Anonymous_ Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Porad nechapu proc by se to nedalo upravit na PC???? Vzdit staci zmenit 2 cisla a uz to neni vase identita... Prace na 3 minuty.... To mi prijde jako jeden z nejrozumnejsich postu :) Je to pravda, imho nej reseni. Nechaji te tam a pritom jim nemusis davat ani cislo OP atp. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Neni jen o podpise - takze rikas, ze chces neco po ostatnich, co o tom neco vedi a pritom jsi ani zadnou smlouvu evidentne nepodepisoval :) uaaaaaaaaaa, proto se na to ptam, protoze to nevim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Porad nechapu proc by se to nedalo upravit na PC???? Vzdit staci zmenit 2 cisla a uz to neni vase identita... Prace na 3 minuty.... Protože až se čistě teoreticky zaplete uživatel s takto "vylepšenou" kopií OP do nějakého sporu s Aukrem, který se bude ve finální verzi řešit soudní cestou, bude velmi obtížné vysvětlit soudu původní záměr. Dokonce bych i řekl, že by soudce možná ani nemusel věřit, že nešlo o falšování úředního dokladu;-) Ale je-li to nejlepší řešení, pak směle do toho:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 @metuj, predem se nezlob, ze reaguji, ackoliv jsme to jiz vyresili. Jakmile/pokud mne o OP pozadaji, zkusim jim nejprve poslat "cenzurovanou OP" - k overeni veku preci cislo OP a rodne cislo nepotrebuji a pokud stacit nebude, tak nasledne tam hodim vlastni RC a cislo OP (samozrejme, aby korespondovalo s datem narozeni atp.).. Kdyztak dam vedet, jak to dopadlo, kdyz se tohoto reseni zastavam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Mluvite tu o vasi vyspelosti,samostatnosti,nezavislosti.... A pritom se hadate jak maly haranti na pisecku.... kdyby po tobě někdo takhle 'vyjel' tak se budeš bránit a myslím, že by to udělal každej, komu záleží na svojí cti ... a nedivil bych se kdyby jsi mi na tohle něco špatnýho odepsal, aspoň uvidíme jak velkej harant budeš ty (škoda, že sem to už napsal co?) úplně miluju, když se tady něco řeší a pak sem přijde někdo co o tom ví prdlajz a takhle to celý 'ukončí' a dělá, že sněd moudrost světa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 takže sem si trochu dopisoval s Aukrem a mám zde další zajímavý email Podle Obchodních podmínek, přílohy Ochrana osobních údajů, není uživatel povinen kopii občanského průkazu Aukru poskytnout, toto poskytnutí může odmítnout.V takovém případě je však Aukro oprávněno odstranit podezřelou nabídku ze systému, v rámci plnění svých povinností provozovatele služeb na internetu dle zák. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti. Váš Uživatelský účet byl zablokován v souladu s našimi Obchodními podmínkami bod: 12.1.112.1.1 Aukro je oprávněno odstoupit od Smlouvy, popř. pozastavit účet Uživatele, který podstatným způsobem porušil Smlouvu a tyto Obchodní podmínky, popř. právní předpisy anebo který svým jednáním poškozuje dobré jméno společnosti Aukro, případně u kterého má Aukro důvodné podezření, že má takový Uživatel v úmyslu svým jednáním způsobit třetím osobám škodu. V tom případě tedy nechápu důvod zablokování účtu... nic z toho jsem neporušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 kdyby po tobě někdo takhle 'vyjel' tak se budeš bránit a myslím, že by to udělal každej, komu záleží na svojí cti... a nedivil bych se kdyby jsi mi na tohle něco špatnýho odepsal, aspoň uvidíme jak velkej harant budeš ty (škoda, že sem to už napsal co?) úplně miluju, když se tady něco řeší a pak sem přijde někdo co o tom ví prdlajz a takhle to celý 'ukončí' a dělá, že sněd moudrost světa Protoze po precteni celyho topicu, mi prislo smesny ze to pisou lide 20+ a hadaj se jako kdyby nemeli zadnej nadhled nad veci (ktery by meli ve svem veku uz davno mit).... Kazdej ma svuj nazor a kazdej si ho bude obhajovat a po netu se malokdy stane aby nekdo nekoho presvedcil ze ten jeho nazor je lepsi.... Ne ja bych se nehadal.... Na moji cti mi zalezi jen mezi lidma co znam a kdyz si o mne bude rikat 100 useru z fora o hrach, ze sem pako? Snesu to, ale spis bych rekl ze vetsina by si rekla: ,,Ten je rozumnej, nechce se hadat kvuli hloupostem." Trochu FLAMU pro odlehceni atmosfery a muzete se zase hadat :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Protoze po precteni celyho topicu, mi prislo smesny ze to pisou lide 20+ a hadaj se jako kdyby nemeli zadnej nadhled nad veci (ktery by meli ve svem veku uz davno mit).... Kazdej ma svuj nazor a kazdej si ho bude obhajovat a po netu se malokdy stane aby nekdo nekoho presvedcil ze ten jeho nazor je lepsi.... Ne ja bych se nehadal.... Na moji cti mi zalezi jen mezi lidma co znam a kdyz si o mne bude rikat 100 useru z fora o hrach, ze sem pako? Snesu to, ale spis bych rekl ze vetsina by si rekla: ,,Ten je rozumnej, nechce se hadat kvuli hloupostem." Trochu FLAMU pro odlehceni atmosfery a muzete se zase hadat :ziped: A ted jedes OT a hadas se ty :) .. jinak kdo rika, ze se tu nekdo hadal - zde se pouze diskutuje a predavani a obhajoba argumentu patri do diskuse :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 ja se nehadal jen jsem podaval vysvetleni.... ale OT to bylo to jo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 takže sem si trochu dopisoval s Aukrem a mám zde další zajímavý emailPodle Obchodních podmínek, přílohy Ochrana osobních údajů, není uživatel povinen kopii občanského průkazu Aukru poskytnout, toto poskytnutí může odmítnout. V takovém případě je však Aukro oprávněno odstranit podezřelou nabídku ze systému, v rámci plnění svých povinností provozovatele služeb na internetu dle zák. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti. Quote: Váš Uživatelský účet byl zablokován v souladu s našimi Obchodními podmínkami bod: 12.1.1 12.1.1 Aukro je oprávněno odstoupit od Smlouvy, popř. pozastavit účet Uživatele, který podstatným způsobem porušil Smlouvu a tyto Obchodní podmínky, popř. právní předpisy anebo který svým jednáním poškozuje dobré jméno společnosti Aukro, případně u kterého má Aukro důvodné podezření, že má takový Uživatel v úmyslu svým jednáním způsobit třetím osobám škodu. V tom případě tedy nechápu důvod zablokování účtu... nic z toho jsem neporušil nj presne jak sem rikal sicee tam maj haldu kecu kterou nikdo ani necte ale kdyz chtej muzou si delat cokoliv takze proc bych jim pak mel verit nezneuziti kdyz pak muzou rict ze podle odstavce 30.12.8b) ma aukro povinost v pripade zaslani OP poskytnout tuto kopii teroristum a naslednym pouzitim teto kopie v pasmu Gazy za ucelem overeni totoznosti a myslim ze po tedle krocich nebude mit aukro rado tolik lidi ze naprosto ztroskota metuj: kdyz nebudu blbec tak nebudu na aukru delat volovinky a budu zit pod falesnym OP a jeste neco dyt aukro se prece zavazalo ze muj OP neposkytne nikomu dalsimu??? slouzi snad jen k overeni veku, takze by se samo provinilo teda pokud tam nahodou nemaji odstavec 30.12.8c) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 hustokozlik: na tom něco bude-to mě nenapadlo :) metuji, co ty na to? A marně hledám, jestli oskenování op a pozměnění některých údajů (stále jen v digitální podobě) je možné brát za falšování nějakého úředního dokladu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 2shai tan:podle meho pravniho nazoru kopie uredniho dokladu v elektronicke podobe neni urednim dokladem...proc?Protoze uredni doklad na sobe nese i ruzne ochranne prvky a tohle elektronick kopie nesplnuje... Proc nechci dat kopii uredniho dokladu s osobnimi a velmi citlivymi udaji firme typu aukro? Jeji obchodni podminky jsou velmi vagni a definovany tak aby si je mohla vylozit tak aby to bylo vzdy