R4don Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 mega navic:D heh.. to je hafo radku kodu.. co je to za soubor, ze ho psp nepotrebuje? (ja mam dneska otazek..lol) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 mega navic:D heh.. to je hafo radku kodu.. co je to za soubor, ze ho psp nepotrebuje? (ja mam dneska otazek..lol) abych rekl pravdu vubec nevim, je to proste nepotrebnej soubor, kterej ma podle me jeden ucel a to uvolnit misto ve flash :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinny Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Čau, hele myslím že sem vše udělal přesně podle návodu ale když teď pustím psp zamrzne mi to na to sony computer (hned na začátku) a asi za 5 vteřinek se zase vypne? poradí mi někdo pls pls? doufám že to nedí Brick...wtf...=( Jo a do recovery menu se dostanu nemohl bych s tím něco udělat ještě v něm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinny Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Nebo kdyžtak mi pls uploadněte někdo ten původní soubor, protože já si ho samozřejmě blbec nezazálohoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 co mas za firmware?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinny Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 cfw 3.90 m33-3 Teď sem to pořešil tak, že sem si stáhnul nějaký už hotový, vyměnil za to moje a cajk...ale proč to moje nešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 mám dotaz já jsem to teda nějak pozorně nečet ae když už si chci stahnout nějakou wave tak kam bych jí měl do psp dát a kde bych jí otevřel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Zkoušel jsem to několikrát, i s novějšíma verzema (0.80 a 1.10), ale vždycky mi to udělalo semi-brick. Neni to tim, že mam FW 5.00 m33? A kde můžu najít verzi, která by na můj firmware fungovala? :google: jsem už samozřejmě zkoušel, ale nenašel jsem nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 zdar nejak sem to posral anejde mi pustit psp tak jenom ma nekdo ten puvodni pluginovej soubor jenom ze bych ho nahradli pls specha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 cau zkosim si dat obrazek za vlnky mam 480 na 272 bmp 24 bit a mam misto obrazky bíle pozadí jaky ma byt teda spravny format Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 nepojde to na 3000ke vsak? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.