Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Worms Open Warfare 2

shadow.wizard

Recommended Posts

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
myslim ze to je omoc zabavnejšie ako jednotka, tej citelne chybal MP, zda sa mi ze je upravena fyzika, pači sa mi ze maju čiapičky :) ale napriklad to pozadie je az prilis animovane a vybuchy ma tam iba rušia občas. inak som velice spokojny s tym ze vydali dvojku

to ja si myslim ze je schvalne, ze treba kdyz visim nekde na lane, tak na pozadi presne v miste kde sem, proleti raketa, podle me to je takova provokativni vlozka :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslim ze to je omoc zabavnejšie ako jednotka, tej citelne chybal MP, zda sa mi ze je upravena fyzika, pači sa mi ze maju čiapičky :) ale napriklad to pozadie je az prilis animovane a vybuchy ma tam iba rušia občas. inak som velice spokojny s tym ze vydali dvojku

ty vybuchy sou vzdycky kdyz nekoho zabijes :D

Odkaz ke komentáři

a nebo worms world party proste aby to melo tu starou hratelnost a tuny zbrani...jinak obe dve vysli na psx ale armageddoni sou oprti pc verzi jiny

jj, vim, že jsou jiný - a proto by to chtělo nějakej port

btw. dělá to jenom mě, anebo tam maj nějak zmršenej replay?? vždycky se v replayu odehraje trochu něco jinýho, než se doopravdy stalo(jinak lítaj červi a rozdílný ubírání života)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem celej den dneska pařil ty Wormsy 2 a žádný Holly hand granate tam nebyl!!! Akorát nějakej vybušenej rotačák kterej reaguje na pohyb a nějakej mrak kterej vrhá blesky.Je to dobrá hra,nejvíc mě to baví,ale jsem zvědavej jestli tam opravdu je třeba ten oslík a pod... Jo a super sheep tam je,už jsem s ní letěl a je to pěkně těžké ovládat.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem celej den dneska pařil ty Wormsy 2 a žádný Holly hand granate tam nebyl!!! Akorát nějakej vybušenej rotačák kterej reaguje na pohyb a nějakej mrak kterej vrhá blesky.Je to dobrá hra,nejvíc mě to baví,ale jsem zvědavej jestli tam opravdu je třeba ten oslík a pod... Jo a super sheep tam je,už jsem s ní letěl a je to pěkně těžké ovládat.

jo, ty tri veci si musis odemknout ve SHOP. blesky ti ozivi/pridaji 30 zivotu 1 cervovi. holy grenade a osel tam je

Odkaz ke komentáři

zdarec, poradil by mi nekdo pls jak rozjet multiplayer pres game sharing? uz to mam pusteny na obou psp, na jednom(ktere sdili wormsy) uz sem normal v lobby, ale nevim jak se k tomu pripojit z druheho psp na kterym sou ty wormsove nasdileny, prosim poradte... ;)

Odkaz ke komentáři

mno jestli Worms podporujou Game Sharing tak normal ve hre na prvnim PSP najed na Game Sharing a pak na druhym PSP najed na Game SHaring, ale v XMB mno a mely by se zacit odesilat data a po chvili by jste se meli videt v nakym tom MP menu a dal uz snad budes vedet, jinak sry ze to pisu tak nejak z hlavy zatim jsem nemel moznost testnout wormsi pres GameSharing

Odkaz ke komentáři

mno jestli Worms podporujou Game Sharing tak normal ve hre na prvnim PSP najed na Game Sharing a pak na druhym PSP najed na Game SHaring, ale v XMB mno a mely by se zacit odesilat data a po chvili by jste se meli videt v nakym tom MP menu a dal uz snad budes vedet, jinak sry ze to pisu tak nejak z hlavy zatim jsem nemel moznost testnout wormsi pres GameSharing

¨no jak sem napsal, ja to mam uz rozjety, vim jak se dela gs.. :) ale na tom psp ktery tu hru prijima nikde neni neco ve smyslu multiplayeru, jen nastaveni audio a singlplayer...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu