Návštěvník Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Můžu Vám říct, že jsem osobně vyzkoušel aukci bonus.cz a za vložených cca 4,500 jsem vyhrál PS3, fotoaparát, mp4 a HTC telefon... celková cena výhry je asi baj voko... 30 - 40 tisíc. Taky jsem otestoval aukci bidmanie... ale zde jsem totálně znechucen. Nejen, že pan provozovatel nedodal PSP jak sliboval za nákup bidů, ale jak psal kolega nahoře, když biduju, tak mě pořád přehazuje automat, jakmile mi bidovací automat dojde, během dvou bidů je koenc aukce. Je to velmi... podezřelé. Navíc se mi zdá, že připojení poněkud pokulhává. Když přihodím ve dvou sekundách, tak se můj bid nezapočítá. Je to prostě čudný. :roll: A to, že někdy to přihodá 2x za sebou a někdy to úplně vynechá je jen třešnička na dortu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksy Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 presne tak vsechno je to PODVOD nikdo tam nechodte!!!!!!! vim to z vlastni zkusenosti... projel sem tam asi 200 bidu a nic sem nevyhral... je to tak jak rika kolega nademnou!!!!! TAKZE BACHA NA TO JE TO P.O.D.V.O.D!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Tak abych nekřivdil... psp bylo dodáno i když i o tomhle zařízení panuje pochybnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 je to podvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 a co takový bonus.cz je podvodný? vítězvé mají potom se s vítězným výrobkem vyfotit získají 50 bidů zdarma podívejte se sami bonus.cz už jste vyhráli na bonus.cz chtěl bych si to ověřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 všechno je to stejný akorád to má jinej název a vlastní to jiná společnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 myslíš ti výherci sout tam vyfocení i s výrobky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 tady nejde o to že to nevyhraješ (to že to vyhraješ je jen pouhý štěstí) ale víš kolik z toho proděláš a kolik oni na tom vydělaj? Ježiš vždit jsou tu toho 4 stránky tak snad dokážeš si udělat o tomhle obrázek. A jestli to tak strašně chceš a věříš tomu jak to všechno stojí málo tak jdi do toho, jdi do toho nového online hazardu a prodělej tam tisíce korun jen aby jsi měl televizi s nálepkou 10 Kč když je to ve finále třeba 10 000 Kč. Mě je to jedno já neprohloupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 to je lepsi hrat poker online.... mate daleko vetsi sanci ze vyhrajete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 to je lepsi hrat poker online.... mate daleko vetsi sanci ze vyhrajete xD tohle mne fakt dostalo xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 xD tohle mě fakt dostalo xD. tak tohle fakt dostalo mne dxDDDDD :dozey: .. je pravda, ze v pokru, na bwinu, se da vyhrat spise a snadneji, nez na picovinach typu bidmanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Jak jsem psal. Na bonus.cz jsem toho vyhrál hafec... ale to bylo ze začátku... Teď už se to nedá. A za ty fotky mi fakt poslali bony. Ale teď tam vyhrává pár lidí, kteří do toho vrazili tisíce ne-li desetitisíce a zůročujou si to tak. Takovým lidem se pak někdo jako já nemůže rovnat... ty vám přihodí klidně 1000x aby vyhráli... to se pak nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Nojo.. jenze co kdyz ti "bohati bideri" nejsou lidi, ale boti.. To ted nijak nezjistis.. Muzes si myslet, ze jsou to ferovi hraci, kteri do toho vratili tisice a zrovna tak to muze bejt bot.. Ostatne.. pro tebe, jako hrace tohle muze byt jedno, vyplyva z toho jedine - nevyplati se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.