Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno
myslim ze to je omoc zabavnejšie ako jednotka, tej citelne chybal MP, zda sa mi ze je upravena fyzika, pači sa mi ze maju čiapičky :) ale napriklad to pozadie je az prilis animovane a vybuchy ma tam iba rušia občas. inak som velice spokojny s tym ze vydali dvojku

to ja si myslim ze je schvalne, ze treba kdyz visim nekde na lane, tak na pozadi presne v miste kde sem, proleti raketa, podle me to je takova provokativni vlozka :)

Odesláno
a nebo worms world party proste aby to melo tu starou hratelnost a tuny zbrani...jinak obe dve vysli na psx ale armageddoni sou oprti pc verzi jiny

jj, vim, že jsou jiný - a proto by to chtělo nějakej port

btw. dělá to jenom mě, anebo tam maj nějak zmršenej replay?? vždycky se v replayu odehraje trochu něco jinýho, než se doopravdy stalo(jinak lítaj červi a rozdílný ubírání života)

Odesláno

Tak jsem celej den dneska pařil ty Wormsy 2 a žádný Holly hand granate tam nebyl!!! Akorát nějakej vybušenej rotačák kterej reaguje na pohyb a nějakej mrak kterej vrhá blesky.Je to dobrá hra,nejvíc mě to baví,ale jsem zvědavej jestli tam opravdu je třeba ten oslík a pod... Jo a super sheep tam je,už jsem s ní letěl a je to pěkně těžké ovládat.

Odesláno
Tak jsem celej den dneska pařil ty Wormsy 2 a žádný Holly hand granate tam nebyl!!! Akorát nějakej vybušenej rotačák kterej reaguje na pohyb a nějakej mrak kterej vrhá blesky.Je to dobrá hra,nejvíc mě to baví,ale jsem zvědavej jestli tam opravdu je třeba ten oslík a pod... Jo a super sheep tam je,už jsem s ní letěl a je to pěkně těžké ovládat.

jo, ty tri veci si musis odemknout ve SHOP. blesky ti ozivi/pridaji 30 zivotu 1 cervovi. holy grenade a osel tam je

Odesláno

mno jestli Worms podporujou Game Sharing tak normal ve hre na prvnim PSP najed na Game Sharing a pak na druhym PSP najed na Game SHaring, ale v XMB mno a mely by se zacit odesilat data a po chvili by jste se meli videt v nakym tom MP menu a dal uz snad budes vedet, jinak sry ze to pisu tak nejak z hlavy zatim jsem nemel moznost testnout wormsi pres GameSharing

Odesláno
mno jestli Worms podporujou Game Sharing tak normal ve hre na prvnim PSP najed na Game Sharing a pak na druhym PSP najed na Game SHaring, ale v XMB mno a mely by se zacit odesilat data a po chvili by jste se meli videt v nakym tom MP menu a dal uz snad budes vedet, jinak sry ze to pisu tak nejak z hlavy zatim jsem nemel moznost testnout wormsi pres GameSharing

¨no jak sem napsal, ja to mam uz rozjety, vim jak se dela gs.. :) ale na tom psp ktery tu hru prijima nikde neni neco ve smyslu multiplayeru, jen nastaveni audio a singlplayer...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu