Dzunk Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 sem si to myslel hned od zacatku ze to bude blbost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 kto by chcel HOME betu .. tak nech mi napise PM ... da sa to stiahnut z historie stahovania.. skusal to games a ide to ... na oplatku date daco vy mne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Ne.. Říkali, že ten kdo si koupí to měsíční to nedostane, kdo má to předplatný na celej rok tak jo. Jo to sice říkali,jenže tenkrát přišlo ono očekávané datum vydání dalšího čísla,kde měla bejt pozvánka,jenže nikdo nic nedostal.Kdybysis četl oficiální fórum,tak tam to najdeš v každým třetím čtvrtým tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Já nevím co proti tomu HOME máte, mě se to zdá jako geniální nápad ale asi je to jenom kvůli tomu že mě strašně baví hrát šachy a poznávat nový lidi :D si sednu ke stolu a snažim se někoho přizvat :) hlavně pokec s člověkem kterýho vůbec neznáte a mluví jinou řečí...dneska ve hrách asi normálka ale tady si ho můžete přidat do friends a dál s ním komunikovat, hrát a prostě kecat...včera jsme při šachách normálne chatovali...s angličanem, němcem atd. prej je moje angličtina good :D (živej slovník :D) a našel sem tam zatim i jednoho čecha... pro mě je HOME naprosto skvělej nápad! chtěl jsem se zeptat: kolik lidí mohlo asi tak dostat ten klíč na HOME? zdá se mi že jich je tam ňák 'málo' :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Jj,je to malej počet,ale prej místama posílaj vždycky pár kódu a teď ve čtvrtek má bejt další velká várka pozvánek Dokonce se na ofi.fórech šířej spekulace jestli se to neurčuje podle toho,kolik si kdo stáhnul placenýho obsahu ze Store.To by pak klidně mohlo vysvětlit,proč by měli vybraný lidi už předem Já nevím co proti tomu HOME máte, mě se to zdá jako geniální nápad ale asi je to jenom kvůli tomu že mě strašně baví hrát šachy a poznávat nový lidi :D si sednu ke stolu a snažim se někoho přizvat :) hlavně pokec s člověkem kterýho vůbec neznáte a mluví jinou řečí...dneska ve hrách asi normálka ale tady si ho můžete přidat do friends a dál s ním komunikovat, hrát a prostě kecat...včera jsme při šachách normálne chatovali...s angličanem, němcem atd. prej je moje angličtina good :D (živej slovník :D) a našel sem tam zatim i jednoho čecha... pro mě je HOME naprosto skvělej nápad! chtěl jsem se zeptat: kolik lidí mohlo asi tak dostat ten klíč na HOME? zdá se mi že jich je tam ňák 'málo' :D No i když nevím,posílali je ve čtvrtek.Přijde ti 200.000 pozvánek jako málo?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 no, jestli posílají podle toho, kdo si kolik stáhnul ze store, tak jaktože sem si nestáhnul vůbec nic a dostal jsem hned dvě pozvánky. jinak je to velmi dobrá zábava, sem tam potkal už 4 čechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 no, jestli posílají podle toho, kdo si kolik stáhnul ze store, tak jaktože sem si nestáhnul vůbec nic a dostal jsem hned dvě pozvánky. jinak je to velmi dobrá zábava, sem tam potkal už 4 čechy. A nechceš mi jednu darovat? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Taky bych se nezlobil, pokud bych nasel ve schrance vstupenku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 ked mi pride este jedna na druhy mail tak vam ju v momente dam za killzone 2 :D proste ten home stoji za prd :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 ked mi pride este jedna na druhy mail tak vam ju v momente dam za killzone 2 :D proste ten home stoji za prd :P tak já bych neřekl že stojí úplně za prd, ale je pravda že tam toho ještě moc není...plná bude podle mě mnohem lepší a časem to bude nejspíš hodně propojený s psn, takže to má celkem budoucnost, ta beta je prostě jenom testovací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Tak jsem četl, že se HOME dá stahovat neomezeně - tzn. klidně i milionkrát:D, protože nepotřebuje aktivaci. Takže je to jenom na uživatelích, kteří kód obdrželi jestli dovolí někomu