evilive04 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Dneska to bylo super na sodium 1 mám pravdu Logistickman? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCz1468625160 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Je to super dodatek k ps trojce. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 No až budou lidi :) Zkusím spašit nějaké známé, no a s tebou teda počítám. Přidej si mě do přátel. Evil - Sodium bylo fajn :D A ta holka byla totálně punková :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 pls pridej te si me na acc waper-cz,dik a pridej te me do klubu pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 pridej te me do klubu pls. Musíš napsat na PSN uživateli Dannyielsson, on je majitel klubu a pouze on tě muže přidat... jinak tam něják moc živo nebývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 to je skoda :( pac to vipada pekne,i kdyz to neni dlouho dobe,mozna pro gaye a holky :D jen nechapu,to vsechny hadry jsou za realne prachy ?? nebo sou nekde freeshopy kterejch sem si nevsiml ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 to je skoda :( pac to vYpada pekne,i kdyz to neni dlouho dobe,mozna pro gaye a holky :D jen nechapu,to vsechny hadry jsou za realne prachy ?? nebo sou nekde freeshopy kterejch sem si nevsiml ? Mezi placenými věcmi jsou i free, ale nebývá to moc, a vzhled je hodně jednoduchý. Osobně mě Home baví, ale jen když tam někdo je. Už měsíce mi nikdo nenapsal něco o Home, ani to nikdo z mého FL nehrál. Nevím jak vy, ale já tam nechodím, protože tam je prázdno. Kdyby se ale našlo víc lidí, klidně tam jdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Já tam někdy zajdu a zahraju si třeba poker nebo se jen tak procházím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 jj jen takova mensi otazka kde najdu ten poker? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zenyk79 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 cau,muzete mi poslat pozvánku?Zkoušel jsem žádost,ale nějak se mi to nedaří.Můj NICK je zenyk79 . Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
condoleezza Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 V nepřítomnosti bezva před PS3 budou si lidé myslet, že je to k ničemu! Ale teď tu ps3 přestávce hrát s více pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ikdyž to píšu trošku pozdě, tak můj názor je že je to skvělý a měl bych otázku, mužu jaksi pozvat někoho jinýho ke mě do toho bytu nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 k tem vecem Free veci tam je dost staci si hlidat eventy (treba sestrelovani enemy event z Killzone nebo ted E3) V nepřítomnosti bezva před PS3 budou si lidé myslet, že je to k ničemu! Ale teď tu ps3 přestávce hrát s více pohodě Ty už to neber! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Prosim delete (double post - double klik) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 otázečka : kde najdu golf ? Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luucifer Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Neviem ako to je dlho, kedze dnes som tam bol po dlhsej dobe, ale Home sa zmenilo. Zmenilo sa k podstatne lepsiemu. Viac ma to tam bavi ako kedysi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proluxis Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Chodim mastit Poker a pecka..pokud má někdo další radu na hru tak díky..kam že to všichni chodíte do klubu..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Dají se nějak získat hrací peníze? Jinak než je koupit na store? Chodil jsem na blackjack a na poker, ale jednou jsem to přehnal a hodil jsem tam moc a už nemám nic a samozřejmě hrát chci dál ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Home mě přijemně překvapilo, sice je veškerý obsah z 99% placený, ale celkově hodně povedená věcička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukerson Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Strašně se mi to lbí, je to něco jako takové komunitní místečko pro oddech a klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.