Klátič@R1 Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Tak jsem koupil a založil klub console-forum.net, tag CFN.NEvím, jak se dělá to zvaní atd. zkuste to někdo najít a nějak mne kontaktovat. Nick: DoubleParX taky to nejak nemuzu najit !!:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 hej dneska jsem po dlouhe dobe rozjel home a jak sem videl ty ceny v obchode za ty hadry a nabytek tak jsem to radsi vypl. 55kc za debilni tricko to bych musel byt padly na hlavu dyk debilni postavicky do pain stoji 25kc a je z toho vice uzitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Starý kluby se zrušili ? :blink: jako ty co se udělali v betě uzavřený ? Pač já už dělal cf místnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Vypadá to, že mi HOME přestane zabírat místo na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Ach jo všechny místnosti musím sosat znova.. No nevadí... Už vyšel ten UPDATE ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lempl Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 S čechama je to tam asi špatný,nestálo by za to se domluvit,a sejít se tam?Popřemejšlejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 S čechama je to tam asi špatný,nestálo by za to se domluvit,a sejít se tam?Popřemejšlejte. No a právě proto sem založil ten klub s názvem console-forum.net, tag CFN. Už se mi tam jeden přihlásil :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 hoši je verze 1,05 a já to ještě nehrál nevíte kde by mi mohli pomoct proto že mám furt stejnou chybu Z(7,-2) edit: vyreseno staci dat jazyk english ja to mel na ruskym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Ja to vzdavam... Ani po asi dvou tydnech a updatu jsem se nedokazal pripojit ani k EU, ani k JP serverum. Kaslu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 To je divny... Me se to podarilo jak na EN, EU i JP. Nemas treba pomalou linku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Nemam. Uznavam, ze hostovat Metal Gear Online mi mirne lagovalo, ale kdyz hraju normalne, tak neni zadny problem, stejne tak Burnout: Paradise pri maximalnim poctu aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Tak sem si to dnes stahnul a regnul mam nick: Kuliss9 kdyby jste si me nekdo chtel dat do pratel muzeme pak zajit zahrat treba bowling nebo tak at je tam trosku ceska spolecnost taky :D No a právě proto sem založil ten klub s názvem console-forum.net, tag CFN. Už se mi tam jeden přihlásil :). tak kdyz si vzpomenu tak si to najdu dnes kolem 11 hodiny EDIT: Jeste jeden dotaz na ps strankach sem cetl ze by tam mel byt pridan red bull ostrov ale kdyz dam world map tak tam nikde nemam nabidku na stazeni toho ostrava ale docela rad bych si zaparil ty red bul air jak tam pry muzete v minihre litat letadlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 No a právě proto sem založil ten klub s názvem console-forum.net, tag CFN. Už se mi tam jeden přihlásil :). Tak uz se tam sesla pekna particka :). Jeste porad je volno, pospeste si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libovec Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Zdravím všechny, potřebuju poradit. Udělali jsme si s kámošem profily v Playstation home a když tam oba vlezeme, tak se navzájem nevidíme, dokonce tam nemáme ani stejný lidi, nevíte někdo jak docílit toho, aby jsme se tam normálně potkali a mohli spolu komunikovat ? Díky za rady :) marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Zdravím všechny, potřebuju poradit. Udělali jsme si s kámošem profily v Playstation home a když tam oba vlezeme, tak se navzájem nevidíme, dokonce tam nemáme ani stejný lidi, nevíte někdo jak docílit toho, aby jsme se tam normálně potkali a mohli spolu komunikovat ?Díky za rady :) marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Tak to je dost mozny ze ma sony vice serveru protoze na to aby meli server jeden ma prece jenom ps3 lidi moc takze si myslim ze jste kazdej na jinym serveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 hej tak jsem vcera checknul home v japonsku a v usa a maji tam opravdu o hodne vice mistnosti oprotu evropske verzi pripada mi ze evropska verze je oproti tomu zbytku dosti odrbana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejw602 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Zdravím všechny, potřebuju poradit. Udělali jsme si s kámošem profily v Playstation home a když tam oba vlezeme, tak se navzájem nevidíme, dokonce tam nemáme ani stejný lidi, nevíte někdo jak docílit toho, aby jsme se tam normálně potkali a mohli spolu komunikovat ?Díky za rady :) marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu no pokud ho máš ve friend listu tak ho můžeš pozvat a bude ve stejné místnosti jako ty. Bohužel ho musíš pozvat při každem přechodu do jiné místnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buldog Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Já jsem v klubu Czech mafia, už je nás tam takovejch 15, zažádejte si o pozvánku a šéf vás tam určitě veme, je to přes cz účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejw602 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 mám dotaz .. jak se můžu přihlásit k nějakému klubu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buldog Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Když budeš v home, tak si tam dáš hlavní menu v tom si najedeš na club, napíšeš název klubu - ono ti ho vyhledá a ty dáš myslím invite. No a ten kdo to má na starosti se ti ozve a dá ti pozvánku a pak už tam můžeš chodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 mám dotaz .. jak se můžu přihlásit k nějakému klubu ? Vlez do Home, do search clubs a dej console-forum.net nebo tag CFN. Je tam asi 16 členů a ještě je místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buldog Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 tohle jsem včera zrovna zkoušel ale nic mi to nenašlo, ten klub máš v jakým home -cz, us nebo jpn účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 tohle jsem včera zrovna zkoušel ale nic mi to nenašlo, ten klub máš v jakým home -cz, us nebo jpn účet? Normálně, v CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Nevite nekdo jak se da litat v tom red bull islands? EDIT: Nevi nekdo kdy ma vyjit nejaky UPDATE a kdy uz to nebude BETA ale FULL jen nejaky mensi info navic? A jeste nejaky novy mapy jestli prijdou krom ty co pripravuje EA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juki604 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Jestli vám to nevadí tak jsem dal Join do vašého klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.