cizímu si HOME stáhnout z historie;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoogen Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Lidi přišla mi pozvánka do Home Beta tak jdu testovat a napíšu jsem nějaký postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 ked mi pride este jedna na druhy mail tak vam ju v momente dam za killzone 2 :D proste ten home stoji za prd :P za prd ? tak to nechápu :D.. je to takovej chatbox v grafice :D. + jediná možnost jak zahrát GT:5 s kámošama apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 + jediná možnost jak zahrát GT:5 s kámošama apod. No dovolil bych si trochu hlasiteji nesouhlasit.. muzes pres to GT spustit ale s kamosama te to bohuzel nespoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 No tak jasně že to v betě to ještě není. Ve full to bude ;) to řekli oficiálně.. EDIT: a stejně tak se tam půjde spojit do Killzone 2, Warhawk..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 No tak jasně že to v betě to ještě není. Ve full to bude ;) to řekli oficiálně.. opet maly nesouhlas :D Private roomy BUDOU ve full GT5 (porad je sance ze i v prologu) takze bude mozny se spojit jak pres ne tak pres Home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 mg ale já mluvím právě o full HOME :D si myslíš že to co máš v HOME teď je vše co bude ve full ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 nee to nemyslim jen narazim na to zes rikal ze to bude jedina moznost jak se spojit v gt5. betu bohuzel nemam ale je me samozrejme jasny ze ve full bude vic vychytavek nez ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 mg ale já mluvím právě o full HOME :D si myslíš že to co máš v HOME teď je vše co bude ve full ? :D HOME nebude nikdy full :D neustále se budou rozšiřovat prostředí a věci jim podobné. :roll: takže doporučuji co nejdřív zazálohovat HDD a koupit minimálně 500GB. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 každá místnost má cca 40mb.. Na 500gb bych to neviděl :D.. Každopádně dneska si už i naruto vezme z disku skoro 4gb takže větší disk by se opravdu hodil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 no hlavne aby nam to do konce roku teda vydali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Tak jsem včera testoval home a jsem příjemně překvapen. Zatím jsem byl jen v herně zahrát pool a kuželky, ale byla to paráda. Pokecal z pár lidma a tak. Myslím si že to má vysoký potenciál. Je to dokonale propracovaný včetně menu a ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 tak vcera sem to konecne smazil, neni to spatny sice jeste pulka veci neni otevrena ale vypada to slusne, prvne sem si rikal ze to bude nuda, ze se tak maximalne kouknu jaky to je ale na nejaky dlouhodoby hrani ze to neni ale pak sem zjistil ze za smazeni na automatech se daji vyhrat novy predmety tagze me to docela chitlo a paril sem to as do pulnoci no a ted se vas chci zeptat pokud us to negdo ma kolik musim nahrat nebo kam az se dostat abych dostal kalhoty ICE BREAKER (cepici a tricko uz mam) a kolik musim nahrat abych dostal tricko ECHOCHROME (ten divnej habit us mam) edit: tak nic tak us sem to vygooglil ICE BREAKER automat level 4: Ice Breaker cepice level 9: Ice Breaker tricko level 12: Ice Breaker kalhoty level 16: Ice Breaker boty level 20: Ice Breaker Ornament (posledni level hry) ECHOCHROME automat Stage A: (2,000 bodu) Echochrome tricko, kalhoty, rukavice a boty. Stage B: (10,000 bodu) Echochrome tricko s logem a Echochrome Thinking socha Stage C: (15,000 bodu) Echochrome stul (10,000 bodu v jakemkoliv levelu) Echochrome Ornament - Reward Item Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Byl by někdo tak hodný a pujčil mě kódy na HOME?? jsem ochoten zaplatit bodama:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Tak už mám taky betu.Napadla mě jedna věc.Když už má CF tým na Folding (LWP),co takhle v Home založit club? Kdyžtak bych ho založil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.