Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FPS střílečka


Bunny1468622758

Recommended Posts

čus lidi, scháním nákou hru která se podobá třeba Crysis, ale to jestli nebude, tak jakou koliv fps střílečku, ale nesmí to být za doby válečný, jako např. medal,cod atd... musí to být fps a samozdřejmě na psp...:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Simulator loveni Cabela's Legendary Adventures, i kdyz to se Crysis podoba ze vsech FPS asi nejmene. Kdyby ti nevadila hra z pohledu 3. osoby tak urcite Pursuit force, je to i v ceskym dabingu.

Cabela's Legendary Adventures jsem už hrál, moc povedená hra a Pursuit force taky znám a hrál jsem to,ale nevádí, díky za tip:)

tak jsem se teď koukal po FPS strílečkách a moc jich neni...:cry:našel jsem jen Medal of honor,CoD,King Kong,Rainbow six:vegas,Coded arms a Legendary adventures... Jsou ještě náké jiné FPS hry na psp?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cabellas vyšly asi 3 verze, Možná je FPS eště Ghost Recon a určitě je Star Wars Battlefront. Jinak http://www.gamefaqs.com/portable/psp/cat_79.html

dík za seznam, ale pokud jsem to dobre pochopil, tak je to seznam psp her co jsou fps, ale napr. Battlefield na PSP nejsou...:roll:nebo snad jsou?:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já sem ale blbec...:)tak to promin, to mě nenapadlo...:)možná to tam je napsaný, já nevim, protože neumim anglicky, ale kdy to asi tak vyjde, ví se to?

stane se ;) ... battlefield 2 na psp měl vyjít už dávno ale nějak se to prostě nehýbe ... možná to nakonec vyjde jako GTčko ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teď hraji PSX One konverzi Alien Ressurection CZ (Nemá to ani 200MB) a jsem maximálně spokojený.Jednak vše co se týká vetřelců žeru a hlavně FPS Sřílečka z vlastního pohledu na PSP stále tak nějak chybí....nejblíž je ResistanceRetribution ale tam vidíte stejně jako u MoH AA postavě záda a ovládání je dost komplikované...tady si vystačíte se směrovými šipkami jako u PSX a je klid.grafika je dobrá rychlá (tak 60fps) to samé zvuky...hra je mj. v češtině tedy čeké titulky,ještě se chystám na Quake2 a budu spokojený.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu