riddle Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Ahoj, nevim ale obavam se aby jsi tam nemel jen to demo. Nekdo na aukru prodaval Move starter pack z teto edice a psal tam pouze s demo diskem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Ještě prosím jeden dotaz. Dá se navigačním ovladačem http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=42513 ovládat klasické hry, např. Mafia 2. Jde mi o to, pokud budu mít MOVE ovladače, abych nemusel ještě kupovat Dualshock 3. Nebo je Dualshock na klasické hry potřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Ještě prosím jeden dotaz. Dá se navigačním ovladačem http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=42513 ovládat klasické hry, např. Mafia 2. Jde mi o to, pokud budu mít MOVE ovladače, abych nemusel ještě kupovat Dualshock 3. Nebo je Dualshock na klasické hry potřeba? Pokud se nepletu, základní výbavou každé PS3 je ovladač, move je na hry vyvinuté přímo pro tento typ ovladače. Pokud nemá podporu musíš použít normální gamepad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chabroZz Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 chlapi, v tom start packu je jeden ovladac a jedna kamera a to demo,ale na videiich jsem videl vzdy hrat minimalne se dvouma...co se da zvladnout s jednim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Doufám že se dočkáme nějaký MOVE verze GOW ^^ chlapi, v tom start packu je jeden ovladac a jedna kamera a to demo,ale na videiich jsem videl vzdy hrat minimalne se dvouma...co se da zvladnout s jednim? Na všechny (minimálně dosud vydané) MOVE hry ti stačí jeden "lolipop". Např. ve Sports Champions ti pro gladiátorskou arénu nebo lukostřelbu stačí jeden, ale se dvouma je zážitek mnohem lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Podle me jedina hra kde budes potrebovat dva move ovladace bude the Fight.... ale ta myslim jeste nevysla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Nemyslim si že bude bezpodmínečně vyžadovat dva ovladače, ale bez nich to bude asi dost nahovno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Jsou na nějakým jiným PSN než evropským i jiný dema ze sportu než jen ping pong a ten golf s frisbee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Nejspíš bude buď vyžadovat oba, nebo budu třeba stistknutím T ovládat druhou ruku (a zrcadlově se to převrátí samo) ale to by bylo k ničemu Lazyman: Ne, je to stejné demo řekl bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 No nic tak budu muset koupit sports championship celou hru jen bych se chtěl zeptat kde to bylo za ty 400kč už to nemůžu najít ten odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Tady to mas http://www.gamepower.cz/produkty/playstation-3/hry/sports-champions-ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Kdoví ale, kdy to skladem budou mít, už to sleduji pár dní:), kdyby někdo našel tuto hru za obdobně dobrou cenu, tak prosím dejte link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ege Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 http://www.gamepower.cz/produkty/playstation-3/hry/sports-champions-ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buldog Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Chlapy, zajímalo by mě, jestli někdo z Vás byl na některý z předváděcích akcí playstation move a jestli v obchodě ve kterém se to koná nemají playstation move starter pack za nějakou zaváděcí nebo akční cenu. Kámoš se mě na to ptá, protože příští týden je to v Plzni - myslím že v Olympii v Sony centru. Díky za poznatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 chlapi, v tom start packu je jeden ovladac a jedna kamera a to demo,ale na videiich jsem videl vzdy hrat minimalne se dvouma...co se da zvladnout s jednim? Navigacny ovladac (na pohyb - chodza, beh) si musis k PS Move dokupit. Vyssie uz o tom pise LuFa. http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=42513 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 no určitě bude potřeba navigační ovladač u Resident Evil 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 no určitě bude potřeba navigační ovladač u Resident Evil 5 U vsetkych, kde sa ovlada pohyb (chodza, beh) - na to je potrebny joystick. Takze SOCOM, Killzone 3 atd atd. Mam k PS Move pozitivny vztah, aj ked mam iba X360, pretoze strielacky budu asi fajn ovladat pomocou PS Move. To mi pride ako mys pri PC, nie mierenie joystickom na gamepade. Na X360 bude Kinect iba pre jednoduche detske hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 U vsetkych, kde sa ovlada pohyb (chodza, beh) - na to je potrebny joystick. Takze SOCOM, Killzone 3 atd atd.Mam k PS Move pozitivny vztah, aj ked mam iba X360, pretoze strielacky budu asi fajn ovladat pomocou PS Move. To mi pride ako mys pri PC, nie mierenie joystickom na gamepade. Na X360 bude Kinect iba pre jednoduche detske hry. Viděl jsem krásný video, kde tuším Halo ovládal pomocí Kinectu, bylo to sice trochu zvláštní, ale přesné, a myslím že i propracované (meelee máchutím...), s bylo to dost zajímavé, i když s Movem to bude asi stejně lepší (univerzálnější). Mimo to, postačí vám DS3 nebo Sixaxis, Navigační není povinný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Viděl jsem krásný video, kde tuším Halo ovládal pomocí Kinectu, bylo to sice trochu zvláštní, ale přesné, a myslím že i propracované (meelee máchutím...), Halo? FPS ovladane cisto Kinectom? Nieco som prehliadol, alebo ty si zle videl, resp. to bol fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Bylo to dělané jako reklama, žádné video z výstavy apod. http://www.youtube.com/watch?v=GYKugUKaU74 Když na to koukám znova, vypadá to divně no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 kinect bude proti move s hrama podleme na stiru paci na kinect budou akorat tak zavody a toho harryho pottera na kinect tak mi to prislo divny jinak move pujde pouzit i ve strileckach v zavodech asi moc ne ale ruzne bojovky aj to sorrcery vypada dobre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Bylo to dělané jako reklama, žádné video z výstavy apod.http://www.youtube.com/watch?v=GYKugUKaU74 Když na to koukám znova, vypadá to divně no :D Ja to berem ako zbozne zelanie, ale realne to vobec nevidim. Ten pohyb je bez joysticku nemyslitelny! Na FPS a strielacky v tretej osobe, adventury, proste kde je ten pohyb ovladanej postavy potrebny, tak je Kinect uplna fraska, jedine ako pridavne ovladanie ku gamepadu, ale na to stacia aj tlacidla na gamepade. A navyse saskovanie pred obrazovkou, ktora je pri pohlade v stoji trosku z uhla :D To aby si obrazovky dvihali do vysky oci a potom ked si sadnu, tak naspat dole. Mne pride Kinect na hranie v panelakoch trochu odveci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Jake jsou omezeni hry stolni tenis na demo disku, co je prilozen ke starterpacku oproti plne hre Sports champinoship? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Jake jsou omezeni hry stolni tenis na demo disku, co je prilozen ke starterpacku oproti plne hre Sports champinoship? Máš tam pouze dvě kola, nebo-li dva soupeře. Můžeš hrát coop ve dvou na jedné tv, kolikrát chceš (oboje). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Jak vypadaji ty zamcene postavicky ve sports champions.. ja se zatim dohral jen k tomu robotovi v ping pongu .. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.