shadow.wizard Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 Zajtra Sony vyda opat novy FW ktory prinesie asi vieme vsetci co... Co nato hovorite?! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 Coby, snad jen to, že místo těch přiblblejch ochran (se divím, že toho ještě nemá dost) by se už mohla věnovat něčemu jinýmu, jako třeba ofiko zastoupení s časopisem pro PSP a vydávání dem na UMD - viz. sekce o Xbox 360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 ..sou to patlalove...PSP svym pristupem dost pohrbivaj... ..smutny ze oficialni podpora a rozvoj je mnohokrat mensi nez "neoficialni"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 Máš úplnou pravdu. Jen tak ze zajímavosti - jsem zvědavej, na jakou "super novinku" lidi budou lákat k upgradu. EDIT: Ještě mě tak napadlo - já sice všem těm věcem o programování nerozumím, ale co vím, tak jsou dvě verze Homebrew - s přístupem k jádru a bez přístupu k jádru. A jestli chápu správně, tak Downgradery a různý Loadery na ISO hry potřebují pro svůj běh právě přístup k jádru. Když už teda SONY musí pořád vymýšlet nové ochrany, mohla by udělat kompromis a konečně oficiálně povolit Homebrew, co nepotřebují přístup ke kernelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 Jj taky s vama souhlasim , v tomhle me Sony strasne zklamala,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 no skoro som odpadol ked som to videl :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 jak tu je ta rec o hrach na 2umd tak se mi zda ze prave neco jako 3.40fw bude potreba...:( ale Dark Alex nesklame :D vsak on se najde neaky emulator... a sony zase vsechhno prose.e...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 ja osobne nechapu proc radsi trea neudelaj ofiko soft k GPS nebo pste naky dobry veci a voni jen delaj dmntni ocharnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 :lol: omfg, Sony se činní :D Snaha dostat hackry tim, že bude každej měsíc new FW se jim asi líbí :roll: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 no snazia sa, ale nevidim celkom dovod na 3.40, ked este ani z 3.10 sa neda spravit downgrade... snad len preto, aby "hlupi" ludia, co maju 3.10 a 3.30, upgradovali s vidinou lepsich funkcii na 3.40, ktory bude pravdepodobne najdlhsie neprelomeny... Radsej keby v SONY popracovali na nejakom tom hardwari (prislusenstve), vedel by som si predstavit TV kartu s trebars digitalnym tunerom... alebo najnovsie firmwary roztriedene podla jazykovych packov s lokalnymi jazykmi... dokonca aj T9 by som si tam vedel predstavit, ved v SONY Ericssonoch je vyborna T9tka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 uz aby byl 3.40 OE-A a nebo 3.50 OE-A....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Sony čekala na DA, až vyleze s 3.30 OE-A. Sony chce být krok napřed .... Je to souboj dobra a zla. Dark (DA) je jednodušší cesta, ale je správná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 coto tu placas jsi snad krestan? to se neda srovnavat se zlem a dobrem... Dark Alex je neco jako moderni stelesneni Robina Hooda ti kteri nas chteji okradat on znemoznuje a nam umoznuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 coto tu placas jsi snad krestan? to se neda srovnavat se zlem a dobrem...Dark Alex je neco jako moderni stelesneni Robina Hooda ti kteri nas chteji okradat on znemoznuje a nam umoznuje. robin hood, tak to je kotel :lol: :lol: :lol: :lol: kazdopadne dark forever.. :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 http://www.hrej.cz/novinky/#ps1-hry-z-ps-store-konecne-hratelne-i-na-ps3 Tak jestli jsem to pochopil spravne, tak fw. 3.40 by mel jiz umoznit vibracni funkce PS1 her i na PSP. Jsem zvedav jak dlouho bude trvat nez se objevi OE 3.40 Kazdopadne po zapnuti vibraci a projeti nejakeho endurance v GT2 si pak budu pripadat jak s perkinsnem :) ///presunul som to sem z ineho threadu... - THeBaNDiT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Saddako - sice OT, ale rád bych věděl, jak si představuješ podporu vibrací bez vibračního motorku :lol: . Spíš když už, tak by měli udělat podporu analogu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Saddako - sice OT, ale rád bych věděl, jak si představuješ podporu vibrací bez vibračního motorku :lol: . Spíš když už, tak by měli udělat podporu analogu. Ups. To jsem si nejak neuvedomil... Mel jsem pocit, ze PSP vibrovat dokaze, ale je mozny, ze uz se mi to nejak plete (PS2, K800i, PSP,...). Nicmene analogovy packa (?) prece ve hrach funguje (alespon v GT2 ho obcas pouzivam). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Jo analog funguje, ale jen "digitálně", když si ho navolíš v menu po stidku "HOME". Prostě chová se jako klasickej D-pad. Schválně si to v GT2 zkus - jen s ním malinko pohni do strany, uvidíš, že stejně zatočí max. rejdem. BTW: taky s tím pletením různých věcí mám občas problémy :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Asi mas pravdu. Vim, ze jsem to zkousel nastavit na pecku a bylo to diky obludne citlivosti neovladatelny a tak jsem si uz pomerne zvykl na smerovy sipky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 coto tu placas jsi snad krestan? to se neda srovnavat se zlem a dobrem...Dark Alex je neco jako moderni stelesneni Robina Hooda ti kteri nas chteji okradat on znemoznuje a nam umoznuje. sony tě chce okrádat ? - čím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 zbytocne.... nepotrebne.... ... dufam ze sa s tym ani nebude dax zaoberat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 hmm... tenhle firmware jsem si vzdycky pral... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 delete............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 sony vydala GPS na psp a jeste nevydala na nej soft? :D WTF?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Duben 19, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 no snazia sa, ale nevidim celkom dovod na 3.40, ked este ani z 3.10 sa neda spravit downgrade... snad len preto, aby "hlupi" ludia, co maju 3.10 a 3.30, upgradovali s vidinou lepsich funkcii na 3.40, ktory bude pravdepodobne najdlhsie neprelomeny... Ber to zase z jine stranky. Novy firmware = nova ochrana = nove potencionalni chyby :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.