NewX4 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Zkus oddelat tu tecku co mas za net ...... btw muj new sig : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 http://planetrenders.net/ todle si zkopči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 nefunguje porad ta sama hlaska :( jinak neznáte nějakou jinou stránku s renderama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 www.deviantart.com Zkus si vypnout cookies a další ty sračky EDIT : nová práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 james cole_ v1_ v2_ v3_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Promiň ale mě se to nelíbí .... .... James Cole xD .... borec dobry ale sig nic moc ta hlava mi přijde jak kdyby Useklá :D . měl si tam nechat i trochu těla ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Cartman , poslal by si mi stock please ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Dark -> myslim ze to Cart delal pro RazZera :D .. on chtel udelat sig z tohoto obrazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 X4:neitiri dobrá ;) ale zkus to trochu zkomponovat Cart: do X4 se nenavážim,co to kecáš? :lol: k tvymu sigu s witchem: nevidim moc změnu od stocku....jen kontrast a světlo uprostřed ;) Nepster: divná velikost tý hlavy.....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 velikost je uplně normální :D ještě jeden pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 james cole_v1_ v2_ v3_ to není james cole,to je kapitán láska! xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 carte mě se ten tvuj wich moc nelíbí...přijde mi to takový obyčejný...sry to není james cole,to je kapitán láska! xD je to P.H.A.T. :dozey: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 carte mě se ten tvuj wich moc nelíbí...přijde mi to takový obyčejný...sry je to phat :dozey: xD P.H.A.T. když už :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 P.H.A.T. když už :D Nemyslis ze si trochu :offtopic: .... ? .. btw : ten Cole ma moc velkou hlavu :D .... zkus to trochu zmenšit at tam de videt i tělo ... takto to vypadá fakt divně ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ježiš tak je to divně vyfocený :D (http://www.radiospin.cz/_upload/flash/jamescole.jpg) předělávat to už nebu..mě se to líbí a jen kvuli tomu že má velkou hlavu..... :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Kenny jinak planet renders u nas nejde ani u brachy na ntb takze nevim co ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Me jde : http://planetrenders.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Sobotní nuda a pár hodin práce :) je to jen lepeni a retuš na VT sem se ucil pracovat s PS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 celkem pekny ale dal bych jiny pozadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 mě se to teda moc nelíbí..ani jedno... sry.. jinak mě taky plane trenders nejde.. x( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 N,E,P,S,T,3,R, xD ... tak se vy**r na planetrenders a delej si rendery sam ...... k tom VT .... na lepenku celkem slabé ... sry .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 z renderu jsem dělal jen 2x...z toho jednou cfg :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 velikost je uplně normální :D ještě jeden pokus hodně dobrý ;) líbí se mi to "bublinový" C4D :D taky mi nefunguje planetrenders.net a docela mě to sere,hlavně kvuli C4Dčkám...potřeboval bych obměnit svojí zbírku :D rendery postav nepoužívám,takže to je jedno,ale C4D si nevyrobim :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 nepster nepouzil si tendle C4D? http://img.tutorials.cz/ferda/10_efekty/8_44.png jinak asi jeste lepsi nez ten la4 jinak co rikate na ten muj podpis s kennym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.