Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fw 3.40

shadow.wizard

Recommended Posts

Máš úplnou pravdu. Jen tak ze zajímavosti - jsem zvědavej, na jakou "super novinku" lidi budou lákat k upgradu.

EDIT:

Ještě mě tak napadlo - já sice všem těm věcem o programování nerozumím, ale co vím, tak jsou dvě verze Homebrew - s přístupem k jádru a bez přístupu k jádru. A jestli chápu správně, tak Downgradery a různý Loadery na ISO hry potřebují pro svůj běh právě přístup k jádru. Když už teda SONY musí pořád vymýšlet nové ochrany, mohla by udělat kompromis a konečně oficiálně povolit Homebrew, co nepotřebují přístup ke kernelu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no snazia sa, ale nevidim celkom dovod na 3.40, ked este ani z 3.10 sa neda spravit downgrade... snad len preto, aby "hlupi" ludia, co maju 3.10 a 3.30, upgradovali s vidinou lepsich funkcii na 3.40, ktory bude pravdepodobne najdlhsie neprelomeny...

Radsej keby v SONY popracovali na nejakom tom hardwari (prislusenstve), vedel by som si predstavit TV kartu s trebars digitalnym tunerom... alebo najnovsie firmwary roztriedene podla jazykovych packov s lokalnymi jazykmi... dokonca aj T9 by som si tam vedel predstavit, ved v SONY Ericssonoch je vyborna T9tka...

Odkaz ke komentáři

coto tu placas jsi snad krestan? to se neda srovnavat se zlem a dobrem...

Dark Alex je neco jako moderni stelesneni Robina Hooda ti kteri nas chteji okradat on znemoznuje a nam umoznuje.

robin hood, tak to je kotel :lol: :lol: :lol: :lol: kazdopadne dark forever.. :thumbup:

Odkaz ke komentáři

http://www.hrej.cz/novinky/#ps1-hry-z-ps-store-konecne-hratelne-i-na-ps3

Tak jestli jsem to pochopil spravne, tak fw. 3.40 by mel jiz umoznit vibracni funkce PS1 her i na PSP. Jsem zvedav jak dlouho bude trvat nez se objevi OE 3.40 Kazdopadne po zapnuti vibraci a projeti nejakeho endurance v GT2 si pak budu pripadat jak s perkinsnem :)

///presunul som to sem z ineho threadu... - THeBaNDiT

Odkaz ke komentáři

Saddako - sice OT, ale rád bych věděl, jak si představuješ podporu vibrací bez vibračního motorku :lol: . Spíš když už, tak by měli udělat podporu analogu.

Ups. To jsem si nejak neuvedomil... Mel jsem pocit, ze PSP vibrovat dokaze, ale je mozny, ze uz se mi to nejak plete (PS2, K800i, PSP,...). Nicmene analogovy packa (?) prece ve hrach funguje (alespon v GT2 ho obcas pouzivam).

Odkaz ke komentáři

Jo analog funguje, ale jen "digitálně", když si ho navolíš v menu po stidku "HOME". Prostě chová se jako klasickej D-pad. Schválně si to v GT2 zkus - jen s ním malinko pohni do strany, uvidíš, že stejně zatočí max. rejdem.

BTW: taky s tím pletením různých věcí mám občas problémy :) .

Odkaz ke komentáři

• Administrators
no snazia sa, ale nevidim celkom dovod na 3.40, ked este ani z 3.10 sa neda spravit downgrade... snad len preto, aby "hlupi" ludia, co maju 3.10 a 3.30, upgradovali s vidinou lepsich funkcii na 3.40, ktory bude pravdepodobne najdlhsie neprelomeny...

Ber to zase z jine stranky.

Novy firmware = nova ochrana = nove potencionalni chyby :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu