Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 344
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
tak tohle je nejvetsi blbost co sem kdy slysel... v tom pripade zadna hra neni FULL... je to jen DEMO kdyz vychazi stale updaty?:blink:

to neni ani demo, ani hra.... je to stale se rozsirujici aplikace! :?

edit:* to si jako myslíš, že vydají HOME s pár místnostma a budou na to vyloženě srát? :D Určitě se postupem času budou vytvářet nové prostory atd..

Odesláno
to neni ani demo, ani hra.... je to stale se rozsirujici aplikace! :?

edit:* to si jako myslíš, že vydají HOME s pár místnostma a budou na to vyloženě srát? :D Určitě se postupem času budou vytvářet nové prostory atd..

A ty si myslíš že až ta aplikace vyjde veřejně tak tu budou jen 4 místnosti a postupně se budou dotvářet pomaličku další ? :) ne .. Těch místností bude víc už od začátku :)

Odesláno
A ty si myslíš že až ta aplikace vyjde veřejně tak tu budou jen 4 místnosti a postupně se budou dotvářet pomaličku další ? :) ne .. Těch místností bude víc už od začátku :)

To je mi jasný ty chytráku :D vždyt to je beta. proto dali jen 4, a ne plný počet.

OT: dobry priklad byla beta na xbox 360 (CoD:WaW), kde byli k dispozici pouze tusim 4 mody, kdezto v plne verzi je jich o dost vice.

Odesláno
Hej nevim co ma tolik lidi proti home. Me se to zda jako velice dobra chatovaci zalezitost. Cekam ze se zvetsi prostor a moznosti pro homisty. Ja bych chtel treba poradat teknopartys atd. takze nejakym zpusobem dostat vlastni hudbu do home. Pockam a uvidim

mam pocit,ze vlastni hudba jde namackat k tem tanecnim kreacim,na kazdy tanec jina.Vcera jsem na Home potkal manika kterej tam trsal a hrala mu u toho vlastni hudba,sice silena kvalita,ale hrala.Vzdy kdyz prehodil jiny tanec,zacala hrat jina. To nejsou halucinace:!:,stal jsem u neho pekne dlouho a ohromne jsem se bavil.:D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu