Bunny1468622758 Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 čus lidi, scháním nákou hru která se podobá třeba Crysis, ale to jestli nebude, tak jakou koliv fps střílečku, ale nesmí to být za doby válečný, jako např. medal,cod atd... musí to být fps a samozdřejmě na psp...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Simulator loveni Cabela's Legendary Adventures, i kdyz to se Crysis podoba ze vsech FPS asi nejmene. Kdyby ti nevadila hra z pohledu 3. osoby tak urcite Pursuit force, je to i v ceskym dabingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkaz Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 omg davidv..ty ses upe mimo :D ...a ty bunny... zkus coded arms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Simulator loveni Cabela's Legendary Adventures, i kdyz to se Crysis podoba ze vsech FPS asi nejmene. Kdyby ti nevadila hra z pohledu 3. osoby tak urcite Pursuit force, je to i v ceskym dabingu. Cabela's Legendary Adventures jsem už hrál, moc povedená hra a Pursuit force taky znám a hrál jsem to,ale nevádí, díky za tip:) tak jsem se teď koukal po FPS strílečkách a moc jich neni...:cry:našel jsem jen Medal of honor,CoD,King Kong,Rainbow six:vegas,Coded arms a Legendary adventures... Jsou ještě náké jiné FPS hry na psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Cabellas vyšly asi 3 verze, Možná je FPS eště Ghost Recon a určitě je Star Wars Battlefront. Jinak http://www.gamefaqs.com/portable/psp/cat_79.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Cabellas vyšly asi 3 verze, Možná je FPS eště Ghost Recon a určitě je Star Wars Battlefront. Jinak http://www.gamefaqs.com/portable/psp/cat_79.html dík za seznam, ale pokud jsem to dobre pochopil, tak je to seznam psp her co jsou fps, ale napr. Battlefield na PSP nejsou...:roll:nebo snad jsou?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 dík za seznam, ale pokud jsem to dobre pochopil, tak je to seznam psp her co jsou fps, ale napr. Battlefield na PSP nejsou...:roll:nebo snad jsou?:) jsou tam i ty které ještě nevyšli pokud sis nevšiml :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 jsou tam i ty které ještě nevyšli pokud sis nevšiml :roll: já sem ale blbec...:)tak to promin, to mě nenapadlo...:)možná to tam je napsaný, já nevim, protože neumim anglicky, ale kdy to asi tak vyjde, ví se to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Resistance retribution Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Resistance retribution Resistance retribution neni FPS...:)jinak díky...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 medal of honor heroes 1,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 já sem ale blbec...:)tak to promin, to mě nenapadlo...:)možná to tam je napsaný, já nevim, protože neumim anglicky, ale kdy to asi tak vyjde, ví se to? stane se ;) ... battlefield 2 na psp měl vyjít už dávno ale nějak se to prostě nehýbe ... možná to nakonec vyjde jako GTčko ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 medal of honor heroes 1,2 jde videt, jak si pozorně čteš, co jsem psal v prvním příspěvku...:)píšu tam,že nechci FPS střílečky z 1. nebo 2. světový války jako např. Medal, CoD...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Resistance retribution neni FPS...:)jinak díky...:) ajo to je z třetí osoby , sry :D ... ale stejně si to můžeš zahrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Já teď hraji PSX One konverzi Alien Ressurection CZ (Nemá to ani 200MB) a jsem maximálně spokojený.Jednak vše co se týká vetřelců žeru a hlavně FPS Sřílečka z vlastního pohledu na PSP stále tak nějak chybí....nejblíž je ResistanceRetribution ale tam vidíte stejně jako u MoH AA postavě záda a ovládání je dost komplikované...tady si vystačíte se směrovými šipkami jako u PSX a je klid.grafika je dobrá rychlá (tak 60fps) to samé zvuky...hra je mj. v češtině tedy čeké titulky,ještě se chystám na Quake2 a budu spokojený.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modlany Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 A co Resistance:Resturbia??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 A co Resistance:Resturbia??? FPS = First Person Shooter = Střílečka z první osoby = vidíš jen zbraň resistance je ze 3osoby = vidíš postavu před sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K1ll3rm4n Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Jak psal Bulicek, zkus najit nějake FPS hry na Playstation 1... z dalsich fps treba starsi DOOM nebo duke nukem... a ve star wars battlefront 2 muzes prepnout do pohledu z 1. osoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 coded arms,cod,moh 1,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 brothers in arms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.