despe1 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Cus hale mam to samy.. a chyba je v xexloader.. ale autori uz makaj na 21verzy... ted je stazitelna 12.. a u nekterych her maj problemy.. ale ja osobne sem se zatim setkal s problemama jen u Assassins creed 1,2 ty sou nespustitelny.. a poskubavani u conan , bayonetta jinak zatim vse slape jak hodinky :) po vanocich by mela vyjit ta 21.. tak snad to prinese zmenu =) Tak už sem si myslel , že to je jen u mě :psp: Mě nejde Brothers 3, Saboteur a Lego 2, Fallout 3 se sekne někdy v loadingu. Tak je to začátek na xb360, tak než se to pořádně vyladí jak u xb1,to chvilku potrvá. Ale jsem rád, že se to podařilo, už konečně nabourat. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 A kdyz si Xko necham upravit, tak zvladnu si tam pak dat novou verzi xexloaderu nebo to zase musim nekam posilat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Daji se pres to spustit hry ktere jsou NTSC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Ach jo, dost me ted stve ze mam v xku posledni dash, doufam ze to nejak v budoucnu pujde i na novem kernelu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Tak jsem se dneska koukal a mám taky poslední dash ..dopr.... ,ale doufám,že zase na něco dojdou :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Tak já mám v system info tohle: D:2.0.7363 - K: 2.0.7363 (BK:2.0.1880) (E:1) Takže, pro ujištění, kdybych tam chtěl nahrát xexloader, tak není problém? Kolik by to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 A kdyz si Xko necham upravit, tak zvladnu si tam pak dat novou verzi xexloaderu nebo to zase musim nekam posilat? ANO z'to zvladnes jen si stahnes novou verzy vypalis na CD(RW) pustis a nakopirujes urcity souborxy na hdd.. a mam zas novou verzy. nebo to muzes jen spoustet z cd.. a jen budes mazat RW a vypalovat novejsi verzy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Daji se pres to spustit hry ktere jsou NTSC? DA SE NATOM HRAT VSE =) xex soubor se musi patchnout a tim ne jen ze odstranius kontrolu media ale i udelas prave ze FREE REGION a spousty dalsiho takze neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Tak já mám v system info tohle:D:2.0.7363 - K: 2.0.7363 (BK:2.0.1880) (E:1) Takže, pro ujištění, kdybych tam chtěl nahrát xexloader, tak není problém? Kolik by to stálo? Tak mas kliku tobe by to slo jinak se nahrava XBReboot ne xexloader =) tim se pak poustej gamesy z hdd =) jinak cena zalezi na flasherovy.. kdyztak me kontaktuj na pm a muzem se domluvit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Ja tam mam D:2.0.0.8955 - K: 2.0.0.8955.0 (BK:2.0.1888.) To mam asi smolika ach jo, tak me to stve. EDIT: neexistuje nejaka moznost jak udelat downgrade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Ja tam mam D:2.0.0.8955 - K: 2.0.0.8955.0 (BK:2.0.1888.)To mam asi smolika ach jo, tak me to stve. EDIT: neexistuje nejaka moznost jak udelat downgrade? no prave ze u 8xxx ne teda aspon o te moznosti nevim =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 tak DAMY a PANOVE =) vysla nam nova verze XeXLoader a to uz 26=) este sem nemel moznost ji zkusit tak pak dam vedet popripade dejte vedet vy jak ste sni spokojeni =) najdete ji na eurasia.nu download sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 hlavne zkuste ty nove hry jak tam slapou............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
despe1 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 No tak u mě furt to stejný. Nic se nezměnilo, jen ta 26 najde hnedka xex. Podle mě to u mě dělá XBR_1. Da jsem do dvd mechaniky BROTHERS 3 bez zapojeného HDD a hra NEJDE!Začne škubanice a pak se to sekne. I některý XBLA hry se trhaj, takže je to nehratelný. Takže , buď jsem nák špatně udělal XBR , ale to se mi nezdá , nebo nevim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 hm ja este nemel moznost zkusit ale je mozny ze je i bug v XBR musime pockat na 6verzy =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 tak sem tu 26testnul a musim rict ze ma velice prijemny GUI =) jinak to na CRT televizi pres scart nebezi tak jak ma ale na komponentnim kabelu a HDMI to bezi uzasne =) a the saboteur kerej se mi na 12ce seknul pri loadu je ted hratelnej az k tem nackum jak je tam dokopete =) takze urcitou opravu bugu sem i postrehnul =) ale urcite je navine este XBR 0.5 =( chce to uz konecne upgrade=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 pc-maniak: ona je i nejaky problem s kvalitou obrazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 ne s kvalitou ale xexloader 26verze ma asi nakej bug v rozliseni.. na HDMI nebo komponent kabelu to bezi suprove ale na normalni TV pres cinch.. zlutej.. je porad moc velky rozliseni a na TV se ten obraz nevejde takze nevidis kus plochy.. ale jak pustis hru je to zas OK =) predpokladam ze verze 27 bude co nevidet =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 jinak musi byt konzole preflahnuta kdyz se takto upravi. Pokud ano zalezi jaky tam je FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 nemusi... v XBR je odstranena kontrola.. vseho naco si spomenes.. pripojis klidne 3.5disky... nekdo na xboxscene psal ze pripojil mam zato ze 1TR 3,5 sata HDD.. s externim napajenim.. xo ho normal vzalo =) jen je potreba u 3,5HDD mit externi napajeni.. protoze xbox ma uspusobeny napajeni jen pro 2.5HDD ale ty se daji sehnat jen v kapacite max 500GB =) takze bud externi napajeni nebo si tech 12voltu privect k hdd odnekud od xka.. nekde sem mel schema desky kde je ktera voltaz... a kde se da bezpecne odebirat.. osobne premejslim nad WD 3,5HDD 2TR SATA2 =) pak bych i dal fotky a trutas jak modifikovat MS redukci na tech 12V aby bezely aj 3.5HDD bez nutnosti ext napajeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 jde to nejak ochranit proti banu kdyz se pripojim na live? Zkousel tady hrat nekdo LIVE s takto uprtavenou konzoli??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Asi nejde na live jedině druhou konzoli :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 nebo dualni NAND boot =) bud cygnos360 1/2 nebo homemade dual nand a v jednom chipu mit orig nand a v druhym FREEBoot <- u dualniho nandu se musi pouzit freeboot nikoliv XBR pozor nato =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Hmmmm, tak tj hodne velke nevyhoda. Pro Ty kteri cekaji na novy FW mechaniky jako ja, aby mohli jit na LIVE. Treba me pak zablokuji a bude, ale treba to zase nejakou nebo bude fungovat.................... No nic alespon diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Problém je úplně jiný, tady bude majitelů těch zranitelných xboxů minimum. Všechny ty nové verze, i když nemají updatovaný kernel, jsou na tento hack již ošetřeny a jsou zatím nezranitelné. Verzi desky zjístíme opravdu jedině z dump NANDu, jinak se to zjistit nedá. Hacked a Unhacked desky jsem tady už psal, tak schválně mě zajímá kdo má to štěstí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.