Kubiis Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Wormsy byla parba uz na 486-kach, na N-GAGE pres BT jsme taky hodne s kamosema zablbly, tak se uz moc tesim, prtze me nejak 1.dil nechytl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Jak vás moh první díl nechytnout, to nechápu. Já to teď smažim asi nejvíc :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Wormsy jsou dobrý, ale ty mapy mě tam fakt serou a taky mě tam sere že tam neni moje oblíbená zbraň ovečka superman... (super sheep) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Tak a mozete stahovat DEMO! http://www.thq-games.com/uk/downloads/demos niekto sa tam zaregistrujte a uploadnite to tu... ja nemam cas... precasuvavam titulky na Heroes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 demo facha na 3.52 tudiz mi nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 demo facha na 3.52 tudiz mi nepujde.Ale pojde... mozes si ho prekonvertovat... je tu niekde tutorial... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 tady to je minimalni fw 2.50 http://www.edisk.cz/stahni/06833/ULED90045.rar_4.23MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czerw Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 naprosto spickova zabava...pokud si chce nekdo zahrat pres net multiplayer, at da vedet na icq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 nevite nekdo jak vyresit puzzle 25? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Ja jsem se jeste nepripojil k zadny hre po netu, pouze nekdo ke mne kdyz jsem ji vytvoril ja ale po startu to reklo ze session je ukoncena (nebo tak nak) a tak to dela vzdy kdyz se snazim pripojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 musis to skouset jinak ja to hraju celkem casto a vetsinou vyhravam jako po netu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 kdyby chtel nekdo muj 100% save dohrany single player tak je tady points vitany :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloaka Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 myslim ze to je omoc zabavnejšie ako jednotka, tej citelne chybal MP, zda sa mi ze je upravena fyzika, pači sa mi ze maju čiapičky :) ale napriklad to pozadie je az prilis animovane a vybuchy ma tam iba rušia občas. inak som velice spokojny s tym ze vydali dvojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 myslim ze to je omoc zabavnejšie ako jednotka, tej citelne chybal MP, zda sa mi ze je upravena fyzika, pači sa mi ze maju čiapičky :) ale napriklad to pozadie je az prilis animovane a vybuchy ma tam iba rušia občas. inak som velice spokojny s tym ze vydali dvojku to ja si myslim ze je schvalne, ze treba kdyz visim nekde na lane, tak na pozadi presne v miste kde sem, proleti raketa, podle me to je takova provokativni vlozka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Jestli máte Wi Fi z netem a máte zajem tak mi napište PM a domluvíme se a někdy zapříme multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 myslim ze to je omoc zabavnejšie ako jednotka, tej citelne chybal MP, zda sa mi ze je upravena fyzika, pači sa mi ze maju čiapičky :) ale napriklad to pozadie je az prilis animovane a vybuchy ma tam iba rušia občas. inak som velice spokojny s tym ze vydali dvojku ty vybuchy sou vzdycky kdyz nekoho zabijes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 kdyby chtel nekdo muj 100% save dohrany single player tak je tadypoints vitany :) tss 9 stahnuti a zadne body nepribily:) ale skoda ze ti wormsi se snazi inovovat ale na N-gage jsou stejne asi nejlepsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 tss 9 stahnuti a zadne body nepribily:) ale skoda ze ti wormsi se snazi inovovat ale na N-gage jsou stejne asi nejlepsi:) no mě by spíš potěšilo, kdyby předělali na psp platformu worms armageddon ... nejlepší z celý worms serie - podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 no mě by spíš potěšilo, kdyby předělali na psp platformu worms armageddon ... nejlepší z celý worms serie - podle mě a nebo worms world party proste aby to melo tu starou hratelnost a tuny zbrani...jinak obe dve vysli na psx ale armageddoni sou oprti pc verzi jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 a nebo worms world party proste aby to melo tu starou hratelnost a tuny zbrani...jinak obe dve vysli na psx ale armageddoni sou oprti pc verzi jiny jj, vim, že jsou jiný - a proto by to chtělo nějakej port btw. dělá to jenom mě, anebo tam maj nějak zmršenej replay?? vždycky se v replayu odehraje trochu něco jinýho, než se doopravdy stalo(jinak lítaj červi a rozdílný ubírání života) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Tak jsem celej den dneska pařil ty Wormsy 2 a žádný Holly hand granate tam nebyl!!! Akorát nějakej vybušenej rotačák kterej reaguje na pohyb a nějakej mrak kterej vrhá blesky.Je to dobrá hra,nejvíc mě to baví,ale jsem zvědavej jestli tam opravdu je třeba ten oslík a pod... Jo a super sheep tam je,už jsem s ní letěl a je to pěkně těžké ovládat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Tak jsem celej den dneska pařil ty Wormsy 2 a žádný Holly hand granate tam nebyl!!! Akorát nějakej vybušenej rotačák kterej reaguje na pohyb a nějakej mrak kterej vrhá blesky.Je to dobrá hra,nejvíc mě to baví,ale jsem zvědavej jestli tam opravdu je třeba ten oslík a pod... Jo a super sheep tam je,už jsem s ní letěl a je to pěkně těžké ovládat. jo, ty tri veci si musis odemknout ve SHOP. blesky ti ozivi/pridaji 30 zivotu 1 cervovi. holy grenade a osel tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 zdarec, poradil by mi nekdo pls jak rozjet multiplayer pres game sharing? uz to mam pusteny na obou psp, na jednom(ktere sdili wormsy) uz sem normal v lobby, ale nevim jak se k tomu pripojit z druheho psp na kterym sou ty wormsove nasdileny, prosim poradte... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 mno jestli Worms podporujou Game Sharing tak normal ve hre na prvnim PSP najed na Game Sharing a pak na druhym PSP najed na Game SHaring, ale v XMB mno a mely by se zacit odesilat data a po chvili by jste se meli videt v nakym tom MP menu a dal uz snad budes vedet, jinak sry ze to pisu tak nejak z hlavy zatim jsem nemel moznost testnout wormsi pres GameSharing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 mno jestli Worms podporujou Game Sharing tak normal ve hre na prvnim PSP najed na Game Sharing a pak na druhym PSP najed na Game SHaring, ale v XMB mno a mely by se zacit odesilat data a po chvili by jste se meli videt v nakym tom MP menu a dal uz snad budes vedet, jinak sry ze to pisu tak nejak z hlavy zatim jsem nemel moznost testnout wormsi pres GameSharing ¨no jak sem napsal, ja to mam uz rozjety, vim jak se dela gs.. :) ale na tom psp ktery tu hru prijima nikde neni neco ve smyslu multiplayeru, jen nastaveni audio a singlplayer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.