Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bidmanie? Co to je?

Ingnition

Recommended Posts

Můžu Vám říct, že jsem osobně vyzkoušel aukci bonus.cz a za vložených cca 4,500 jsem vyhrál PS3, fotoaparát, mp4 a HTC telefon... celková cena výhry je asi baj voko... 30 - 40 tisíc. Taky jsem otestoval aukci bidmanie... ale zde jsem totálně znechucen. Nejen, že pan provozovatel nedodal PSP jak sliboval za nákup bidů, ale jak psal kolega nahoře, když biduju, tak mě pořád přehazuje automat, jakmile mi bidovací automat dojde, během dvou bidů je koenc aukce. Je to velmi... podezřelé. Navíc se mi zdá, že připojení poněkud pokulhává. Když přihodím ve dvou sekundách, tak se můj bid nezapočítá. Je to prostě čudný. :roll: A to, že někdy to přihodá 2x za sebou a někdy to úplně vynechá je jen třešnička na dortu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tady nejde o to že to nevyhraješ (to že to vyhraješ je jen pouhý štěstí) ale víš kolik z toho proděláš a kolik oni na tom vydělaj? Ježiš vždit jsou tu toho 4 stránky tak snad dokážeš si udělat o tomhle obrázek. A jestli to tak strašně chceš a věříš tomu jak to všechno stojí málo tak jdi do toho, jdi do toho nového online hazardu a prodělej tam tisíce korun jen aby jsi měl televizi s nálepkou 10 Kč když je to ve finále třeba 10 000 Kč. Mě je to jedno já neprohloupim.

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal. Na bonus.cz jsem toho vyhrál hafec... ale to bylo ze začátku... Teď už se to nedá. A za ty fotky mi fakt poslali bony. Ale teď tam vyhrává pár lidí, kteří do toho vrazili tisíce ne-li desetitisíce a zůročujou si to tak. Takovým lidem se pak někdo jako já nemůže rovnat... ty vám přihodí klidně 1000x aby vyhráli... to se pak nedá.

Odkaz ke komentáři

Nojo.. jenze co kdyz ti "bohati bideri" nejsou lidi, ale boti.. To ted nijak nezjistis.. Muzes si myslet, ze jsou to ferovi hraci, kteri do toho vratili tisice a zrovna tak to muze bejt bot..

Ostatne.. pro tebe, jako hrace tohle muze byt jedno, vyplyva z toho jedine - nevyplati se to.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu