Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Do budoucna se to jiste krasne rozjede.Krom toho si myslim,ze i takovej flasher by mohl nakoupit treba 3 konzole,takhle predelat a pak hodit cenu s praci.Vse jednom - flash + uprava.Mnoho lidi to tak urcite bude chtit.Jeste k tomu pak prihodit navod kam hry nahravat a naprosta spokojenost.V budoucnu by jsem si takovou upravenou konzoli jiste koupil.

• Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

ne to znamena ze pokud mas este kernel POD 8xxx tak si tam muzes nahrat XBrebooter kerej obsauje hacklej kernel 8955 a muzes natom spoustet hry kery vyzadujou tenhle kernel anis bys instaloval officialni update.. a zaroven mas plne odevrenej system... tzn: jakej koliv hdd .. hry spustis z ceho koliv.. (i z interniho hdd..) bez DVD.. jakej koliv homebrew.. atd.. zbytek je snad jasnej...

Odesláno

Vazne je to do budoucna skvela vec a duvod proc jit opet do Xka,az tohle odejde.S pritelkyni se na Arkady velice tesime .)) Da se rici,ze je to na zpusob PSP CFW 5.50 GEN.Mit v konzoli neoficialni firmware,ale je to super !!! M$ si u nich urco tedka trhaji vlasy.Pruser bude nejspise v tom,ze uz z linky by tam mohli nahravat nejnovejsi FW konzole ????

Odesláno
Zdar kolego, zajima me kdyz nabizis XBR a Freeboot. Co davas k freeboot MOdchip ?? protoze je znama vec ze freebot musi byt v druhe nand. tak mne zajima do ceho to davas.

Apllikaci si mylsel jako ze aplikujes a nebo ze je to aplikace 8)8) "mozna si to jen nestastne napsal"

Tak si nech ode mne aplikovat a zjistis to :-) nestastne byla napsana cena :-D

Odesláno
Tak si nech ode mne aplikovat a zjistis to :-) nestastne byla napsana cena :-D

No pockej tak kdzy od tebe nekdo neco chce tak bzs mel napsat vse. jako treba Freeboot v modchipu 2000kc nebo Freebot v pridanym nand švábu 1500kc a tak. takhle nikdo nevi na cem je.....

Nevim proc bych si to mel davat k tobe kdyz si to muzu udelat sam jak s modchipem tak s druhou nand....

Alešek: Neni potreba mechanika

XXX: Samozrejmne bez toho nic neudelas

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu