.Den Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Tusi nekdo, jakou kartou lze platit na PlayStation Store Japan? Visa Classic od mBank ani MasterCard od KB nefunguji. :( Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulfstrem Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 já jsem tohle řešil na us ps store, vyřešil jsem to tak, že jsem si nechal zařídit v KB virtuální platební kartu (domů mi přišla obálka, ve které bylo napsáno číslo karty, platnost a ten tří číselný kod, který je na skutečné kreditce), to jsem zadal do psn a normálně nakupuju, takže si myslím, že by to mělo jít i na japan ps store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Diky za info, pokud je to zdarma ci nejak levne, tak si ji zkusim zridit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Mě potěšilo že si mužu u KBčka udělat tu "Virtualní Kartu".Diky moc za tip opravdu mě to hodně pomohlo.Doufám že to funguje i s G2 učtem + MasterCard karta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Mě potěšilo že si mužu u KBčka udělat tu "Virtualní Kartu".Diky moc za tip opravdu mě to hodně pomohlo.Doufám že to funguje i s G2 učtem + MasterCard karta. Funguje... taky to tak už nějakou dobu používám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Asi MasterCard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.