim, proc bych ti mel davat ban - protoze nesouhlasim s tvymi nazory? Takhle se ja opravdu nechovam - to jsi uz mohla z fora vypozorovat. Nemam duvod bodovat inteligentni lidi, jen protoze maji jine nazory, nez ja. To si mne s nekym pletes a docela mne to mrzi. Mozna blud z ospalosti, mozna vytocenost z pohrdani mladsich osobnosti (ktere klidne mohou mit zkusenosti vice - ano, pokud ziji aktivne - nez o krapet starsi osoba).. Minimalne tak tvuj post na predchozsi strance posledni (a par predchozich) pro mne vyznel (urazlive). Jestlize tobe se to tak nezda, pak nechapu, kde vidis jakykoliv naznak urazky v mych postech. -- Moc dobre vis, jak jsem myslel to studium - nez jsi byla na VS, kde ostatne jiz pristi rok mozna budu tez.. takze od sebe asi opravdu jsme jen krapet - te evidentne tez nekdo musel podporovat.. a o tom mluvim Jinak, v CS pokud vim obcanku naskenovanou nemam (jeste si to zjistim, abych tu "nerozumoval"), UPC nemam (bez toho se snad samostatny clovek obejde), hypoteku nemam, ale mam stavebni sporeni, kde jsem OP tez neskenoval, el/vodu neplatim.. pravda, bwin sam nemam (na tu OP tam se tedy zeptam kamose, aktivniho hrace), auto nemam, psa nemam, pausal nemam. To co nemam musi samostatny clovek mit? Kazdopadne to uz nechme byt.. to byla jen odpoved. -- Kazdopadne dobrou noc a jsem rad, ze jsme se +- shodli. Na toto tema jsem pomerne dost haklivy, protoze se o tento obor proste aktivne zajimam a dost lidi kradeze identit bere jako neexistujici vec (popr. legraci) - to riziko tu je.. Vic nemam silu resit - ostatne je to kazdeho vec, jak nalozi se svymi udaji.. nekdo je opatrnejsi, nekdo ne :) Pro mne je dulezita prevence, nemusim pak myslet na nasledky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Mluvite tu o vasi vyspelosti,samostatnosti,nezavislosti.... A pritom se hadate jak maly haranti na pisecku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Jen bych chtel dodat ze vase udaje nejsou nikdy v bezpeci. Ikdyz by jste si je strezili jak chcete... Napr v bance. Tam chodi lidi na praxy a vetsinou jim daji praci v archivu - vase dokumenty~vase udaje a oscanovane obcanky. Pak se divte kdyz se tamhle nekde nasli v popelnici nejake duveryhodne udaje co nemaji co delat na verejnosti. Ale taky jsem zastancem toho ze cim vic toho poustite na internet tim lepe ~ moc nechapu blogy kde pisete co dany den delate.. :D K tematu, pokud by po me aukro chtelo obcanku tak jim ji poslu. Duvod? Na aukru jsem docela aktivni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Kde pisu o banu? Dle sebe soudim tebe? Promin, ale tohle mne opravdu urazilo, nevim, proc bych ti mel davat ban - protoze nesouhlasim s tvymi nazory? Takhle se ja opravdu nechovam - to jsi uz mohla z fora vypozorovat. Nemam duvod bodovat inteligentni lidi, jen protoze maji jine nazory, nez ja. To si mne s nekym pletes a docela mne to mrzi. Vubec jsem do teto diskuse nechtel zasahovat, protoze me nezajima, ale takhle otevrene lhat, to je moc. Muj kolega, ktery tu ted sedi vedle me - k4relB od tebe, anonymousi dostal okamzity ban za 2 prispevky na prvni strane tohoto tematu. Takze se hadejte, placejte, ale takto, prosim, nelzete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Vubec jsem do teto diskuse nechtel zasahovat, protoze me nezajima, ale takhle otevrene lhat, to je moc. Muj kolega, ktery tu ted sedi vedle me - k4relB od tebe, anonymousi dostal okamzity ban za 2 prispevky na prvni strane tohoto tematu. Takze se hadejte, placejte, ale takto, prosim, nelzete. Nevim, na co si tu tvuj kolega hraje. Duvod banu jsem mu napsal - rozhodne to nebylo za posledni dva posty.. Ale kdyz to chces rozpitvavat, tak dobre. Ma je za vicenasobnou urazku moderatora, za spam, nevhodne vyjadrovani a par dalsich poruseni pravidel (tzn. vicenasobny prestupek = 6 bodu = ban) - duvod jsem do banu napsal. A proc ho dostal ted? Ted to je pouze pokracovani banu, po jeho preruseni (ne vsak anulovani) romenem, na zaklade dohody. Moc dobre vi, za co ho dostal predtim (muze byt rad, ze mu ho romeno na par dni zrusil a on tu mohl vesele dal spamovat a urazet), tak at si tu na nic nehraje. Nerikam, ze nebanuji. Banuji, ale kdyz je duvod. Vicenasobne urazeni a zjevne male IQ - a z toho plynouci nevhodne projevy - jsou duvodem. Jiny nazor ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Jen posledni offtopic: zes to udelal 10 vterin po techto 2 prispevcich, ktere jsem zminil. Do svedomi si vidis jen ty, jak rikam, me to nezajima. Jen aby ostatni vedli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Ban ho cekal stejne (rikam, ze to bylo jen preruseni puvodniho banu). Ze jsem mu ho dal chvili po jeho postu? Ano, to byla posledni kapka.. a vlastne mi tim i pripomnel, ze mu ten ban mam dat. Tak se sveho kolegy zeptej, jestli svedomi nejake ma i on. Kdyz na moderatora plive, nemuze se divit, ze na nej plivne i on. Nedrazdi hada bosou nohou... A take napisu neco, aby to useri videli - mrknete na me ost. posty. U mne je bezne na programu argumentovani a vyjadrovani svych nazoru. Velice casto nesouhlasim s ostatnimi - a ted se podivejte, jaci lide (stojici proti memu nazoru) byli zabanovani.. hmm? :lol: Pokud precijen najdete alespon jeden takovy pripad, podivejte se i na prispevky zabanovaneho - prijde vam jako normalne myslici clovek? edit: Jeste dve veci. Nejak ti tvoje teorie nevychazi uz jen treba v tomto topicu - kolik lidi melo rozdilny nazor? A pokud chces cokoliv namitat, sam by jsi se mel chovat dle pravidel - a treba ted pises dost OT (ze ted pisu i ja nech stranou - starej se o sebe) - a body ti stejne nedam, jako ve vetsine pripadech. Lidi jako ty mne ale stale vice a vice tlaci k tomu, abych nyl prisnejsi, jako ostatni modi. A druha vec - nechtel by to tu nekdo z modu locknout? Rekl bych, ze uz to zacina mit pramalo spolecneho s Aukrem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Tak jsem to tu precet.. to je debata, zpet ontopic ;) http://files.getdropbox.com/u/1334092/identita.JPG Prima clanek, ale v nem se preci ani slovem nezminuji o "kopii OP". Vidim tam napr kradez bankovnich uctu, jak to souvisi s touto debatou? tak konkrétně:http://www.znoj-tyden.cz/kronika.htm (příspěvek s fotkou chlapa) Tak jsem kouknul na prvni link s tim, ze asi bude nejzajimavejsi.. ale v nem se mluvi o panovi, ktery se prokazuje padelanymi doklady, nikoliv kopiemi OP z aukra.. To je preci neco naprosto jineho. A take napisu neco, aby to useri videli - mrknete na me ost. posty. U mne je bezne na programu argumentovani a vyjadrovani svych nazoru. Velice casto nesouhlasim s ostatnimi - a ted se podivejte, jaci lide (stojici proti memu nazoru) byli zabanovani.. hmm? Pokud precijen najdete alespon jeden takovy pripad, podivejte se i na prispevky zabanovaneho - prijde vam jako normalne myslici clovek? No tak jsem si vyhledal jeho prispevky (http://console-forum.net/search.php?searchid=3570577), co tu tedy psal a nevidim nic, co by ukazovalo, ze neni myslici clovek... Nebo to mela byt jen urazka nekoho kdo se nemuze branit? A pokud chces cokoliv namitat, sam by jsi se mel chovat dle pravidel - a treba ted pises dost OT (ze ted pisu i ja nech stranou - starej se o sebe) Ja s tim nezacal. Ale uz zacinam chapat.. Banu za naproste nic (jak vsichni vidi) se divit nebudu.. Cus a aukru cest ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Tak jsem to