Jonny1619 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 :!:Doporučuji se všem podívat:!: Rozdělávají novou PS3 slim, uvidíte, co je vevnitř plus detailní popisy a technické specifikace - velmi zajímavé;) http://www.ifixit.com/Teardown/PlayStation-3-Slim/1121/1#top Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Příjde mi hezčí než ta stará. Začínám uvažovat o koupi, ale to si ještě počkám :) zrovna jsem chtěl napsat, že ta nová PS3 působí velmi lacině, když jsem narazil na Tvůj příspěvek. Z toho je vuidět, že lidé mají ten vkus opravdu různý ... :-) "Stará" PS3 mi přijde jako aristokrat mezi konzolemi. Má kouzlo. Na Slimku je vidět, jak výrobce jde cestou nižších nákladů - vzhledově míří "k zemi" na úroveň XBOXů a PC ... :-) Berte to jako čistě můj subjektivní názor. Osobně, kdybych se teď rozhodoval pro koupi PS3 , rychle koupím ještě ten starší model, dokud bude a bude za sníženou cenu ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montana22 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 http://hdmag.cz/clanek/sony-playstation-3-slim-tenci-levnejsi-a-lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 spotřeba PS3 Slim vs PS3 Fat http://news.cnet.com/8301-17938_105-10318727-1.html?part=rss&tag=feed&subj=Crave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Tak co, kupuje si jí tady někdo?:) Já si jí určitě koupím, ale až za nějaký čas, teď budu mít Xbox 360, ale chystám pak koupit PS3 Slim i PSP GO:cheesygrin:. Z nějakého důvodu se mi prostě SLIM líbí mnohem víc, než klasická, každopádně, pak až jí někdo odsud koupí, by jí mohl natočit v akci nebo tak něco a nějaké záběry, jak vypadá na TV stolku a jestli je ten povrch vážně tak "laciný". Protože mě to připadá ok a ne jen po stránce praktické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 me nejak nesedi. ta satrsi vcerze je sice vetsi ale rozhodne mnohem stilovjejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Kaz hiray chtěl navázat na úspěch PS2 proto takový změny. A PS3 mám u playcentra předobědnanou:) snad zejtra/pozejtří dorazí. EDIT// Sony CZ nedodrželo ohlášené oficiální datum distribuce. Naskladnění PS3 Slim očekáváme v následujících dnech. EDIT2//Objednal jsem jinde, už je na cestě8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 dneska jsem si koupil slimku , a taky dost vaří ,když jsem to zapnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipes Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Já opravdu netušim co se vám na tom líbí dyk je to jen škatule a do ní vyryto PS3. Podle mě je PS 3 fat vrchol designu a krásy. Jediný co je na tom lepší je že je měnší ale když my leží na polici tak mi je to stejně jedno protože na cesty jí stejně netahám :cheesygrin:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 dneska jsem si koupil slimku , a taky dost vaří ,když jsem to zapnul... kdybs radši ukázal fotky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Nejlépe videjko:D A hlavně by mě zajímalo co je na tom BD disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Foto pro tekken90, pač mi nevěří :cheesygrin: http://img7.imageshack.us/img7/6702/p9010001qrq.jpg http://img24.imageshack.us/img24/2694/p9010002.jpg to co je v šupleti si nevšíméj :D ///tekken90: jůů, taky chci :-( :-D vypadá pěkně ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 To logo PS (proc sakra neni barevne?) otaceci neni? U PS2 a puv. PS3 se dalo otocit podle toho, jestli konzole stoji vertikalne, nebo horizontalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Už se těšim, snad zůstanu doma místo školy (jinak bych musel čekat do 5:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Mám taky PS3 fat, design slimky mě moc neuchvátil, možná praktičtejší matnej design, ale lesklá černá je na design dost! Ty plusy bych leda viděl v těch číslech co se týče spotřeby atp., ale jinak nestojí za řeč, ale své majitelé si najde, ostatně jako vše na světě 8) Ale těžko říct kdybych kupoval PS 3 až ted možná bych do ní šel, je fakt, že je možná lepší dát přednost praktičnosti před designem..A je pěkný, že jde cena dolu, alespon nás bude víc:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 spotřeba okolo 250W nové 80ky mají 270W:dozey:(údaje se udávají oproti 60GB verzi) P.S. mám na ji na poště8) Jinak si myslim, že s cenou už by nemuselá jít dolů, za tuto cenu bych chtěl vidět PC se stejným výkonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaDoKu Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Tak sem neodolal a dnes konecne obednal, starou zlevnenou PS3 s pribalenou Killlzone II za 7490 a balikem her k tomu (GT5,FIFA09,Orange box). Slim verze je pekna, ale a starsi je proste hezci, jen skoda te vyssi spotreby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Jak je to s hlucnosti? zmenila se oproti 40/80 verzi? mam ted svou na reklamaci, takze jestli mi poslou novej kus, tak bych premejslel o prodeji a koupi slimka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Jak je to s hlucnosti? zmenila se oproti 40/80 verzi? mam ted svou na reklamaci, takze jestli mi poslou novej kus, tak bych premejslel o prodeji a koupi slimka Otestuju, hlavně kvůli té hlučnosti jsem si ji kupoval, tak snad to bude jak slibovali! EDIT// Takže, je doma a musím říct, že vypadá lépe jak na fotkách!! Kvalita zpracování se mi líbí. Jinak hlučnost je fakt skvělá na 2 metry neuslišíte vůbec nic! Při zapnutí u starších konzolí dělala hluk, ten u slimka zmizel. Ještě otestuji hluk ve hře a na filmu momentálěn se mi instaluje fw 3.00 a měl jsem tam 2.70 (2.72) Takže né všechny mají 3.00 od základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 a když šáhneš na slimko ,vaří? Umě jo ,a jako docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Seshora? Jestli jo tak taky, ještě vzádu u výfuků(jak nečekané:lol:) Je to dáno konstrukcí(větrák směřuje směrem nahoru. JInak jsem si všiml že tlačítka jsou podsvícená) EDIT// Hluk ve hře je nesrovnatelnej s Fatkam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 vaří i zespoda dost . Doufám,že to nevyhoří :wohow: Aspon vím,že nejsem sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 když to má USB půjdou pouštět filmy (hry) z Flashky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 USB má i starší PS3 :lol:.. ano filmy ti půjdou... hry ? omg.. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 USB má i starší PS3 :lol:.. ano filmy ti půjdou... hry ? omg.. xD tyvole ja PS3 nemám já se v tom neorientuju xD sorry no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.