Baziii Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Zdravím, chtěl bych se zeptat lidí, kteří jsou z Ostravy, jestli vědí o nějakých místech s free internetem, kde se připojují se svým PSP? Pokud je tady komunita lidí žijících nebo přebývajících v Ostravě, bylo by možná oboustranně prospěšné vyměnit si tipy na místa, kde se lze bez registrace do různých klubů nebo zadávání hesel připojit ve měste s ocelovým srdcem 8) Nevím, jestli je už někde na netu databáze free spotů, pokud ano, tak jsem nezadal asi nejtrefnější slova do googlu a zbytečně tady plýtvám časem. A možná už tady i něco takového bylo a neúspěšně - čert ví. Zkouším to. Přidávám pár tipů, kde jsem se připojil já - není toho moc - budu přidávat a bylo by skvělé, kdybyste vy přidali taky ;-) ______= SEZNAM WI-FI SPOTŮ=______ Jeremenkova ulice (poblíž Mírového náměstí) - Pekárna 49°48'46.77"N 18°16'7.29"E Restaurace Toni (poblíž Mariánského náměstí) 49°49'42.569"N, 18°15'33.941"E Avion Shopping Park (Ostrava - Zábřeh) 49°48'2.808"N, 18°13'40.721"E Klub Alcapone (Poruba) 49°49'37.083"N, 18°10'40.172"E Herna Kompas (Poruba) 49°49'47.207"N, 18°10'11.776"E Tesco - Třebovice 49°49'41.177"N, 18°12'6.093"E Ostrava - Vřesina - Selská 49°49'19.749"N, 18°7'19.371"E ______________________________ Děkuji všem, kteří se zapojují do tématu a přidávají nová a nová místa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Avion Shoping park tam je wi-fi a skoro každá benzinka..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baziii Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Avion Shoping park tam je wi-fi a skoro každá benzinka..:D Dík za první a ultrarychlou odpověď :-) Myslel jsem, že Avion bude něco takového mít... A není potřeba být členem nějakého jejich povedeného "ILOVESHOPPING" klubu? Ve Futuru je to totiž nezbytné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Jeden free net je v Ostravě porubě, Café barunka,ale nezkoušel jsem se tam připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Dík za první a ultrarychlou odpověď :-) Myslel jsem, že Avion bude něco takového mít... A není potřeba být členem nějakého jejich povedeného "ILOVESHOPPING" klubu? Ve Futuru je to totiž nezbytné... myslím že ne a nevím jestli tam i něco akového je a ještě se dá připojit na letišti v Mošnově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baziii Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 mmy;650003']Jeden free net je v Ostravě porubě' date=' Café barunka,ale nezkoušel jsem se tam připojit[/quote'] Super, tak kdybys šel někdy kolem s PSP a zčeknul, jestli se lze připojit, přidáme ho do listu. BTW: Kdyby tady přibývala 2 místa co půl hodiny, jak tomu bylo dosud, bylo by to bájo :-) (ehm... zpátky na Zem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Myslim ze KFC .. centrum potom susedi :D a urctie chytnes v Tescu a takovejch mega obchodech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baziii Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Myslim ze KFC .. centrumpotom susedi :D a urctie chytnes v Tescu a takovejch mega obchodech :) Napiš GPS pozici sousedů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baziii Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Já doufal, že je tady více Ostraváků... A aspoň někteří z nich, co přidají nějaké to místo s freenetem. Asi jsem se spletl... Nebo ne? Ukažte! :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 club alcapone ostrava-poruba na hlavní třídě kousek od kruháče a hned naproti i herna kompas a jistě že tesco v porubě EDIT: podle mě to nemá smysl tenhle topic brzy pujde to archívu kvůly tomu že na něho nebude čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikl Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Stačí do googlu zadat např. "Wifi free ostrava" .atd. Ale co jsem se díval tak v Ostravě nic moc..... Pár známých webů se seznamem wifi sítí zdarma: www.free-wifi.cz wifi.lupa.cz Ale obecně KFC, MacDonald, Velké obchoďáky, čajovny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 náš projekt FreeVresina internet..internet zdarma v Ostravě-Vřesině začali jsme asi před měsícem a máme pokryté nasledující ulice.. Selská - 49°49'19.749"N, 18°7'19.371"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 dneska odzkoušeno: Tesco-Ostrava Třebovice a Café barunka nemá AP, ale z notebooků to tam chytaj, ale na PSP mi to nefičí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Určitě ve futuru ale musíš být v klubu kdo kterého se dostaneš bezproblémově aniž by jsi musel něco platit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxhoundn Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 V Librexu na výstavišti je restaurace dole a tam je net, potom v Garáži v centru kousek od stodolní je taky wifi, ale jinak nejlip všechno řeší wifi router domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 V Librexu na výstavišti je restaurace dole a tam je net, potom v Garáži v centru kousek od stodolní je taky wifi, ale jinak nejlip všechno řeší wifi router domů. teď jsem to chtěl napsat :) pak ještě v tescu v Třebovicích, V Intersparu v Porubě, to jen tak narychlo, já toho znám hodně v OV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxhoundn Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 I každý KFC by měl mít svůj net pokud si pamatuju, alespon ve Futuru to tak bývalo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 I MCdonald ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 I MCdonald ;) jj, McDonald(y) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Ještě jsou většinou vifiny na školách např báňská a ta má ukrutně rychlou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Souhlasím :) Celkem nam to tam frčí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Souhlasím :) Celkem nam to tam frčí :) sry za OT a na jakem oboru jsi se tam chci totiž přihlásit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italiamor Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 na stodolni u barev je coffe pc tam by to melo jit :D nezkousel sem se tam pripojit 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 sry za OT a na jakem oboru jsi se tam chci totiž přihlásit jsem na HGF- Huliči gangstřia feťáci :D a obor Ekonomika surovin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytel Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 jo ve futuru to mam odskousene. u KFC mi to naslo cca 10 wifin :-D ale zkousel jsem jen tu KFC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.