YaKuZa1468623731 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2010 Mě se to docela libi Citovat
Cartman182 Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 3, 2010 X4 - Konečně si začal dělat jiný styl, a k těmto sigům nemám výtku Yakuza - ta spirála a typo se tam vůbec nehodí Citovat
Kubi.90 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2010 Yakuza kdyby něco tak to je Kisame a né Zabuza :D ale to je detajl :D :D :D Citovat
KukiCZ Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 Čus právě začínám s grafikou v Adobe Photoshop CS5 a chtěl bych se od vás něco naučit nic o tom nevím jenom sem dřív ve škole dělal vektorovou grafiku.Díky Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 Kubi,90 jj vim :D Ale oni vypadaj tak stejne ze sem se prepsal Citovat
NewX4 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 X4 - Konečně si začal dělat jiný styl, a k těmto sigům nemám výtkuYakuza - ta spirála a typo se tam vůbec nehodí :D Teď je řada na tobě :) Citovat
playerPS Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 NewX4: Jak uz jsem ti psal God of War se mi libi :) Cart: Crysis 2 se mi taky libi, jenom trosku barvy sladit, ma to pekny flow Yakuza: Je to takovy ... divny, ta cara to neobmotava cely - vlevo dole, typo se mi nelibi. + Alicia Keys (ze je stock LQ jsem si vsimnul asi v pulce sigu :() Citovat
Negto Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 Dlouho jsem PS neměl zapnutý a tak to dopadlo ... Citovat
NewX4 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 PlayerPS ..... nevím proč ale hodně mi to připomíná předešlou Pookyho práci .... celkem faj ... ale typo se mi ani trochu nelíbí Citovat
Mock Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 Teď sem neměl pár dní čas na PS .. tak jsem něco zkusil já v PS nepracuji denně někdy ani ne týdně takže nejsu žádný dobrý.. Citovat
stevens129 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 Prosím neudělal by mi někdo tady něco na airsoftové téma ? s napísem steve ? prosím ještě dnes ale credits už bohužel nejsou takže za to dam jen thx Citovat
playerPS Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2010 X4: thanks, je to mozny, ale vubec jsem se pri delani sigu na ni nedival, takze jsem to nejak nekopiroval, jen jsem zkousel pouzivat fractaly :) a barevne je sladit + se mi zrovna fialova tam libila a typo to se mi snad nikdy nepovede :D Citovat
playerPS Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 Negto: Určitě lepší než to minule :-) ORC Citovat
Pooky Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 ORc se mi dost líbí jen ty barvy jsou takové vybledlé a to typo mi nějak nesedí ale je dobrý :-) Good Work :-) Citovat
nepster Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 x4 - gr8! x) player - jak si můžeš nevšimnout že je stock lq?! jinak u orca se mi nelíbí jen typo jinak fajnéééé.. Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 negto & player: libi se mi to :) only for player: s tim typem souhlasim s nepsem :) (mozna by i malynko pomohlo/stacilo dat o par procent nize kryti ;) jinak pekny :) btw: po tejdnu u more jsem zkusil takovou kravinku ^-^ xD doufam ze to moc neschytam :-[ :'( Citovat
Guest LaYer Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 negto pouzivej i jiny pisma ;) jinak povedený Citovat
playerPS Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 Nepster: no ja to nejak nevnimal :D trosku jsem ji zostril a potom mi to prislo v pohode Jokeman: libi se mi to, az na tu prohlednou cast vlevo a tu velikost :) to uz je moc, to je vetsi i nez tapeta na PSP, ale libi se mi typo :) S typem u orca neco zkusim, tohle uz je zmeneny, hral jsem si s tim asi 45 minut a porad se mi nejak nezda :( Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 sem to trochu zmensil a dal bilej ramik.. :D btw: diky za komentar :) Citovat
playerPS Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 Snad je typo lepší: Edit: njn :D, uz na to kaslu Citovat
Negto Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 Jokeman .... Docela nice, hodně se mi to líbí :love: Player .... Máš to taktéž moc pěkné, ale něco mi na tom písmu nesedne, ale nevím co :lol: .... Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 negto: thx player : to typo je PORAD STEJNY :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.