tu precet.. to je debata, zpet ontopic ;)Prima clanek, ale v nem se preci ani slovem nezminuji o "kopii OP". Vidim tam napr kradez bankovnich uctu, jak to souvisi s touto debatou? Tak jsem kouknul na prvni link s tim, ze asi bude nejzajimavejsi.. ale v nem se mluvi o panovi, ktery se prokazuje padelanymi doklady, nikoliv kopiemi OP z aukra.. To je preci neco naprosto jineho. No tak jsem si vyhledal jeho prispevky (http://console-forum.net/search.php?searchid=3570577), co tu tedy psal a nevidim nic, co by ukazovalo, ze neni myslici clovek... Nebo to mela byt jen urazka nekoho kdo se nemuze branit? Ja s tim nezacal. Ale uz zacinam chapat.. Banu za naproste nic (jak vsichni vidi) se divit nebudu.. Cus a aukru cest ;) Jasne, ze tam primo o "kopii OP" nepisi. Pisi tam ale o kradezi identity - ze OP patri k tve identite snad pochopi kazdy prumerny clovek. O jeho BANu nevis nic. Bylo to v sekci NDS. Spamy a urazky se (necekane) mazou. Kdybych k tomu mel opravneni, tak bych to klidne obnovil a jasne ukazal, za co ban ma. Ale jelikoz je to smazane (nebo v archivu) a ja k tomu nemam pristup, tak smula. Co "vsichni" vidi smudlo? A je videt, jak moc pekne lzes: 1) psal jsi, ze je to tvuj posledni OT zde, ze jsi vubec nechtel reagovat - tak prosimte.. nelzi, kdyz osocujes ostatni, pusobi to blbe a ty pak pusobis neduveryhodne ;) 2) Ze jsem zacal ja? O k4rlikovi jsi zacal s OT ty.. na teto strance, to uz si ani na toto nevzpominas? .. dle tve teorie by jsi mel mit ban - proc ho nemas? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Jelikoz v tvem prispevku vidim spoustu otazek a otazniku, ktere se ani jedna netykaji aukra, nebudu reagovat zde. Pokud chces opravdu neco vedet, napis mi PM, zde uz se budu bavit pouze o aukru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Nikoli pro Anonymous_e, ale pro uživatele, které zajímá problematika vyžadování kopie OP Aukrem. Přečtěte si nedílnou součást smluvního ujednání zde. Asi bych za hlavní a nejdůležitejší část považoval tuto: V případě, že existuje podezření, že ze strany Uživatele systému dochází k porušení právních předpisů (např. jím inzerované zboží neodpovídá reálnému stavu, jeho prodejem by mohla být ostatním Uživatelům způsobena škoda, nebo hrozí porušení práv k duševnímu a průmyslovému vlastnictví), je Aukro je oprávněno žádat od těchto Uživatelů systému kopii občanského průkazu. Tato kopie slouží výhradně k ověření totožnosti prodávajícího, přičemž totožnost je zjištěna z porovnání údajů o jménu, příjmení a adrese Uživatele, případně o jeho věku, pokud je tento údaj v systému zadán. V rámci vyžádání kopie občanského průkazu si Aukro od Uživatele vyžádá souhlas s uchováním kopie občanského průkazu po dobu, po níž jsou dány důvody, pro které byla kopie vyžádána. V případě, že je zjištěn soulad údajů dle občanského průkazu s údaji v systému, je Aukro povinno kopii občanského průkazu neprodleně ze systému odstranit. Aukro je oprávněno kopii občanského průkazu Uživatele ponechat v databázi, nesouhlasí-li údaje v občanském průkazu, nebo trvá-li dále podezření z porušení právních předpisů Uživatelem. Vznikne-li důvodné podezření, že Uživatel nabízí k prodeji předměty, neodpovídající popisu, nebo uvádí o sobě nebo o prodávaném zboží nepravdivé informace, čímž může poškodit Aukro nebo ostatní Uživatele, je Aukro oprávněno ponechat v systému uloženou kopii občanského průkazu tohoto Uživatele, v zájmu ochrany právem chráněných zájmů Aukra a třetích osob. A s ohledem na výše uvedené bych se nyní rád zeptal. Jaký je důvod Vašich obav, chováte-li se v souladu s pravidly, která jste Aukru odsouhlasili?? BTW, po mě Aukro kopii OP nikdy nepožadovalo a nepožaduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Metuji, jak už jsem řekl v příspěvcích předtím - já osobně jsem na Aukru nijak moc aktivní nebyl a proto to v klidu přežiju a nechám si účet odstavit. Jen by mě teda zajímalo, když mám jen pozitivní komentáře, s žádným prodejcem sem ještě neměl problém, tak jak je možné, že po mě chce Aukro kopii OP ? A jaký smysl má teda kontrola podle OP, když jí projde jen pár uživatelů ? V tom případě by ji měli pro kontrolu snad odeslat všichni, ne ? :) Můj závěr tedy je, že na Aukru končím, ale taky si dovedu představit prodejce jako je např. Simeto, že OP pošlou, protože jsou na Aukru hodně aktivní a prodávají/nakupují hodně věcí. Já se bez toho obejdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 nevim proc to stale resite i metuj i zuzkys myslim uznaji ze kradez identity existuje a existovat bude rozhodne si nemuzete byt na 100% jisti ze se s vasim OP nic nestane, pak je to vec kazdeho jak se rozhodne a jestli bude riskovat, ale myslim ze vetsina lidi bude spis opatrnejsi pac zrovna tady v ceske republice uz vubec neni vsechno zajistene tak jak by melo, tady vam zuzkys a metuj nikdo nerika at udaje neposkytujete ale klidne vam jednou zazvoni u dveri policie a vy po rozdani OP nekolika firmam ani nebudete vedet na koho si mate stezovat a Anonymous_ jak uz nazev napovida opravdu neni ochoten poskytovat nejake osobni info, coz bych ja kdybych mel obcanku take nebyl ochotny poskytnout a to je jak vypada nazor vetsiny EDIT: a snuzku pravnich kecu uhlazenych tak aby me to uklidnilo bych rozhodne nepovazoval za zaruku toho ze se moje potencialni OP nedostane k dalsim, tim nemyslim ze aukro mezi takove patri je to celkem seriozni web i presto bych po nekolika dnech dokazal takove prohlaseni sepsat i ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Tak jsem po obede chvili surfoval a nemuzu nic najit... Ale je tu spousta odborniku a otazka jednodussi nez minule: Na jake ukony staci cloveku v realnem zivote kopie obcanskeho prukazu? zatim mame: 1) vyplata vyhry v sazkove kancelari 2) autentizace na aukro.cz 3) ??? (Neberu v potaz nebezpeci, ze nekdo prevede kopii do barvy a zalije do folie, to uz si radsi ukradne original nekde.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Nejakou smlouvu uz jsi sepisoval? A vis co je treba, aby smlouva byla platna? Zjisti si to a pak zjistis, ze neni treba ani kopie OP, ale jen par udaju z OP :) Uz stop flame - uz nijak neresim, ze to je/neni (ne)bezpecne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 sem na aukru asi tri roky a vubec nic takovyho me nikdy neprislo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Nejakou smlouvu uz jsi sepisoval? A vis co je treba, aby smlouva byla platna? Zjisti si to a pak zjistis, ze neni treba ani kopie OP, ale jen par udaju z OP :)Uz stop flame - uz nijak neresim, ze to je/neni (ne)bezpecne.. tak ja se ptam na konkretni veci, to je flame? prosim o odpovedi, hlavne tedy ostatni, co o tom neco vedi.. smlouva je samozrejme o podpisu, ten muzes aukru zacernit pri vytvoreni kopie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 tak ja se ptam na konkretni veci, to je flame? prosim o odpovedi, hlavne tedy ostatni, co o tom neco vedi..smlouva je samozrejme o podpisu, ten muzes aukru zacernit pri vytvoreni kopie Neni jen o podpise - takze rikas, ze chces neco po ostatnich, co o tom neco vedi a pritom jsi ani zadnou smlouvu evidentne nepodepisoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Porad nechapu proc by se to nedalo upravit na PC???? Vzdit staci zmenit 2 cisla a uz to neni vase identita... Prace na 3 minuty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.