Lazyt Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Nikdy mi to takze nedělalo až najednou: Zapnul jsem konzoli a potom normálně spustil svou acekard2.i , místo toho aby se mi tam ukázalo menu s výběrem her atd.. tak se mi spustila hra kterou jsem hrál minule ? Co s tím může být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Podle me jsi v menu AK zaskrtl automaticke spusteni posledni hry, kterou jsi hral, tudiz jsou dve moznosti, jak se toho zbavit. Pokud znas RESET kombinaci, ktera ti dovoli vratit se ze hry do menu AK bez nutnosti vypnuti, tak to udelej a v nastaveni je polozka AUTOSTART - dej na OFF. (nevim jak u 4.18, ale u 4.17 je reset L+R A+B+X+Y dohromady) Druhou moznosti je, ze vytahnes kartu, strcis do ctecky a najdes si __AK2/globalsettings.ini a v radku autorunWithLastRom misto 1 das 0 a ulozis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 jo dik moc ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 ahoj mám tu další problémek (nechci zbytečně založit nové téma) Některé hry mi prostě na moji Acekard 2i nefungují stoprocentně. např. hra/y: 42 All-Time Classics,Mario & Luigi - Partners in Time Hra se mi sice spustí ale když se bude chtít uložit hra. Tak to trvá do nekonečna! A nakonec musím konzoli restartovat. Když hru zase sputím hra je uložená to je fakt divný. Ale přece dohle nebudu dělat pořád dokola :cry:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 pisou.......... A brand new engine of saving and reading card for Acekard2. Faster and more stable.Press "a" to use new engine and long press "a" for old engine. tak zkus podrzet pri spousteni a pojede to postaruanebo jeste lepe pouzivat AKAIO snejnovejsimi loadery http://akaio.gbatemp.net/loaders/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 díky funguje to edit: tak to zas nejde :( edit2: a zas to funguje ja to Ačko asi držel chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 tak zase sem se v tom rýpal a nastavil sem si posledni hrun aby se mi spustela furt dokola a nevi jak se toho mam zbavit presel sem na akai a skosel sem tedy L + R + ABXY ale nato to asi neplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 AKAIO RESET KOMBINACE je L+R + DOLU + A+B Jinak jelikoz se jedna o predelany AK system, tak se to resi uplne stejne - v pc otevres globalsettings a najdes si co potrebujes... EDIT: Spolecnymi silami jsme s LAZYTEM po ICQ dospeli k nazoru, ze v kombinaci NDSi+Acekard2i+AKAIO1.5 funguje EU verze Scribblenauts - USA verze hazi bile obrazovky (at clovek dela co chce) Pokud clovek ma DS Lite, AK2.1, AKAIO1.5 - USA verze Scribblenauts jede bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lazyt
Nikdy mi to takze nedělalo až najednou:
Zapnul jsem konzoli a potom normálně spustil svou acekard2.i , místo toho aby se mi tam ukázalo menu s výběrem her atd.. tak se mi spustila hra kterou jsem hrál minule ? Co s tím může být ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.