pro ni vyhodne. Operatori aukra maji temer neomezene pravomoci a obecne se s nimi nedoporucuje prit se... Po me nic nechteji ale pokud by takovy pozadavek byl tak jim proste nevyhovim nebo si necham uredne overit napriklad u notare svou zpusobilost k pravnim ukonum... Navic bych vsem doporucil precist si zakon o ochrane osobnich udaju a posleze se aukra dotazal zda splnuje podminky dane zakonem... Napr: Správce je povinen a) stanovit účel, k němuž mají být osobní údaje zpracovány, b) stanovit prostředky a způsob zpracování osobních údajů, § 9 Citlivé údaje Citlivé údaje je možné zpracovávat, jen jestliže a) subjekt údajů dal ke zpracování výslovný souhlas. Subjekt údajů musí být při udělení souhlasu informován o tom, pro jaký účel zpracování a k jakým osobním údajům je souhlas dáván, jakému správci a na jaké období. Existenci souhlasu subjektu údajů se zpracováním osobních údajů musí být správce schopen prokázat po celou dobu zpracování. Správce je povinen předem subjekt údajů poučit o jeho právech podle § 12 a 21, § 11 (1) Správce je při shromažďování osobních údajů povinen subjekt údajů informovat o tom, v jakém rozsahu a pro jaký účel budou osobní údaje zpracovány, kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat a komu mohou být osobní údaje zpřístupněny, nejsou-li subjektu údajů tyto informace již známy. Správce musí subjekt údajů informovat o jeho právu přístupu k osobním údajům, právu na opravu osobních údajů, jakož i o dalších právech stanovených v § 21. § 16 Oznamovací povinnost (1) Ten, kdo hodlá jako správce zpracovávat osobní údaje nebo změnit registrované zpracování podle tohoto zákona, s výjimkou zpracování uvedených v § 18, je povinen tuto skutečnost písemně oznámit Úřadu před zpracováváním osobních údajů. (2) Oznámení musí obsahovat tyto informace: a) identifikační údaje správce, u fyzické osoby, která není podnikatelem, jméno, popřípadě jména, příjmení, datum narození a adresu místa trvalého pobytu, u jiných subjektů obchodní firmu nebo název, sídlo a identifikační číslo, pokud bylo přiděleno, a jméno, popřípadě jména, a příjmení osob, které jsou jejich statutárními zástupci, b) účel nebo účely zpracování, c) kategorie subjektů údajů a osobních údajů, které se těchto subjektů týkají, d) zdroje osobních údajů, e) popis způsobu zpracování osobních údajů, f) místo nebo místa zpracování osobních údajů, g) příjemce nebo kategorie příjemců, h) předpokládaná předání osobních údajů do jiných států, i) popis opatření k zajištění ochrany osobních údajů podle § 13. (3) Obsahuje-li oznámení všechny náležitosti podle odstavce 2 a není-li zahájeno řízení podle § 17 odst. 1, lze po uplynutí lhůty 30 dnů ode dne doručení oznámení zahájit zpracování osobních údajů. Úřad v takovém případě zapíše informace uvedené v oznámení do registru. (4) Neobsahuje-li oznámení všechny náležitosti podle odstavce 2, Úřad neprodleně zašle oznamovateli výzvu, v níž upozorní na chybějící nebo nedostatečné informace a stanoví lhůtu k doplnění oznámení. V případě doplnění oznámení začíná běžet lhůta podle odstavce 3 dnem doručení doplnění oznámení. V případě, že Úřad neobdrží doplnění oznámení ve stanovené lhůtě, nahlíží na učiněné oznámení tak, jako by nebylo podáno. (5) O provedení registrace vydá Úřad na žádost správce osvědčení, které obsahuje datum vyhotovení, číslo jednací, jméno, příjmení a podpis osoby, která osvědčení vydala, otisk úředního razítka, identifikační údaje správce a účel zpracování. (6) Na postup Úřadu podle odstavců 1 až 5 se nevztahuje správní ř ád. a jen na okraj k uzivatelce Zuzkis: Pobavila me slecna vysokoskolacka ktera na potkani rozdava kopie svych osobnich dokladu snad uplne kazdymu a jeste ma jako studentka dve hypoteky... Tise ji zavidim ze si tohle muze dovolit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.