riddle Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 to by me taky zajimalo... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 v EW meli starter pack POUZE v pondeli 27.09. a i tak to meli vyprodany, treba na me se uz nedostalo. plati to tedy pro prahu, nevim jak v jinych castech republiky. kazdopadne uz vcera kolem 17:00 to nebylo v cele praze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Chci se zeptat, když tady píšete že kamera špatně drží na TV, je možné jí postavit i pod TV k podstavci? Dá se nějak natáčet, nebo jak jste vyřešili uchycení, díky za názory. to ja to vyresil takto, koupil sem primo stojanek na kameru za nejakejch 150,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veslik Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 vcera jsem byl v elektroworldu pro starterpack a beznadějně vyprodáno :/ Jdu hledat obchod s nějakou rozumnou cenou. MichalCZE - kde jsi koupil ten stojánek? To je dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 vcera jsem byl v elektroworldu pro starterpack a beznadějně vyprodáno :/ Jdu hledat obchod s nějakou rozumnou cenou.MichalCZE - kde jsi koupil ten stojánek? To je dobrý :) tak já ho třeba koupil na ebay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Ty zbraně na move sou suprově udělaný, ale už trochu přehnaný :D. Ale třeba ten Deagle, spojenej s sub controllerem vypadá skvěle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veslik Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Na ebay?? Ted jsem koukal, ceny jako tady 1300kc plus postovny, takze nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceMsnsCZ Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Mohu potvrdit. Dostal jsem se do Electrowordu bohužel až večer a bylo vyprodáno. Týpek, co to tam šéfoval, tvrdil, že se ráno vytvořila fronta a za chvilku byl veškerý starter pack fuč. Takže smolík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 aha :/ tak to je marny ja ani do prahy nemel sajnu .. no nic budu si muset koupit dasli move za 899 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 vcera jsem byl v elektroworldu pro starterpack a beznadějně vyprodáno :/ Jdu hledat obchod s nějakou rozumnou cenou.MichalCZE - kde jsi koupil ten stojánek? To je dobrý :) koupil sem zde, jen ten obrazek co je na strankach je asi ilustracni, jinak na televizi (LCD) to drzi bez problemu http://www.thehut.com/games/games-accessories/playstation-move-eye-cam-clip/10226428.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinisek Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 já byl u nás v budějcích po desátej ráno a koupil sem rovnou dva startery:) a ještě odpo mi psali z infa, že maj furt sedm kusů. A pařim sports champion a je to dokonalý, akorát mě už bolí celý tělo. Hráli sme i s kámošem a to je teprv zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Ve zlicine v EW jich maj dost za 999,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djdawe2008 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Zdravim, tak jsem si to vše dnes objednal z internetového obchodu http://www.gamepower.cz (Starter Pack Move a Sports Champions full game) a z http://www.sonyobchod.cz (druhý pohybový ovladač, navigační ovladač a nabíječka ovladačů) ... tady ten komplet vyšel nejlevnějš co sem zjistil ... možná někdo bude šikovnější a ještě třebys ušetří ;) Celkově i s poštovným to vyšlo na 4300kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Zdravim,tak jsem si to vše dnes objednal z internetového obchodu http://www.gamepower.cz (Starter Pack Move a Sports Champions full game) a z http://www.sonyobchod.cz (druhý pohybový ovladač, navigační ovladač a nabíječka ovladačů) ... tady ten komplet vyšel nejlevnějš co sem zjistil ... možná někdo bude šikovnější a ještě třebys ušetří ;) Celkově i s poštovným to vyšlo na 4300kč Mě to dnes z Gamepower přišlo a vše OK (Starterpack s demo diskem + Sports Champions = vč pošty 1800,-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Prosím kde seženu move nejlevněji nejlépe kdekoliv ve světě, zatím se mi nejlépe povedlo na ebay za zhruba 800 kč včetně pošty do čr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Chtel bych se zeptat , koupil jsem move starter pack a tiger woods 2011. Jen nevim , je možné aby z jedním move ovladačem hrály dva hráči?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Chtel bych se zeptat , koupil jsem move starter pack a tiger woods 2011. Jen nevim , je možné aby z jedním move ovladačem hrály dva hráči?? Mělo by, kdyžtak si vyměnítě ovladač mezi sebou, mrkni do nastavení Nemám to,tak ti neporadím přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Ted uz jen doufam ze na ps move vyjde hra raving rabbids a budu nejspokojenější člověk je to neskutecna hra.. A ete by mohli vyjít sports champions dva.. Chybi mi sporty jako golf.. Nejakej trapnější box, basseball a bowling proste tak jak to meli na wii aby to bylo casual a nemusel si jak v tiger woodsovi pul hodiny nastavovat hru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Bowling máš přeci už na PSN (teď nvm jméno, dostal patch) Zbytek bych bral taky, ale spíš bych bral možnost hraní třeba pince apod po netu, to by bylo špičkový (odezvu má Move stejnou jako DS3, tzn bez prodlev) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 no jo ale tak nevim sports champions sem sehnal za 490 a ten bowling z PSN bude beztak za polovinu ceny a at pocitam jak chci tak v bowlingu bude jenom bowling a kdybych rozpulil sports champions tak tam mas hned 3 discipliny tak sem to myslel .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Včera jsem si chtěl zkusit move na golf Tiger Woods 2011. Stahnul jsem demo, ale jak to vypada tak demo move ovladač nepodporuje. Potvrdíte mi to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Včera jsem si chtěl zkusit move na golf Tiger Woods 2011. Stahnul jsem demo, ale jak to vypada tak demo move ovladač nepodporuje. Potvrdíte mi to někdo? Demo move podporuje , spust hru do menu , pak dej new game nebo jak to tam je , vyber si golfisty a kdyz das spustit tak se ti jeste objevi menu s ovladaci. V prvni kolonce nasta DS a v druhe zapnes move.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Demo move podporuje , spust hru do menu , pak dej new game nebo jak to tam je , vyber si golfisty a kdyz das spustit tak se ti jeste objevi menu s ovladaci. V prvni kolonce nasta DS a v druhe zapnes move.... Tak sem z toho nějakej tumpachovej :-) Když se podívám do game controls tak tam žádná volba na zapnutí move ovladače není. Po spuštění se mi žádné menu s ovladači neukazuje :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Mě to sice Move do hry přidá, a funguje, ale nemůžu odpálit. Ať dělám, co dělám, mačkám co chci, asi si nemáchnu. Jde tedy Sports Champions po netu? plus, nevíte jaké rozdíly jsou mezi Move edition a klasickou verzí EyePet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Mě to sice Move do hry přidá, a funguje, ale nemůžu odpálit. Ať dělám, co dělám, mačkám co chci, asi si nemáchnu.Jde tedy Sports Champions po netu? plus, nevíte jaké rozdíly jsou mezi Move edition a klasickou verzí EyePet? Sports Champions online nejde. Možná v budoucnu, spekuluje se o tom. Rozdíl je v tom, že u move edice ovládáš zvířátko move ovladačem a je to o neco přesnější než u normální edice, kde ho ovládáš pouze rukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.